Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2019
Η μετεωρική άνοδος και το τραγικό τέλος του Έλβις Πρίσλεϊ μεταφέρθηκαν πολλές φορές στη μεγάλη οθόνη και η ιστορία του θα αποτελέσει το θέμα μιας ακόμα νέας βιογραφικής ταινίας, αυτή τη φορά με την υπογραφή του Μπαζ Λούρμαν.
Μετά την πρόσφατη είδηση ότι ο Όστιν Μπάτλερ επιλέχθηκε για να υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ, η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος «βασιλιά του ροκ εν ρολ» , Πρισίλα Πρίσλεϊ διατύπωσε την άποψή της για την καλλιτέχνη που θέλει να την ενσαρκώσει στην ταινία.

Η κινηματογραφική Πρισίλα
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του Blast ποια θα ήθελε να την υποδυθεί στην επερχόμενη ταινία μετά τις αναφορές ότι οι τραγουδίστριες, Αριάνα Γκράντε και Λάνα Ντελ Ρέι είναι μεταξύ εκείνων που διεκδικούν τον ρόλο έδειξε την προτίμησή της στη δεύτερη.
«Μου αρέσει η Λάνα» είπε η Πρισίλα Πρίσλεϊ δίνοντας τη συγκατάθεσή της στην τραγουδίστρια.
Σύμφωνα με το Radar Online, η Λάνα Ντελ Ρέι θα ήθελε πολύ να υποδυθεί την Πρισίλα Πρίσλεϊ. «Αισθάνεται ότι είναι γεννημένη για τον ρόλο» ανέφερε πηγή.
Η βιογραφική ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ θα σκηνοθετήσει ο Μπαζ Λούρμαν, ο οποίος θα υπογράφει επίσης το σενάριο και θα είναι παραγωγός. Η ταινία θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Πρίσλεϊ, ειδικά στην «περίπλοκη σχέση πάνω από 20 χρόνων» του τραγουδιστή και του μάνατζέρ του, απόστρατου συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ που θα υποδυθεί ο Τομ Χανκς.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και ο Αυστραλός σκηνοθέτης έχουν συνεργαστεί ξανά. Ο Μπαζ Λούρμαν συμπεριέλαβε το τραγούδι της «Young & Beautiful» στο soundtrack της ταινίας του «The Great Gatsby» (Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ).
Σχετικά
«Avengers: Endgame»: Ξεπέρασε το Avatar και έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών
Το «Avengers: Endgame» που κυκλοφόρησε το 2019 έχει συγκεντρώσει συνολικά 2,925 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office
Ο Γούντι Αλεν ετοιμάζει την 51η ταινία του στη Μαδρίτη
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει πίσω από την κάμερα για τη νέα του ταινία, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου και τη Μαδρίτη να βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας.
Σαμπρίνα Κάρπεντερ και Μάργκαρετ Κουόλι στο πλευρό του Τομ Χόλαντ στο biopic του Φρεντ Αστέρ
Η Κάρπεντερ θα υποδυθεί την Τζίντζερ Ρότζερς και η Κουόλι την Αντέλ Αστέρ στη νέα ταινία του Πολ Κινγκ, με τον Χόλαντ να αναλαμβάνει τον ρόλο του θρυλικού χορευτή και να ετοιμάζεται για μερικές από τις πιο απαιτητικές χορευτικές σκηνές της καριέρας του.
«Gremlins 3»: Η νέα ταινία μεταφέρεται για το φθινόπωρο του 2028
Η Warner Bros. καθυστερεί για σχεδόν έναν χρόνο την επιστροφή των Γκρέμλιν, με τον Κρις Κολόμπους να επιστρέφει στη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας.
«Η ηχώ της Κύπρου»: Ένα μοναδικό ηχητικό ταξίδι στην Κύπρο του 1953
Το ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού ζωντανεύει σπάνιες ηχογραφήσεις με παραδοσιακά τραγούδια, τσιαττίσματα και προφορική ποίηση, σε μια δωρεάν πρώτη προβολή στη Λευκωσία.
Το «Ocean» του David Attenborough προβάλλεται δωρεάν στη Λευκωσία
Η βραβευμένη με Emmy ταινία μάς ταξιδεύει στα βάθη των ωκεανών, ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται με συζήτηση ειδικών και μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.
4 νέες ταινίες και μία μεγάλη επιστροφή στους κινηματογράφους της Κύπρου
Ο Brad Pitt παλεύει για επιβίωση, η Jane Austen επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και το «Avengers: Endgame» προβάλλεται σε νέα εκδοχή
Το «La Bola Negra» κερδίζει το βραβείο κοινό στο Τορόντο και οδεύει προς τα Οσκαρ
Η ισπανική ταινία των Χαβιέρ Κάλβο και Χαβιέρ Αμπρόσι κατέκτησε το μεγάλο Βραβείο Κοινού στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, συνεχίζοντας μια εντυπωσιακή φεστιβαλική διαδρομή που ξεκίνησε στις Κάννες.
Προβολή του Βραβευμένου Ντοκιμαντέρ «Βαρώσια, η Πόλη Όμηρος» της Sylvie Deleule στον Κινηματογράφο Πάνθεον
Μια συγκλονιστική περιήγηση στη σύγχρονη ιστορία, τη μνήμη και τις ανοιχτές πληγές της Κύπρου
Η Μέριλ Στριπ είναι... ο Άσλαν στη «Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ
Έχει ειπωθεί τόσες φορές ότι η Μέριλ Στριπ μπορεί να παίξει τα πάντα. Τώρα γίνεται και ο Άσλαν. Ναι, το λιοντάρι της Νάρνια.
Ο Spider-Man εκθρονίζει το «Star Wars» από την κορυφή του αμερικάνικου box office
Το «Spider-Man: Καινούργια Μέρα» έσπασε το ρεκόρ δεκαετίας.
Οι 5 (ξεχωριστές) ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στους κυπριακούς κινηματογράφους
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες που κυκλοφορούν στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026