Cine News , Κινηματογράφος

Άνοιξε το θερινό σινεμά του Πρωταρά (εικόνες)

6ο φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου: πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2018

Ταινίες κάτω από τα αστέρια βλέπει από την Τετάρτη 18 Ιουλίου ο Πρωταράς, στο θερινό σινεμά που άνοιξε και φέτος τις πόρτες του για έκτη χρονιά.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε χθες η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας ''Mama Mia 2, here we go again'' στην καρδιά του Πρωταρά.

Μια καινοτομία από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Παραλιμνίου που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά. Τα συγχαρητήρια είναι πάρα πολλά και αποδίδονται σε όλους ανεξαιρέτως, για την επιλογή των ταινιών αλλά και για τη συλλογική προσπάθεια που καταβλήθηκε για την υλοποίηση του έργου αυτού.

Η χρήση ενός πανιού διαστάσεων 13μ Χ 5.5μ, το χολιγουντιανό σκηνικό που στήθηκε για τις ανάγκες του σινεμά, αλλά και η δωρεάν είσοδος, συνέβαλαν στη μεγαλύτερη προσέλευση του κοινού, άλλωστε η παρουσία 3000 και πλέον ατόμων στην χθεσινή πρεμιέρα, ''τα λέει όλα''. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους...

Η ανταπόκριση του κόσμου πέρα για πέρα θετική και σας ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό. Οι ταινίες κάτω απ' τα αστέρια συνεχίζουν μέχρι τις 5 Αυγούστου 2018. Ο Δήμος, η Νεολαία του Δήμου μας, συσπειρωμένοι προσπαθούν για να προσφέρουν το καλύτερο για τον καθένα από εμάς.

Ο Δήμος Παραλιμνίου μέσα από τη σελίδα του στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη και την παρουσία του, ενώ θερμά συγχαρητήρια έδωσε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας για την πρωτοπόρα ιδέα τους η οποία έχει ιδιαίτερη επιτυχία και αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον κόσμο, για το μεγαλύτερο φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Δες όλο το πρόγραμμα του θερινού σινεμά, ΕΔΩ

Photo credits: Konstantinos Koumi

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close