Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2017
Με νέο ρεκόρ τηλεθέασης το φαινόμενο “Survivor” ξαναχτύπησε! Το εντυπωσιακό ποσοστό του 66,4% στα ανά τέταρτο στοιχεία κατέγραψε το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε χθες Τρίτη 21/3 στο ΣΙΓΜΑ.
Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες.
«Μαχητές» και «Διάσημοι» αγωνίστηκαν μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ η εξέλιξη του σκορ καθήλωσε τους τηλεθεατές στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο και τίποτα δεν μαρτυρούσε μέχρι την τελευταία στιγμή το τελικό αποτέλεσμα. Όταν το σκορ έφτασε στο 9-9 ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Ευριδίκη Βαλαβάνη από τους «Διάσημους» και ο Μάριος Ιωαννίδης με την Ειρήνη Κολιδά από τους «Μαχητές» κλήθηκαν να δώσουν το φινάλε του παιχνιδιού, με τους τελευταίους να πετυχαίνουν την εύστοχη βολή στο καλάθι, κλάσμα δευτερολέπτου νωρίτερα από τους αντιπάλους τους.
Η τέταρτη σερί νίκη των «Μαχητών» τους οδήγησε στην απόκτηση του επάθλου, που ήταν από ένα πιάτο σαλάτα, πατάτες τηγανητές και ψωμί για τον καθέναν τους.
Το βράδυ οι δυο ομάδες χαλάρωσαν με το «Παιχνίδι ερωτήσεων». Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου από τους «Μαχητές» ήταν η νικήτρια που θα κερδίσει διπλή μερίδα φαγητού όταν η ομάδα της καταφέρει να πάρει την επόμενη νίκη σε αγώνα.
Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι παίκτες καλούνται σ’ έναν ακόμη αγώνα επάθλου, που θα τους χαρίσει την επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους. Μπορεί και οι δυο ομάδες να θέλουν αυτό το είδος επάθλου περισσότερο από το φαγητό, οι «Μαχητές» όμως έχουν έναν ακόμη λόγο να το θέλουν περισσότερο, αφού την προηγούμενη εβδομάδα οι «Διάσημοι» ήταν αυτοί που κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.
Οι «Μαχητές» είναι αποφασισμένοι να σπάσουν το σερί των επιτυχιών των αντιπάλων τους, που ήταν έξι σερί νίκες!
Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ δράση και αγωνία σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό και ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”.
Σχετικά

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Αγαπημένοι καλλιτέχνες, θέατρο, μοναδικές δραστηριότητες, παραδοσιακά και μη φεστιβάλ

Δύο δωρεάν εργαστήρια παραδοσιακής αγγειοπλαστικής κόκκινου πηλού
Κάνε έγκαιρα την κράτησή σου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρ
Toν Οκτώβριο η Μαρίνα Αγίας Νάπας μετατρέπεται σε κόμβο θαλάσσιου τουρισμού και καινοτομίας

25+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Με φεστιβάλ, μουσική, θέατρο και θερινό κινηματογράφο

Βραδιές Πολιτισμού στην Αραδίππου: Ολόκληρο το πρόγραμμα
Και φέτος το καλοκαίρι μας θα γεμίσει μουσική, θέατρο, παιδικά φεστιβάλ, προβολές, χορό και συγκινήσεις!

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!