Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

4 χώροι για διαμονή στην Κύπρο όχι και τόσο συνηθισμένοι

Κάνε τη διαφορά και κλείσε δωμάτιο σε 4μέρη πέρα από τα συνηθισμένα

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2019

Το καλοκαίρι έφτασε και μας βάζει σε άλλη διάθεση για να βγούμε εκτός και να απολαύσουμε το καλοκαιρινό τοπίο της Κύπρου. Αυτή την περίοδο λοιπόν αν αναζητάς κάτι διαφορετικό το Check In Cyprus σου προτείνει τέσσερεις διαφορετικούς χώρους για διαμονή πέρα από τα συνηθισμένα που θα σε φέρουν πιο κοντά στη φύση. Ανακάλυψε την Κύπρο, βγες έξω στη φύση και κλείσε διαμονή σε τέσσερα υπέροχα μέρη. 

The Land of Dreams
Τριμίκλινη, Λεμεσός  

Στο χωριό Τριμίκλινη της επαρχίας Λεμεσού τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος όπου εκτρέφονται οξύρρυγχοι, παρασκευάζεται χαβιάρι που είναι μοναδικό στην Κύπρο ενώ στην έκταση καλλιεργούνται διάφορα φρουτόδεντρα και άλλα φυτά. Πρόκειται για το The Land of Dreams που μετράει αρκετές βραβεύσεις το τελευταίο διάστημα και συζητιέται για την λίμνη του και το καταπράσινο φυσικό του περιβάλλον. Στον χώρο λειτουργεί και εστιατόριο όπου σερβίρεται οξύρρυγχος το οποίο μάλιστα μπορείς αν θέλεις να ψαρέψεις εσύ ο ίδιος. Πρόσφατα το The Land of Dreams επέκτεινε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τομέα της φιλοξενίας δημιουργώντας σε αυτό τον μαγευτικό χώρο μικρά ξύλινα σπιτάκια πλάι στη λίμνη για ξεχωριστή διαμονή. Πρόκειται για μικρά παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια βγαλμένα από ένα περιβάλλον που νομίζεις πως βρίσκεται κάπου στην κεντρική Ευρώπη. Τα σπιτάκια μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες ενώ εξωτερικά υπάρχει βεράντα με θέα τη λίμνη. Πληροφορίες: 99515497.


 

Euphoria Art Land
Πύργος, Λεμεσός 

Ένας ονειρικός οικισμός που δεν θα πιστεύεις ότι βρίσκεται στην Κύπρο δημιουργήθηκε πρόσφατα κοντά στον Πύργο της Λεμεσού. Πρόκειται για ένα πολύ πρωτότυπο για την Κύπρο πρότζεκτ το Euphoria Art Land το οποίο περιλαμβάνει 3 παραμυθένια σπιτάκια που το καθένα διαθέτει τη δική του ξεχωριστή φιλοσοφία και τεχνοτροπία. Το πρώτο σπιτάκι του Euphoria Art Land είναι το "The Earth House" το οποίο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, με ατομικό κρεβάτι και μπάνιο. Το σπίτι αυτό διαθέτει αφρικανικά χαρακτηριστικά κυρίως από την Αιθιοποία. Το δεύτερο είναι το Χρωματιστό Σπίτι προσφέρεται για διαμονή 4 ατόμων αφού διαθέτει 2 διπλά κρεβάτια και μπάνιο. Τα ανοιχτά γυάλινα ανοίγματα σε ένα σύνολο οργανικών μορφών, με λεπτομέρειες από το Μεξικό και την Κολομβία, δίνουν σε αυτό το πολύχρωμο σπίτι μια ξεχωριστή, μαγευτική μοναδικότητα. Τέλος, το τρίτο σπιτάκι είναι Μπλε Σπίτι προσφέρεται για διαμονή 2 ατόμων και περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι και μπάνιο. Πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπές σπίτι που καλύπτεται με εντυπωσιακά πολύχρωμα ψηφιδωτά που μας φέρνουν σε επαφή με τον εξωτικό κόσμο του Μαρόκο και της Ινδίας.
Πληροφορίες: 97743042 & euphoriartland.com


 
Cyprus Glamping Park
Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα 

το Cyprus Glamping Park το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακα και συγκεκριμένα στην παραλία Πεντάσχοινος της κοινότητας Άγιος Θεόδωρος. Εκεί κοντά θα βρεις και την ταβέρνα Λίμνη. Πρόκειται για μία έκταση με δέντρα και λουλούδια που απέχει περίπου 7 λεπτά με τα πόδια από την θάλασσα όπου αρχές Ιουνίου ξεκίνησε τη λειτουργία του αυτός ο χώρος. Εκεί, βρίσκονται 6 μικρά ξύλινα σπιτάκια χωρητικότητας 4 ατόμων. Το κάθε σπιτάκι είναι περίπου έκτασης 40 τετραγωνικών, διαθέτει χωριστή κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, κουζινάκι, τουαλέτα, ντους και καναπέ που γίνεται διπλό κρεββάτι. Τα 4 από τα 6 σπιτάκια είναι ολοκαίνουργια αφού κατασκευάστηκαν μόλις πρόσφατα και το καθένα φέρει το όνομα μεγάλης πόλης του εξωτερικού. Έτσι θα συναντήσεις το Βερολίνο, το Cape Town, την Ιερουσαλήμ και τη Βουδαπέστη. 
Πληροφορίες: 99374252 & cyprusglamping.com.cy



Yurts in Cyprus
Σίμου, Πάφος 

Tο Yurts in Cyprus, βρίσκεται μες στις βουνοπλαγιές, 3 χιλιόμετρα έξω από το χωριό Σίμου της Πάφου. Ένα μέρος όπου μπορείς να νιώσεις σαν Ροβινσώνας Κρούσος και να ζήσεις την απόλυτη ηρεμία της φύσης και της πρωτόγονης ζωής. Κάτι σαν πολυτελές camping. Τα Yurts συμπεριλαμβάνουν 3 στρόγγυλες σκηνές, τις Nasu, Engke και Qadan, εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα. Έχουν αναπαυτικά κρεβάτια, εξωτερικές τουαλέτες και μπάνιο, ενώ σερβίρουν πρόγευμα στο The Straw House, ένα οικολογικό σπιτάκι με καθιστικό και κουζίνα. Ο ηλεκτρισμός του παράγεται με ηλιακή ενέργεια, ενώ ανακυκλώνουν τα σκουπίδια. Αν και οι σκηνές βρίσκονται έξω στη φύση, διαθέτουν Wi-Fi, επίσης ανεμιστήρες για το καλοκαίρι και ξυλόσομπες για το χειμώνα. Πρόσφατα το Yurts in Cyprus ήρθε να προσθέσει στις 3 ήδη υπάρχουσες σκηνές του ένα ακόμη νέο, πρωτότυπο και διαφορετικό χώρο διαμονής. Πρόκειται για ένα τέτατρο κατάλυμα με το όνομα Kolimba που σε πολλές γνώσσες σημαίνει ξύλινο καταφύγιο. Ο χώρος βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερα άτομα. Διαθέτει ένα μεγάλο διπλό κραββάτι ενώ τα παιδιά μπορούν να ανέβουν τις σκάλες και να κοιμηθούν στο διπλό κρεββάτι που βρίσκονται στο πάνω μέρος του χώρου. Πρόκειται για ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι φτιαγμένο στο χέρι και διαθέτει όλε τις ευκολίες διαμονής μαζί με μία μικρή βεράντα. Μία υπέροχη ιδέα για εναλλάκτική διαμονή στη φύση. 
Πληροφορίες: 97629148, www.yurtsincyprus.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close