16-23 December 2017
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η πιο ντελικάτη έκθεση με έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα

Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2017

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, η δημιουργική ομάδα LovenLight ανακοινώνει την πρώτη της σόλο έκθεση με χειροποίητα έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα, η οποία θα πραγματοποιηθεί για οκτώ συνεχείς μέρες στον πολυχώρο Beat Παζάρ στο κέντρο της Λεμεσού, από τις 16-23 Δεκεμβρίου, 16.00-22.00.

Οι Lovenlight εξειδικεύονται στον σχεδιασμό και στη μετέπειτα χειροποίητη δημιουργία μοναδικών, custom-made και ντελικάτων χειροτεχνιών, που ως κύριο υλικό βάσης τους έχουν το ακατέργαστο ξύλο. «Εκτιμάμε την τελειότητα, αγαπάμε τις λεπτομέρειες και αγκαλιάζουμε τις ατέλειες, κι αυτό είναι κάτι που επιδιώκουμε να πετυχαίνουμε σε κάθε κομμάτι που δημιουργούμε», αναφέρει εκ μέρους της κολεκτίβας o Navid Gholipour.

Με μια πολύ ξεχωριστή γεωμετρική, αρμονική και κομψή προσέγγιση, τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη χρήση και τον συνδυασμό υλικών και χρωμάτων, η ομάδα δημιουργεί διαφόρων ειδών έπιπλα και αντικείμενα όπως τραπέζια, γραφεία, φωτιστικά,
καθιστικά καθώς και μικρά διακοσμητικά αντικείμενα, όπως είναι οι αρκετά αντιπροσωπευτικές σβούρες.

Η τέχνη και η δουλειά που φέρουν μαζί τους κουβαλούν την εμπειρία πολλών χρόνων και ειδικότερα από το 2010, όταν η όμορφη και οικογενειακή αυτή μικρή επιχείρηση ξεκίνησε να δραστηριοποιείται.

Η ομάδα lovenlight... δημιουργήθηκε το 2010 σε ένα όμορφο νησί της Μεσογείου, την Κύπρο, και έχει ως σκοπό της να παράγει όμορφα, διαχρονικά κομμάτια συνδυάζοντας παλιές τεχνικές με εντυπωσιακό, σύγχρονο σχεδιασμό και φυσικά υλικά. Από τις χαρακτηριστικές σβούρες μέχρι τα μοναδικά, state-of-the-art έπιπλα τους, όλες οι δημιουργίες τους σχεδιάζονται και παράγονται τοπικά στο εργαστήρι τους και έχουν τη φροντίδα και την προσοχή τους που τους αρμόζει.

Κάθε αντικείμενο έχει περάσει από τα χέρια και των δύο σε κάποια φάση της ζωής του. Από τη σύλληψή του, αλλά και μέσα από τις πρώτες δοκιμαστικές περικοπές, μέχρι και τις τελευταίες πινελιές. Η ομάδα δουλεύει με τις πρώτες ύλες έως ότου κάθε κομμάτι τους αποκαλυφθεί και τους ενημερώσει ότι έχει ολοκληρωθεί.

Ώρα: 16.00-22.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close