Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Πήγαμε σε ένα από τους πιο hot προορισμούς του καλοκαιριού

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις της σεζόν που πρέπει να επισκεφτείς

Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2018

Το να έχεις θέα τα κρυστάλλινα νερά της μοναδικής παραλίας του Νησί και να περιτριγυρίζεσαι από ένα τροπικό σκηνικό, που σε γαληνεύει και σε ταξιδεύει είναι ένα ονειρικό σενάριο! Aυτό ακριβώς προσφέρει το Isola Beach Bar και πραγματικά σε ταξιδεύει με το concept και τις γεύσεις του!

Ο χώρος ανοίγει από το πρωί για δροσερά φρουτοποτά, καφέδες και καλοκαιρινά cocktail, κλασικά ή πειραγμένα με κάποιο twist, με την υπογραφή έμπειρων barmen. Δοκίμασε τα μοναδικά σε γεύση και εκτέλεση Nissi Planter’s Punch και Isola Gunpowder Punch που είναι Τίκι cocktail, ή το Cyprus Kick και το Med cooler με τις μεσογειακές γεύσεις της ζιβανίας και της μαστίχας.

Η δε μουσική του, σε συντροφεύει σε lounge mood τις απογευματινές ώρες, ενώ το βράδυ σε ταξιδεύει στη Μεσόγειο και σ’ όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό, πάρε θέση στον ατμοσφαιρικό του χώρο με τα φυσικά υλικά και τις παστέλ και γήινες πινελιές ή στην πανέμορφη αμμουδιά του κάτω από τα gazebo, λίγα μόλις βήματα από το κύμα, κι άφησε το αεράκι να σε δροσίσει και το μοναδικό σκηνικό να σε παρασύρει στον επίγειο παράδεισό του.

Σου προτείνουμε 
Δοκίμασε πιατάκια, όπως το τραγανιστό καλαμάρι με μελιτζάνα Καπονάτα, χαρουπόμελο και πάστα ελιάς ή το ορζότο ψαρικών και το μαριναρισμένο βοδινό σουβλάκι με σουμάκι, ξύσμα λεμονιού και σερβιρισμένο με μπερνέζ και ελιές Καλαμάτας, που είναι δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ Τάσου Αναστασίου.

 

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ISOLA

Ανοικτό καθημερινά από το πρωί για καφέ, δροσερά ποτά, αλλά και για ενδιαφέροντα cocktail και με μικρή κάρτα επιλεκτικών κρασιών, το Isola Beach Bar προσφέρει μια ήρεμη, ταξιδιάρικη πρόταση ψυχαγωγίας μέχρι αργά το βράδυ.

 

 

INFO

(23204197) Λεωφ. Νησί, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 09.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close