Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2018
Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει και το ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο φόρεσε τα γιορτινά του.
Το Μπιγκ Μπεν φτιαγμένο από μπισκότα gingerbread στο λόμπι του ξενοδοχείου, σε βάζει αμέσως στην ατμόσφαιρα των γιορτών. Απόλαυσε το ζεστό περιβάλλον του ξενοδοχείου με απογευματινό τσάι (12:30 – 18:00) ή με ένα ποτό από το εορταστικό cocktail μενού, που από την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη θα προσφέρεται ολοήμερα.
Εάν βρεθείς στο ξενοδοχείο στις 21, 26 ή 30 Δεκεμβρίου μεταξύ 15:30 και 17:30, ακολούθησε τις φωνές μικρών και μεγάλων και θα βρεθείς μπροστά σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά, που στήνεται κάθε χρόνο στο Atrium. Εκεί θα βρεις διάφορες επιλογές για δώρα, θα δοκιμάσεις ζεστό μηλίτη και χριστουγεννιάτικα μπισκότα.
Τιμώντας το έθιμο, το ξενοδοχείο φιλοξενεί την Παραμονή των Χριστουγέννων το σχήμα Paphos Zingers για να τραγουδήσει τα κάλαντα των Χριστουγέννων, προσφέροντας παράλληλα και κοκτέιλ (18:00 – 18:30). Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων το εστιατόριο Fontana βάζει τα επίσημά του και σε προσκαλεί σε δείπνο – μπουφέ. Εναλλακτικά, κλείσε τραπέζι στο εστιατόριο Ouranos όπου θα προσφέρεται δείπνο με επιλογές ‘to share’ ή στο Amorosa, για ένα γκουρμέ δείπνο 5 πιάτων.
Το ξενοδοχείο Annabelle υποδέχεται τα Χριστούγεννα με brunch στο Ouranos Lounge (11:00 – 17:00), με μπουφέ στο εστιατόριο Fontana (13:00 – 15:30) και μενού 7 πιάτων στο Amorosa, τα οποία θα μπορείτε να μοιραστείτε όλη η παρέα. Ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί και τα δύο εστιατόρια για να αφήσει δώρα στα παιδιά.
Υποδέξου τον καινούριο χρόνο στην εντυπωσιακά στολισμένη αίθουσα χορού του ξενοδοχείου και ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία. Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα προσφέρεται μπουφές με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, ενώ ένας μάγος θα ψυχαγωγεί τα παιδιά με τα μαγικά του κόλπα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις το γκουρμέ μενού 6 πιάτων του εστιατορίου Amorosa (19:30 – 22:30) ή την πρόταση του Ouranos Lounge με πιάτα στη μέση για όλη την παρέα. Σε όποιον χώρο του ξενοδοχείου και να βρίσκεσαι, μην ξεχάσεις τα μεσάνυχτα να στρέψεις το βλέμμα προς τον ουρανό, για να απολαύσεις ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα.
Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει στο Annabelle με ένα brunch από υγιεινές επιλογές στο νέο rooftop μπαρ Ouranos, με θέα το λιμάνι.
Καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα προσφέρονται μαθήματα μαγειρικής, εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης στο spa του ξενοδοχείου, γευσιγνωσία κρασιού και ζωντανή μουσική, βοηθώντας σε να μπεις στο πνεύμα των γιορτών.
Κρατήσεις: 26885473.
Σχετικά
Ryanair – προσφορά: Μεγάλες εκπτώσεις σε 10 εκατομμύρια θέσεις
Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει χαμηλές τιμές
Πέθανε η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα
Γνωστή και αγαπητή στο ελληνικό κοινό από ταινίες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου στα 60s και 70s, η Μέλπω Ζαρόκωστα συμμετείχε και σε πλήθος θεατρικών έργων και τηλεοπτικών σειρών.
Υπερχείλισε το φράγμα του Καλοπαναγιώτη (βίντεο)
Ένα θέαμα ιδιαίτερης ομορφιάς, αλλά και ουσιαστικής σημασίας
Η Lidl Κύπρου αναγνωρίζεται Top Employer για 9η συνεχόμενη χρονιά
Μια διάκριση που επισφραγίζει τη διαρκή προσήλωσή της στη δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος με επίκεντρο το #teamlidl.
Το «The Floor» με τον Γιώργο Λιανό επιστρέφει στο Σίγμα με 100 νέους παίκτες
Πρεμιέρα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Σίγμα
Τρόοδος: Ποιες πίστες σκι είναι ανοιχτές και τι ισχύει για τους δρόμους
Οι πρώτες χιονοπτώσεις της φετινής χειμερινής περιόδου έφεραν αυξημένη κίνηση στο Τρόοδος και αναθέρμαναν το ενδιαφέρον για το σκι
Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα κατά τη δημόσια αργία το Σάββατο
Ημέρα της κηδείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γιώργου Βασιλείου
«Ίμια: 30 χρόνια μετά»: Ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων του Αλέξη Παπαχελά
Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ
Η Λίμνη Παραλιμνίου αυτήν την εποχή είναι υπέροχη! (εικόνες)
Οι βροχές έφεραν τα φλαμίνγκο και ανέδειξαν έναν μοναδικό υγρότοπο
Το ελληνικό νησί που κατέκτησε την κορυφή των καλύτερων προορισμών του 2026
Η διεθνής διάκριση ήρθε έπειτα από εκτενή επιτόπια έρευνα της βραβευμένης ως «the most influential talent on the web», blogger Μάρτα Οστόγια
Εκδρομή και διαμονή σε 15 υπέροχους προορισμούς για τον χειμώνα
Προορισμοί μέσα σε μοναδικά τοπία και με απίστευτη γραφική ομορφιά, ιδανικοί για τον χειμώνα
Εξορμήσεις σε 7 ορεινά χωριά της Κύπρου για τον Ιανουάριο
Αρχίζουμε τη νέα χρονιά δυναμικά και ανακαλύπτουμε ξανά τις ομορφιές της ορεινής Κύπρου