Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

10 δωμάτια ξενοδοχείων για ρομαντικές αποδράσεις

Μπουτίκ, πολυτελή, ρομαντικά ξενοδοχεία στην πόλη ή στο βουνό, περιμένουν εσένα και το ταίρι σου!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2018

Μπορεί η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι απλά η αφορμή για να γιορτάζεται ο έρωτας, αλλά κάποιες φορές καλό είναι να δίνουμε σε συγκεκριμένες μέρες μια πιο ιδιαίτερη χροιά.

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας του έρωτα, ψάξαμε, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε δέκα ρομαντικά ξενοδοχεία για τις πιο... ροζ αποδράσεις.

 

Άγιοι Ανάργυροι - Natural Healing Spa Resort
Αν κάνεις κράτηση για διαμονή υπάρχουν ειδικά πακέτα. Αν όχι, τότε το εστιατόριο αυτού του πανέμορφου resort με τα ιαματικά λουτρά θα σου χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές ατμόσφαιρας και δημιουργικού φαγητού. (26814000/www.aasparesort.com) Μηλιού, επ. Πάφου.

 

Απόκρυφο
Ένα όμορφο boutique ξενοδοχείο, που αποτελείται από παλιά πέτρινα σπιτάκια με άψογη αισθητική, σε περιμένει στη γραφική Λόφου. Κλείσε δωμάτιο στα 'Στέρνα', 'Ελιά', 'Καρύδι' ή 'Λεβάντα' και βέβαια επισκέψου το spa του και το βραβευμένο εστιατόριο Αγρινό.
(25813777 / www.apokryfo.com) Λόφου.

 

Aristotelio Boutique Hotel
Μία νέα σχετικά πρόταση ήρεμης απόδρασης αποτελεί το ξενοδοχείο Αριστοτέλειον, που διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, ανάμεσά τους και luxury δωμάτια με δικό τους τζάκι. Είναι ένα επιβλητικό κτίριο που συνδυάζει την παραδοσιακή κυπριακή αρχιτεκτονική και τη γαλλική ρομαντική φινέτσα.
(22953334 / www.aristotelioboutiquehotel.com) Πεδουλάς.

 

The Library Hotel Wellness Retreat
Οι ωραία διακοσμημένες σουίτες του σε περιμένουν για να απολαύσεις τη μικρή σου ερωτική απόδραση σε ένα φιλόξενο μικρό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά του γραφικού χωριού.
(24817071) Καλαβασσός, Λάρνακα.

 

Londa Hotel
Ζήσε ένα απόλυτα ερωτικό weekend σε ένα ιδιαίτερα μοντέρνο ξενοδοχείο. Μάθε για τις προσφορές στις πολυτελείς του σουίτες που συμπεριλαμβάνουν διαμονή με σαμπάνια για το καλωσόρισμα, πρόγευμα, candlelight dinner και μασάζ με αρωματοθεραπεία και περιποίηση προσώπου.
(25865555) Γεωργίου Α΄ 72, Λεμεσός.

 

Crambero Suites
4 θεματικές σουίτες πολυτελείας οι οποίες, μέσα από την ιδιαίτερη διακόσμησή τους, παραπέμπουν σε 4 διαφορετικές κουλτούρες, είναι έτοιμες να σου προσφέρουν την πιο ζεστή και ευχάριστη φιλοξενία. Η κάθε μια διαθέτει τζακούζι, τζάκι, θέρμανση, τηλεόραση και Wi-Fi.
(99446667 / Facebook) Άλωνα.

 

Aelia Wellness Retreat
Το πρώτο Wellness Retreat στην Κύπρο, ένας κρυμμένος θησαυρός στη Λευκωσία, μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε. Ένα μοναδικό μέρος το οποίο δημιουργήθηκε με απίστευτη λεπτομέρεια στο σχεδιασμό και υπόσχεται να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης. Με έμφαση στην ιδιωτικότητα, η κάθε σουίτα έχει διαφορετική διακόσμηση άκρως χαλαρωτική, με φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, οργανικά σχήματα και φυσικά χρώματα. Υπάρχουν οι deluxe και grand suites και χωρίζονται σε river view suites και mountain view suites.
(22015590) δρόμος Τσερίου-Αναλυόντα, Λευκωσία.

 

Oinoessa Traditional Boutique Guest Houses
Το συγκρότημα βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Λόφου. Aποτελείται από έξι σπίτια της οικογένειας, τα οποία αναπαλαιώθηκαν, ενώ δρομολογείται η αναπαλαίωση ακόμη δύο σπιτιών. Πρόκειται για 'ζεστά' σπιτάκια τα οποία αναπαλαιώθηκαν με λεπτομέρεια και σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, έχοντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες υποδομές και ανέσεις για μία άνετη και ολοκληρωμένη διαμονή, όπως κουζίνα εφοδιασμένη με όλα τα κουζινικά σκεύη, ντους, καθιστικό, υπνοδωμάτιο τζάκι, κλιματιστικό, ζεστό νερό και πολλά άλλα απαραίτητα χρειώδη τα οποία καθιστούν τη διαμονή των επισκεπτών ξεκουραστη και ευχάριστη. Στην τιμή περιλαμβάνεται και παροχή διαδικτύου (Wi-Fi).
(99373371/www.oinoessa.com/email: info@oinoessa.com/f: oinoessa traditional boutique guest houses lofou) Λόφου, επ. Λεμεσού.

 

Το Απόκεντρο
Στο γραφικό καταπράσινο χωριό της Άλωνας, που είναι χτισμένο μέσα στο φουντουκοδάσος, βρίσκεται το καινούργιο συγκρότημα αναπαλαιωμένων παραδοσιακών κατοικιών "Το Απόκεντρο". Το νέο αγροτουριστικό κατάλυμα συνδυάζει την γνήσια κυπριακή φιλοξενία με ένα πλήθος φυσιολατρικών δραστηριοτήτων. Το συγκρότημα αποτελείται από δύο παραδοσιακές κατοικίες, κάθε μια με ξεχωριστή προσωπικότητα και υπέροχη διακόσμηση. Οι οικείες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του χωριού, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αισθητική με τις ανέσεις του σήμερα. Κάθε σπίτι έχει το δικό της όνομα και χαρακτήρα. Η πρώτη οικεία λέγεται "Μελανόπετρα" και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, ενώ η δεύτερη οικία είναι το "Κερασόδενδρο" που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια. Το καθένα, όμως, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα.
(99757234) Άλωνα.

 

Almyra Ηοtel
Το εξαιρετικό spa hotel το "Almyra Hotel" στην Πάφο, δίνει έμφαση στη δύναμη του νερού και του ήλιου, και δίνει μεταξύ άλλων την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης, προσφέροντας προγράμματα υγείας και αθλητισμού μαζί με μία ευρεία γκάμα προγραμμάτων όπως yoga, κολύμβηση αλλά και τρέξιμο στην παραλία.
(26888700) http://www.almyra.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close