Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Gourmet burgers σε ένα γνωστό μας μαγαζάκι, που μετακόμισε στην πλατεία και μεταμορφώθηκε

Το Fries with Benefits-Burger Bistro πάει πλατεία

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2019

Ο καινούργιος χώρος βρίσκεται πολύ κοντά στο παλιό μαγαζί. Πρόκειται για ένα αναπαλαιωμένο διατηρητέο κτίριο, με κλιματιζόμενο εσωτερικό χώρο και τραπεζάκια στην πλατεία, κομψά διακοσμημένο και εξοπλισμένο με τρόπο που να ενισχύει τη φιλοσοφία «Αυτό είναι το σπίτι μας και είστε φιλοξενούμενος μας!»

Στο χώρο αυτό που γίνεται πλέον ένα all day bistro, η γνωστή ομάδα/οικογένεια του Fries, είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των πελατών της, σερβίροντας νόστιμα πιάτα, με ειδικότητα στα Gourmet Burgers.

Σε όσους πιστεύουν ακόμα ότι το burger μπορεί να είναι μόνο "γρήγορο φαγητό" το Fries with Benefits έρχεται να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει μια Gourmet απόλαυση! Τα φρέσκα, χειροποίητα burgers γίνονται καθημερινά στη δική του κουζίνα, με εξαιρετικά υλικά και ευφάνταστες συνταγές και συνοδεύονται με γευστικές σως και πεντανόστιμα toppings. Σερβίρονται με τις αγαπημένες φρέσκες τηγανιτές πατάτες ή με δροσερές σαλάτες.

Αξιοποιόντας τον καινούργιο χώρο, το Fries with Benefits προσφέρει επίσης ένα ξεχωριστό μενού για πρωϊνό και brunch, μαζί με τους υπέροχους καφέδες της Tribe Coffee Roasters αλλά και φρέσκους χυμούς, smoothies και milkshakes.  

Παράλληλα με την ποιοτική γαστρονομική εμπειρία ο χώρος προσφέρετε καθημερινά σε όσους θέλουν απλά να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους σε ένα άνετο και φιλόξενο all day bistro, με γρήγορο δωρεάν wifi και δυνατότητα να φορτίσουν τους υπολογιστές και τα τηλέφωνα τους.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close