Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2018
Θες πρόγευμα; Θες μόνο καφέ και brunch; Θες μεσημεριανό και απογευματινό γλυκό; Θες ένα ωραίο δείπνο και σού περ cocktail; Σε αυτά τα στέκια της Λεμεσού θα αράξεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Columbia Beach
Day: Το εντυπωσιακό παραλιακό στέκι σε περιμένει πλέον και για brunch με σπιτικές πίτες, αβγά, τοστ, pancake, waffle και διάφορες άλλες λαχταριστές λιχουδιές από τις 09.00-13.00 στο bar του. Εκεί μπορείς, επίσης, να απολαύσεις (11.00-17.00) επιλογές από ένα πλούσιο μενού με σνακ, συνοδευμένες από καφέδες, smoothie και άλλα ροφήματα. Στο εστιατόριό του (11.00-23.30) σερβίρουν πιάτα διεθνούς κουζίνας, εκ των οποίων προτείνουμε το USDA Beef Short Ribs (€22).
Night: Τα signature και μη cocktail, η ατμόσφαιρα και η μουσική στο bar θα σου φτιάξουν τη νύχτα. Εμείς αγαπάμε το cocktail Upside Down (€12).
(25321500) Προμαχών Ελευθερίας 6, Άγιος Αθανάσιος. Δ-Κ 09.00-02.00.

Do Wine & Dine
Day: Τραπέζια ψηλά και καρέκλες αναπαυτικές, για να καθίσεις εδώ με τις ώρες. Ξεκίνα τη μέρα σου επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία από αβγά, ομελέτες, κρουασάν και pancake (€6.90-€11.50) με καφέ ή τσάι! Το μεσημέρι, πάρε θέση, για να απολαύσεις επιλογές από το πλούσιο μενού, από το οποίο καλά κάνεις να δοκιμάσεις το sirloin steak (€14.90).
Night: Από τις 18.00 το μαγαζί αλλάζει εντελώς. Βάζει τα βραδινά του και σε υποδέχεται στο επιβλητικό μπαρ του, για να σε σερβίρει το 300 γρ. ribeye steak (€27.90), εύγευστα cocktail και κρασιά από ενημερωμένη κάβα! Σημείωσε και τις live saxo night κάθε Πέμπτη στις 20.30.
(25020056) Αμαθούντος 50 E, Pearl building. Δ-Κ 08.00-01.00 (κουζίνα κλέινει στις 24.00).

Epsilon Resto Bar
Day: Τα Σαββατοκύριακα θα έρθεις στο βραβευμένο ως Καλύτερη Διεθνής Κουζίνα, στα φετινά Check In Eating Awards, για να απολαύσεις την εμπειρία του brunch. Αβγά ποσέ σε καβουρδισμένο αγγλικό μάφιν ή τηγανητά σε tortilla από σιταροπούλα, βέλγικες βάφλες και τηγανίτες με μύρτιλα, θα σε εντυπωσιάσουν. Το γαστρονομικό παιχνίδι του μεσημεριού θα γίνει με διαφορετικές προτάσεις από μικρά πιάτα, όπως salmon tataki, σολομός ελαφριά καψαλισμένος στο τηγάνι με κρουστά από σουσάμι,
crispy pork belly, τραγανό μπέικον με πουρέ μήλου ή pulpo ahumado, χταπόδι με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας, ικανοποιώντας κάθε απαιτητικό της γεύσης.
Night: Τα χρώματα στον χώρο αλλάζουν... τα cocktail και οι ρυθμοί της DJ χαλαρώνουν την ατμόσφαιρα. Το μενού φαγητού παραμένει το ίδιο με το μεσημέρι, ενώ ο οινολόγος του χώρου θα σου προτείνει το ιδανικό κρασί για ένα γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο αρώματα και γεύσεις.
(25051393) Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός. Δ-Κ 12.00-23.30 (Σ-Κ 10.00-23.30).

Frankie's Social
Day: Με νέα, all day φιλοσοφία, σε περιμένει τις καθημερινές από τις 12.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 για brunch. Τι θα έλεγες για waffle, αβγά florentine, country breakfast skillet κ.ά., που θα σου φτιάξουν τη μέρα; Το μεσημέρι (όπως και το βράδυ) σερβίρει επιλεγμένα πιάτα, όπως σούπες, σαλάτες, ζυμαρικά και ριζότο, καθώς και μικρά και μεγάλα πιάτα! Δοκίμασε το BBQ half chicken (€17.90) μαριναρισμένο με σκόρδο, πάπρικα, κόλιανδρο και μπίρα!
Night: Εδώ θα απολαύσεις προσεγμένα cocktail, κλασικά και signature, με ψαγμένα ονόματα και υλικά, όπως το Pink Lady (€9.50). Παρασκευή και Σάββατο από τις
23.00 και μετά η μουσική δυναμώνει.
(25354101) Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 226, Λεμεσός. Δ-Πεμ 12.00-24.00, Παρ 12.00-02.00, Σ-Κ 10.00-02.00 (23.00 κλείνει η κουζίνα).

Milk Bar
Day: Ένας cozy χώρος με retro αισθητική και πλούσιο μενού. Εδώ θα πας για αρωματισμένο καφέ και λαχταριστό πρόγευμα από ένα πλούσιο μενού. Αρκεί να σου πούμε ότι στον κατάλογό του θα βρεις 11 διαφορετικά πιάτα με αβγό, που θα σε ξετρελάνουν! Ξεχωρίζουμε, ωστόσο, το Milkbar's Breakfast Combo (oe9.90), που τα έχει όλα, από αβγά ποσέ πάνω σε αγγλικά muffin, μέχρι μανιτάρια και λουκάνικο! Τα Σαββατοκύριακα σού σερβίρει εντυπωσιακά πιάτα για brunch. Το μεσημέρι θα πας για λαχταριστό βοδινό burger (oe14.50), με τραγανά κρεμμύδια, μπέικον και τυρί τσένταρ.
Night: Το ίδιο cozy και χαλαρό σκηνικό θα σε περιμένει και το βράδυ με γλυκά, platter τυριών και αλλαντικών, ποτά και πλούσια πιάτα να ξεπροβάλλουν από την κουζίνα. Δοκίμασε τις παπαρδέλες με λωρίδες από φιλέτο κοτόπουλο (oe14.70)!
(25354100) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 226. Δ-Κ 07.30-01.30 (η κουζίνα κλείνει στις 23.30).

Pier One Cafe Restobar
Day: Στο Καλύτερο Bar/Restaurant των φετινών Check In Eating Awards ξεκίνα τη μέρα μ' ένα χορταστικό πρωινό! Αβγά benedict με smoked pork loin (€9), american pancake (€9), ή ανάλαφρο yogurt parfait (€7), θα συνδυαστούν ιδανικά με φρεσκοστυμμένους χυμούς, ποικιλία καφέδων, ή ακόμα κι ένα από τα signature ροφήματα, όπως το Αroma Rosa (€4.90, καφές λάτε με σιρόπι ρόδου). Το μεσημέρι θα σε βρει να απολαμβάνεις πιάτα διεθνούς κουζίνας, όπως το Chicken Harissa (€15), χορταστικά σάντουιτς, σαλάτες και burger.
Night: Signature cocktail (από oe8), κρασιά, ˆ la minute φτιαγμένα sushi, ζυμαρικά, φιλέτα βοδινά, αρνίσια παϊδάκια γαλλικής κοπής και ό,τι άλλο τραβά η όρεξη σου.
(25022375) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Δ-Κ 09.00-02.00.

Puesta Oyster Bar & Grill
Day: Θα πας το πρωί για εξαιρετικά σάντουιτς και wrap, καφέ, χυμούς, ζεστά και κρύα ροφήματα. Άρχισε τη μέρα σου με ένα wrap με καπνιστό σολομό (€10.25), για να συνεχίσεις το μεσημέρι με φρέσκα μύδια (€14/500 γρ.).
Night: Ετοιμάσου για έξοδο με την παρέα, σε ένα χαλαρό στέκι, με την πιο ανεβασμένη, όμως, διάθεση, ατμοσφαιρικό φωτισμό και καλή μουσική! Μοιραστείτε μια αστακομακαρονάδα (€65-€90, για 2-4 άτομα) και πιείτε κι ένα κρασί στην υγειά μας!
(25329040) Λεωφόρος Αμαθούντος 42, Άγιος Τύχωνας. Δ-Κ 09.00-23.00 (κουζίνα).

Stretto Caf Lounge-Bar
Day: H καλή μέρα από το breakfast φαίνεται. Εδώ θα είναι κυπριακό (€6.50), με χαλούμι, λουκάνικο, μαρμελάδες και όλα τα συναφή. Το μεσημέρι κάθισε για μία απολαυστική hot feta salad (€11.20), που θα βρεις ανάμεσα στις επιλογές του μεσογειακού μενού.
Night: Ο φωτισμός χαμηλώνει, η μουσική παίρνει λίγο τα πάνω της, κι εσύ απολαμβάνεις Penne al Funghi olio di Tartufo (€15.90), με καλό κρασί ή cocktail (από €5.50).
(25820465) Χαρουπόμυλος Λανίτη, Μεσαιωνικό Κάστρο. Δ-Κ 10.00-01.00.
Σχετικά
Taste the Asian Fusion στο Akakiko!
Μια όμορφη εμπειρία όπου η ιαπωνική παράδοση συναντά σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικές γεύσεις.
Αυτήν την (ιαπωνική) εμπειρία πρέπει να τη ζήσεις
Η άνοιξη σερβίρεται στα wagamama με το Hanami menu
Tο wine gathering της IconVines, που μας ταξίδεψε στον κόσμο του καλού κρασιού
Μια ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομικής αισθητικής και υψηλής ποιότητας
Από το Bugatsan μέχρι τη Dubai Chocolate και το Brookie: Οι viral λιχουδιές που «έσπασαν» το ίντερνετ (και μας έστησαν στις ουρές)
Όλα όσα προκάλεσαν ντελίριο.... στο κυπριακό κοινό!
Η πρώτη εφαρμογή δωρεάς τροφίμων στην Κύπρο
Η νέα πλατφόρμα Food Connect παρουσιάστηκε με επιτυχία
10+1 μαγαζιά με σοκολατένια αβγά-υπερπαραγωγή
Πασχαλινές νοστιμιές, μικρά έργα τέχνηςαπό 10 καταστήματα σε όλη την Κύπρο
Ζήσε το Πάσχα αυθεντικά στο Παλιό Σινεμά στον Καλοπαναγιώτη!
Σε έναν ζεστό, αυθεντικό χώρο που αποπνέει παράδοση, η ταβέρνα ετοιμάζει μια γιορτή γεμάτη γεύση και κυπριακή φιλοξενία
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΦΛΑΟΥΝΕΣ: Πού θα βρεις φέτος τις καλύτερες
Το παραδοσιακό έδεσμα του Πάσχα στην Κύπρο έχει την τιμητική του
Η Καλαβασός (μοσχο)μύρισε φλαούνες και τσουρέκια
Στον Φούρνο του Κύπρου στην Καλαβασό μυρίζει Πάσχα
H Λάρνακα απολαμβάνει θεϊκό brookie διά χειρός σεφ Σταυρή
Το brookie που έγινε το πιο hot γλυκό της πόλης, στου σεφ Σταυρή σερβίρεται ζεστό, με παγωτό stracciatella, bueno και flakes αλατιού
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ ανοίγει το 100ό του εστιατόριο
Το μενού προσφέρει επίσης ένα "ηλίθιο σάντουιτς" βασισμένο στην viral στιγμή του Ράμσεϊ με χοιρινό, τυρί και τσάτνεϊ ντομάτας συνοδευόμενο από μια μερίδα πατάτες τηγανητές