Παιδί

Ένας ιδανικός χώρος για το παιδί και την οικογένεια μόλις άνοιξε στη Λευκωσία

Ένας πρωτότυπος και ασφαλής χώρος ειδικά σχεδιασμένος για οικογένειες με μικρά και μεγάλα παιδιά που περιλαμβάνει και καφετέρια

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2019

Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, μόλις πριν τρείς μήνες, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις και σίγουρα όταν το επισκεφθείς μια φορά είναι εύκολο να γίνει οικογενειακή συνήθεια!  Το Mum and Baby Centre, είναι ένας πρωτότυπος, ευχάριστος, φωτεινός, και ασφαλής χώρος ειδικά σχεδιασμένος για οικογένειες με μικρά και μεγάλα παιδιά! Περιλαμβάνει μια μοναδική καφετέρια, το the Family Café,  εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους παιχνιδιού για βρέφη, νήπια και μεγαλύτερα παιδιά, αίθουσα σεμιναρίων και πάρτυ και ένα πολυαισθητηριακό δωμάτιο για την ανάπτυξη των αισθήσεων των βρεφών και των νηπίων. 

Η Έλενα και η Φανή, οι ιδιοκτήτριες, είναι δύο νεαρές μητέρες, που αποφάσισαν να αφήσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό και να εγκατασταθούν στην Κύπρο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής με επίκεντρο την οικογένεια. Όπως επισημαίνουν οι ίδιες, «καλή ποιότητα ζωής για εμάς σημαίνει ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή και η ενασχόληση με κάτι που αγαπάμε και μας γεμίζει, κάτι ουσιώδες. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Mum & Baby Centre. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που να προσφέρει στους γονείς τις υπηρεσίες εκείνες που είχαμε την τύχη να λάβουμε εμείς στο εξωτερικό και που μας βοήθησαν τόσο στην εγκυμοσύνη όσο και στην μητρότητα. Μία όαση για μέλλοντες και νέους γονείς! Αυτό είναι για μας το Mum & Baby Centre και αυτό ελπίζουμε να γίνει και για τις οικογένειες της Κύπρου».



Το Mum and Baby Centre, που στεγάζεται μόνιμα στον χώρο της κρατικής Έκθεσης, είναι ένας χώρος με ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, μη τοξικά μαλακά στρώματα και μελετημένα παιχνίδια που προάγουν και καλλιεργούν τις αισθήσεις των παιδιών και όχι μόνον.  Η φιλοσοφία του The Mum & Baby centre είναι ολιστική, καθώς εστιάζει τόσο στην φυσική, όσο και στην συναισθηματική και κοινωνική ευεξία των οικογενειών, με στόχο να γεμίσει ποιοτικά τις οικογενειακές στιγμές με περισσότερες γνώσεις, δημιουργικότητα και επικοινωνία.  Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου στον χώρο διοργανώνονται σε εβδομαδιαία βάση, με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών, πολλές και διάφορες δραστηριότητες για παιδιά και γονείς με στόχο την ενημέρωση, την στήριξη, την ψυχαγωγία, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη δημιουργικότητα. Ελέγξτε την σελίδα του Mum & Baby στο Facebook και την ιστοσελίδα του για τις διαθέσιμες τάξεις και δραστηριότητες.
Θα εντυπωσιαστείτε από το sensory room, ένα καινοτόμο δωμάτιο αισθητηριακής ανάπτυξης, όπου αφυπνούνται οι αισθήσεις και διεγείρονται οι νευρώνες μικρών και μεγάλων! 



Το The Family Café του χώρου είναι μια μοναδική, φωτεινή και φιλόξενη καφετέρια ειδικά σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια. Οι γονείς μπορούν να έρθουν με τα μωρά και τα μεγαλύτερα παιδιά τους, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ευκολίες που προσφέρει ο χώρος, μεταξύ άλλων το δωμάτιο θηλασμού, σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Medela Κύπρου. Το Family Café σερβίρει  ζεστά και κρύα ροφήματα, φρέσκους χυμούς, smoothies, γλυκά, υγιεινά και βιολογικά σνακς, ενώ σύντομα θα προστεθούν σε συνεργασία με εξειδικευμένους διατροφολόγους και υγιεινές, μεσογειακές επιλογές φαγητού για μικρούς και μεγάλους!



Επισκεφθείτε το  «The Mum & Baby Centre» για να χαλαρώσετε, να πιείτε τον καφέ σας και να παίξετε με τα παιδιά σας, να παρακολουθήσετε τάξεις και σεμινάρια και να οργανώσετε παιδικά πάρτυ γενεθλίων, εκδηλώσεις και σεμινάρια, καθώς και προβολές!  

Θα το βρείτε εδώ: 
Περίπτερο 30, Κρατική Έκθεση, Έγκωμη, Λευκωσία (είσοδος και πάρκινγκ από την Ανατολική είσοδο επί της Ηλία Παπακυριακού)
www.themumandbabycentre.com
Facebook: themumandbabycentre
email: info@themumandbabycentre.com
Τηλέφωνο: 22150648

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα- Παρασκευή: 9.00 – 19.30
Σάββατο, Κυριακή, αργίες: 10.00 – 20.00

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close