Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

10 ξενοδοχεία στη Λεμεσό για διαμονή τις αποκριές

Αυτό το καρναβάλι φύγαμε για Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2019

Οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι σε όλες τις πόλεις αναμένεται να δώσουν και φέτος ξεχωριστό χρώμα. Παρόλα αυτά, το πιο ξέφρενο, το Καρναβάλι Λεμεσού, αποτελεί μια γιορτή που μόνο η Λεμεσός ξέρει να διοργανώνει!

Κι επειδή το 10ήμερο της Αποκριάς πλησιάζει (φέτος από 28 Φεβρουαρίου-10 Μαρτίου), το Check In σού προτείνει 10 ξενοδοχεία για μια αξέχαστη απόδραση στην καρναβαλίστικη Λεμεσό!

Σημείωσε ότι τα πάρτι και οι εκδηλώσεις διοργανώνονται καθημερινά σε κεντρικά σημεία της πόλης, αλλά και στα νυχτερινά καταστήματα, καφέ και μπαρ και είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να ζήσυν το Καρναβάλι Λεμεσού από κοντά. Οπότε το μόνο που απομένει είναι να κλείσεις διαμονή νωρίς και φύγαμε για Λεμεσό!

Επίλεξε το κατάλυμα που σου ταιριάζει και ζήσε το καρναβάλι στην καρδιά του!

Alasia Hotel
Το Alasia hotel είναι για σένα που θέλεις να ζήσεις την καρναβαλίστικη Λεμεσό από πολύ κοντά, αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, πίσω σχεδόν από την Πυροσβεστική επί της Λεωφόρου Μακαρίου. Ναι, από τη λεωφόρο όπου περνά η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση. Εδώ λοιπόν θα χαρείς μια αξέχαστη διαμονή, σε ένα μοντέρνο και chic περιβάλλον. Μάλιστα οι επισκέπτες του έχουν να λένε τα καλύτερα για τα ιδιαίτερα προσεγμένα δωμάτιά του, αλλά και όλους τους κοινόχρηστους χώρους του, καθώς και για την εξυπηρέτηση του προσωπικού του.
(25332000/www.alasiahotel.com.cy)

Ajax Hotel
Στο Ajax θα απολαύσεις οικονομική διαμονή, σε καθαρό περιβάλλον, με ποιοτικές υπηρεσίες και καλό φαγητό. Αυτό δεν χρειάζεσαι; Διαθέτει κομψά και άνετα δωμάτια και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό. Πώς θα το βρεις; Από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου κατευθύνσου προς την πόλη, και θα δεις το ξενοδοχείο στα δεξιά σου.
(25590000/ www.ajaxhotel.com)

Amathus Beach hotel
Το ντιζαϊνάτο πεντάστερο ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό, ετοιμάζεται να επιστρέψει την 1η Μαρτίου, ανακαινισμένο με μοναδικό στυλ, design διακόσμηση και απαράμιλλη αισθητική. Εδώ, πέρα από πολυτελή διαμονή, θα απολαύσεις ταυτόχρονα υψηλή γαστρονομία κι άψογη εξυπηρέτηση. Η εμπειρία διακοπών σε αυτό το τόσο ξεχωριστό ξενοδοχείο είναι σίγουρα μοναδική! Σημείωσε δε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις τοποθεσίες όπου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, και συνάμα τόσο μακριά ώστε να απομονωθείς όταν το επιλέξεις!
(25832000/ https://www.amathuslimassol.com)

Crowne Plaza Limassol
Στην παραλιακή λεωφόρο και πολύ κοντά σε όλα τα αποκριάτικα δρώμενα (τόσο κοντά που στην παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση, θα πας με τα πόδια!) βρίσκεται και το Crowne Plaza. Ένα ξενοδοχείο πρόσφατα ανακαινισμένο, με άνετα δωμάτια, εξαιρετική θέα και με ειδικά πακέτα για την καρναβαλίστικη περίοδο!  
(25851515/ http://limassol.crowneplaza.com/index.php)

Elias Beach Hotel
Ιδανική επιλογή αν αναζητάς ένα ξενοδοχείο που θα σου χαρίσει ζεστή φιλοξενία και την καρναβαλίστικη περίοδο! Αν και δεν βρίσκεται στο κέντρο των εκδηλώσεων, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όλους όσοι θέλουν να συνδυάσουν την εξόρμησή τους στην πόλη του κεφιού με ξεκούραση, βόλτες δίπλα στη θάλασσα και άνετη διαμονή! Σημείωσε ότι και φέτος στο ξενοδοχείο στις 9 Μαρτίου θα γίνει και ο καρναβαλίστικος χορός του Συνδέσμου Ιθάκη, στο πλαίσιο στήριξης των ατόμων με άνοια.
(25636000/www.kanikahotels.com)

Four Seasons Hotel
To 5άστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού είναι ιδανικό για σένα που θέλεις να συνδυάσεις τη διαμονή σου στην πόλη μαζί με χαλάρωση και πολυτέλεια. Στα πλήρως ανακαινισμένα, υπέρκομψα δωμάτια του θα απολαύσεις hi tech παροχές και εκλεπτυσμένο γούστο, που θα κάνουν τη διαμονή σου ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων.
(25858000) Λεωφ. Αμαθούντος, Άγιος Τύχωνας.

Londa Beach Hotel
Το εν λόγω ξενοδοχείο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εξάλλου το 2017 έλαβε τα βραβεία "World Travel Awards Cyprus' Leading Boutique Hotel", "Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards" και το "TripAdvisor Certificate of Excellence". Κλείσε διαμονή σε ένα από τα 68 ξεχωριστά δωμάτιά του κι απόλαυσε εξαιρετικές ανέσεις, παροχές, εξυπηρέτηση, θέα και υπέροχες γεύσεις στο εστιατόριο του!
(25865555/ www.londahotel.com)

Τhe Royal Apollonia Beach hotel
Το προσφάτως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, είναι έτοιμο να μας φιλοξενήσει σε ένα πολύ ευχάριστο και ξεκούραστο περιβάλλον. Επιπλέον, το ιαπωνικό εστιατόριο 'Akakiko' που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου είναι πάντοτε μια πολύ καλή επιλογή.
(25323351/www.louishotels.com)

TSANotel
Το νέο lifestyle ξενοδοχείο στη Λεμεσό έχει ως μότο του τη φράση «stay well, sleep well". Μετά από μια εκτενή ανακαίνιση, το πρώην ξενοδοχείο Azur έχει μεταμορφωθεί σε Tsanotel, φέρνοντας ένα νέο φρέσκο ​​αεράκι στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού. Σε υποδέχεται σε μια από τις καλύτερες τοποθεσίες για διακοπές στη Λεμεσό, υποσχόμενο να σου προσφέρει υπέροχη διαμονή με στυλ σε ένα από τα 96 προσφάτως ανακαινισμένα δωμάτιά του!
(25322667/ http://www.tsanotel.com)

Pefkos City hotel
To Pefkos City Hotel άνοιξε ξανά τις πόρτες του, πλήρως ανακαινισμένο με μοντέρνα διακόσμηση, έτοιμο να υποδεχτεί τουρίστες αλλά και ντόπιους που επιθυμούν να περάσουν ξέγνοιαστες διακοπές. Αποτελεί ένα εξαιρετικό κατάλυμα με ποικίλες εγκαταστάσεις όπως πισίνα, σνακ μπαρ πισίνας, εστιατόριο και αίθουσες συνεδριάσεων. Στα συν η εξαιρετική του τοποθεσία, αφού βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού, απέχοντας μόλις λίγα λεπτά από την παλιά πόλη της Λεμεσού, το Μεσαιωνικό Κάστρο, το εμπορικό κέντρο και τη Μαρίνα Λεμεσού. 
(25 660066/https://pefkoshotel.com) Μισιαούλη και Καβάζογλου. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close