Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2017
Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ από την ομάδα των «Μαχητών» είναι οι τρεις παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση, σύμφωνα με την ψηφοφορία που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” στο «Συμβούλιο του Νησιού». Μια ψηφοφορία που έδωσε έξι ψήφους στον Γιάννη Σπαλιάρα.
Ο πρώτος αγώνας ασυλίας μετά την ένωση των δύο ομάδων διεξήχθη χθες και οι παίκτες όσο ενωμένοι κι αρμονικά κι αν ζουν στην ίδια παραλία τόσο ανταγωνιστικοί είναι όταν βρίσκονται στο πεδίο μάχης. Όπως έχουν επανειλημμένως δηλώσει «Διάσημοι» και «Μαχητές», ο αγώνας ασυλίας είναι ο σημαντικότερος αγώνας του “Survivor” κι όσο περνάει ο καιρός και αριθμητικά οι παίκτες λιγοστεύουν από κάθε ομάδα, συντρέχει ένας επιπλέον σοβαρός λόγος να θέλουν να κερδίζουν την ασυλία.
Η τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ χτύπησε για μια ακόμη φορά κόκκινο. Στα νεανικά κοινά 18-24 το ποσοστό έφθασε το 86.5% ενώ στις γυναίκες 18-44 το 72.7% στα ανά τέταρτο στοιχεία. Στο σύνολο του πληθυσμού το ποσοστό άγγιξε το 61.5%.
Με σκορ 10-1 οι «Διάσημοι» πήραν τη νίκη σ’ ένα αγώνισμα που δεν απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία, αλλά μόνο μυϊκή δύναμη.
Στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Γιάννης Σπαλιάρας τέθηκε ο πρώτος παίκτης προτεινόμενος προς αποχώρηση με έξι ψήφους, μετά την ψηφοφορία των συμπαικτών του, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Ορέστη Τσανγκ και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αντίστοιχα.
Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor”; Πώς θα είναι το κλίμα στην παραλία μεταξύ των παικτών των «Μαχητών»; Πώς θα αντιδράσει ο Γιάννης Σπαλιάρας που μετά τη χθεσινή ψηφοφορία αντιλαμβάνεται πως δεν είναι επιθυμητός από ολόκληρη την ομάδα του; Ποια θα είναι η ψυχολογική κατάσταση της Ελισάβετ που για πολλοστή φορά βρίσκεται προτεινόμενη προς αποχώρηση; Ποιες συζητήσεις θα γίνουν στην παραλία μεταξύ «Μαχητών» και «Διασήμων» σχετικά με την ψηφοφορία;
Ένα ακόμη εντυπωσιακό επεισόδιο του “Survivor” προβάλλεται απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού. Δράση, αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Σχετικά

Πάσχα στον Κάτω Δρυ με κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, ποδόσφαιρο και παραδοσιακά παιχνίδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Ελεύθερη η είσοδος (αύριο) σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μνημείων και χώρων ICOMOS

Spring Festival: Η απόλυτη ανοιξιάτικη γιορτή επιστρέφει στο My Mall!
Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, παιχνίδι και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Ο Δήμος Αμμοχώστου τελεί την Ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη πόλη
Δωρεάν λεωφορεία από Λεμεσό, Λάρνακα και Δερύνεια

Στη Λευκωσία (και φέτος) οι Επιτάφιοι θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας
Και φέτος θα τιμήσουμε το ιερό έθιμο

Έρχεται η 16η Ετήσια Έκθεση Κάκτων και άλλων Παχυφύτων
Όπως κάθε χρόνο, στον ίδιο χώρο, η ίδια πετυχημένη φόρμουλα

Πάσχα στην πλατεία του Άη Γιάννη με πλούσιο πρόγραμμα
Λαμπρατζιά, πασχαλινά κεράσματα, μουσικές βραδιές και παραδοσιακά παιχνίδια

Mat Pilates, υγιεινό brunch και κρασί με θέα το γαλάζιο
Συνδυάστε την κίνηση, τη γεύση και τη χαλάρωση

Οινογνωσία σε μια όμορφη αυλή με θέα το Τρόοδος
Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα στο Οινοποιείο Πιττάλη

Την Δευτέρα του Πάσχα θα γιορτάσουμε παρέα στο προαύλιο της εκκλησίας Φρενάρους
Πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ

Δωρεάν λουκουμάδες, παραδοσιακά παιχνίδια και μουσική τη Δευτέρα της Λαμπρής στα Λιβάδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Γιορτάζουμε την άνοιξη στο Πάρκο Γαϊδουριών Φράγματος Άχνας
Με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια