Cyprus Eating Awards , Οι βραβευμένοι

Αυτό είναι το Best Beer Place by KEO Beer για το 2018

Εδώ θα πιεις τις καλύτερες μπίρες, μέσα από μία μεγάλη λίστα επιλογών!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: BEST BEER PLACE BY KEO BEER
Βραβευμένο: Moondog's Bar & Grill, Λευκωσία.

Πολυβραβευμένος χώρος, που έχει πετύχει να σερβίρει τις πιο εκλεκτές μπίρες από όλο τον κόσμο, αλλά και εξαιρετικό φαγητό.

Έχοντας ως σλόγκαν του το 'Great food, Great music, Great sports' ο ιδιοκτήτης, Μάριος Κυπριανού, βρίσκεται καθημερινά στην κατάμεστη pub του, φροντίζοντας να μοιράζεται τις γνώσεις του όσον αφορά το 'πάντρεμα' των 170+, Lager, Pilsner, Weisse, Ales, Porters και Stouts εκπροσώπων της λίστας ζύθων, με ένα ή περισσότερα από τα φτιαγμένα με αγάπη και καλές πρώτες ύλες, φαγητά του διεθνούς μενού του σεφ Ανδρέα Αγαθαγγέλου.

Τα live μουσικά ακούσματα συγκροτημάτων, αλλά και οι ζωντανές προβολές αγώνων των αγαπημένων σου ομάδων, θα αποτελέσουν κάποιους από τους λόγους που θα κλείσεις ξανά ένα τραπέζι στην εμβληματική περιμετρική αυλή τσιμπολογώντας enchiladas κοτόπουλου μαζί με μια draught Straffe Hendrik ή μια κορυφαία Grimbergen blond μπίρα.

Θαύμασε, καθώς απολαμβάνεις μια δυσεύρετη μοναστηριακή μπίρα, τα σπάνια memorabilia των Mike Tyson, Mohamed Ali, Michael Jordan, U2, Guns n' Roses και Rolling Stones, μα δώσε έμφαση και στην προτροπή του Μάριου να δοκιμάσεις την Golden Carolus Botanic μπίρα, που συνδυάζεται άριστα με το cheese & meat platter ή με τον κριτσανιστό, δημιουργικό μπακλαβά χαλλουμιού.

Μια Humor Weiss ή μια Dead man's hand reserve -παλαιωμένη σε βαρέλι του κονιάκ- είναι οι επόμενές σου επιλογές λέγοντας το επόμενο 'ναι' στο ενισχυμένο με χαλλούμι ολοκαίνουριο Lamb ή Chicken pesto burger, στη σαλάτα με κινόα και μάνγκο, αλλά και στο κοτόπουλο με μανούρι ή στο μαροκινό χοιρινό σουβλάκι.

Λίγο πριν φύγεις, φρόντισε να ενημερωθείς για τις ακριβείς ημερομηνίες των καθιερωμένων -εδώ και χρόνιαBurger και Beer εβδομάδων και θεματικών εκδηλώσεων.

Ιδιοκτήτης: Μάριος Κυπριανού
Διευθυντές: Γρηγόρης Περιβολάρης, Annita Bogaromi & Άθως Μανούρης
Chef εστιατορίου: Ανδρέας Αγαθαγγέλου
INFO: (70006300) Μυκη νών 7, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-02.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close