Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2013
Τι δώρο θα μπορούσε να κάνει σήμερα ένας Χολιγουντιανός σταρ στο γιο του; Ένα πόνι; Μια Ferrari ίσως; Τι θα λέγατε καλύτερα για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια blockbuster υπερπαραγωγή; Ο λόγος για τους Will Smith και Jaden Smith, οι οποίοι έξι χρόνια μετά το “The Pursuit of Happyness” συναντιούνται ξανά στα κινηματογραφικά σετ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες του φιλόδοξου project επιστημονικής φαντασίας “After Earth”. Στο “τιμόνι” της σκηνοθεσίας συναντούμε τον M. Night Shyamalan, που δυστυχώς μετά το θρίαμβο τού “The Sixth Sense”, φαίνεται να μην μπορεί να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών των υποστηρικτών του, με τη μία απογοητευτική ταινία να διαδέχεται την άλλη. Αυτή μοιάζει να είναι η ευκαιρία του για δυναμικό comeback. Ή μήπως όχι; Δυστυχώς, το “After Earth” στερείται πρωτοτυπίας και αυτό που αρχικά φάνταζε να είναι μια επική space opera, τελικά καταλήγει ένα αδιάφορο κυνηγητό μέσα στην ζούγκλα. Φυσικά υπάρχουν και κάποια καλά στοιχεία: ο Jaden Smith είναι αρκετά συμπαθητικός στον ρόλο του και θα δεις και ορισμένα οπτικά εφέ που θα σε εντυπωσιάσουν. Σε ότι αφορά στην ιστορία, μια καταιγίδα αστεροειδών χτυπά το διαστημόπλοιο στο οποίο επιβαίνει ο στρατηγός Cypher Raige (Will Smith) μαζί με το γιο του Kital (Jaden Smith), με αποτέλεσμα να πέσουν σε έναν επικίνδυνο πλανήτη που η ανθρωπότητα έχει εγκαταλείψει εδώ και χίλια χρόνια. Στο αφιλόξενο αυτό περιβάλλον, ο μικρός Kital θα πρέπει να υπερνικήσει τους φόβους του, για να σώσει τον εαυτό του, αλλά και τη ζωή του τραυματισμένου του πατέρα.
-
Ρίο 1-7 Πάφος
28 Ιουνίου - 04 Ιουλίου 2013
Σχετικά
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.
Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) 2026: Οι υποψηφιότητες
Ξεκινάει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων διευθυντών φωτογραφίας σε μεγάλου μήκους και φέτος, για πρώτη φορά, σε μικρού μήκους ταινίες από την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών.
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μυστήριο, μουσική και ανθρώπινες ιστορίες κατακλύζουν τις αίθουσες από τις 2 Απριλίου
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου