Shopping , Fashion & Beauty

Το Nicosia Mall θα αποκτήσει (για λίγο) μία παραλία

Μεπλούσια δώρα,δροσιστικά smoothies και μουσική!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2019

H γνωστή εταιρεία REEF η οποία έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλον τον κόσμο λόγω της μοναδικής ποιότητας, του ευρηματικού σχεδιασμού και της ποικιλίας των χρωμάτων, που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της, οργανώνει μια μοναδική γιορτή για τα εγκαίνια του καταστήματός της στο Nicosia Mall, το Σάββατο 1η Ιουνίου, από τις 16:00 μέχρι τις 19:00, στο πλαίσιο της οποίας θα δημιουργήσει μια ολόκληρη παραλία στο ισόγειο του νέου εμπορικού κέντρου.

Η REEF με τα εγκαίνια του καταστήματός της στο Nicosia Mall υποδέχεται το καλοκαίρι με κεντρικό μήνυμα το Beach Freely και μας καλεί να αφιερώσουμε την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού ξέγνοιαστα και διασκεδάζοντας, όπως ακριβώς πρέπει να κάνουμε στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου.

Γι’ αυτόν τον λόγο, μπροστά από την παραλία που θα δημιουργήσει, η REEF έχει οργανώσει μια σειρά από διαγωνισμούς με πλούσια δώρα οι οποίοι θα συνδυάζονται με δροσιστικά smoothies και μουσική που θα εκτοξεύσουν την καλοκαιρινή διάθεση, μετατρέποντας το κατάστημα της REEF στον πιο must προορισμό του φετινού καλοκαιριού.      

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων της REEF, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια μεγάλη σειρά από μαγιό και σαγιονάρες, έχει προκύψει ως αποτέλεσμα της ανάγκης δύο αδερφών, από την Αργεντινή, του Fernando και Santiago Aguerre να μοιραστούν με τον κόσμο την αγάπη τους για τις εξορμήσεις, την παραλία, τη θάλασσα και το σερφ.

Έτσι το 1984 τα δύο αδέλφια ίδρυσαν τη REEF, η οποία εδώ και πάνω από  30 χρόνια μυεί τους λάτρεις της στη φιλοσοφία του brand, ενθαρρύνοντάς τους να απολαμβάνουν στο μέγιστο και με άνεση τη διασκέδαση και την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας που αποπνέει στον άνθρωπο η επαφή με τη θάλασσα, την παραλία και την πληθώρα των δραστηριοτήτων που προσφέρει ο συνδυασμός τους.

Η REEF, με τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στο Nicosia Mal το Σάββατο 1η Ιουνίου από τις 16:00 μέχρι τις 19:00, μετατρέπει το εμπορικό κέντρο σε μια παραλία από την οποία θα δοθεί ο παλμός του φετινού καλοκαιριού που αναμένεται να είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close