Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2017
Το τελευταίο τους βράδυ σε ξεχωριστές παραλίες πέρασαν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” «Μαχητές» και «Διάσημοι», αφού απόψε θα γίνει η ένωσή τους με ένα μεγάλο πάρτι. Όλοι οι παίκτες φορούν τα… καλά τους και διασκεδάζουν σε μια γιορτή που θα έχει απ’ όλα: φαγητό, ποτό, μουσική και αρκετά… πηγαδάκια!

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης με το ποσοστό να φτάνει το 53,7% στα ανά τέταρτο στοιχεία.
Στο χθεσινό αγώνα του “Survivor” «Μαχητές» και «Διάσημοι» πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού με τους πρώτους να τα καταφέρνουν με σκορ 10-6. Το βράδυ οι παίκτες στο «Συμβούλιο του Νησιού» διασκέδασαν σ’ ένα ακόμη παιχνίδι ερωτήσεων με τη Σάρα Εσκενάζη να αναδεικνύεται νικήτρια και να κερδίζει το έπαθλο που ήταν διπλή μερίδα φαγητού.

Τι μέλλει γενέσθαι όμως μετά την αποψινή νύχτα; Πώς θα υποδεχτούν οι «Διάσημοι» τους αντιπάλους τους; Θα καταφέρουν οι «Μαχητές» να προσαρμοστούν γρήγορα στη νέα τους παραλία; Ο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει ζήσει και με τις δύο ομάδες θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο; Ποια θα είναι τα πρώτα προβλήματα που θα φέρουν σε σύγκρουση τις δύο ομάδες;
Ένα διαφορετικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται απόψε στις 21:15 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και μια νέα περιπέτεια περιμένει τους 13 εναπομείναντες παίκτες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.
Σχετικά
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!