Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2017
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, µέχρι και τη νύκτα της Πέµπτης.
Αυτό είναι το σκηνικό του καιρού μέχρι και το Σάββατο.
Συγκεκριμένα, το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα και τοπικά πιθανό να σηµειωθούν ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, από νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα και τοπικά ενδέχεται να πέσουν ελαφρές, κυρίως, βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο λίγων τοπικών βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα και το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.
Την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα, αλλά από το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση µέχρι την Παρασκευή και µικρή άνοδο το Σάββατο.
Σχετικά

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Αγαπημένοι καλλιτέχνες, θέατρο, μοναδικές δραστηριότητες, παραδοσιακά και μη φεστιβάλ

Δύο δωρεάν εργαστήρια παραδοσιακής αγγειοπλαστικής κόκκινου πηλού
Κάνε έγκαιρα την κράτησή σου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρ
Toν Οκτώβριο η Μαρίνα Αγίας Νάπας μετατρέπεται σε κόμβο θαλάσσιου τουρισμού και καινοτομίας

25+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Με φεστιβάλ, μουσική, θέατρο και θερινό κινηματογράφο

Βραδιές Πολιτισμού στην Αραδίππου: Ολόκληρο το πρόγραμμα
Και φέτος το καλοκαίρι μας θα γεμίσει μουσική, θέατρο, παιδικά φεστιβάλ, προβολές, χορό και συγκινήσεις!

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!