Θέατρο , News

Το Υπαίθριο Θεατρικό Φεστιβάλ "Αντί-Σκηνο" επιστρέφει και προσκαλεί θεατρικές ομάδες

Καλούνται επαγγελματικές θεατρικές ομάδες και άλλοι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν όπως υποβάλουν τις προτάσεις τους

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2019

Το Υπαίθριο Θεατρικό Φεστιβάλ «Αντί-Σκηνο» επανέρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον κατασκηνωτικό χώρο του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας στις 23-25 Αυγούστου 2019.
 
Καλούνται επαγγελματικές θεατρικές ομάδες και άλλοι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν όπως υποβάλουν τις προτάσεις τους τηρώντας τα ακόλουθα:
 - Μέγιστη διάρκεια 80 λεπτά.
- Λόγω της τεχνικής ιδιαιτερότητας του χώρου είναι προτιμότερο οι προτάσεις να μη συμπεριλαμβάνουν σκηνικά. Σε περίπτωση που θα υπάρχουν σκηνικά η κάθε ομάδα φέρει την ευθύνη για τη μεταφορά τους στο χώρο του Φεστιβάλ.
- Θα υπάρχει η ευχέρεια βασικού θεατρικού φωτισμού και ήχου και ο χειρισμός θα γίνεται από τεχνικό του Φεστιβάλ.
- Δεν υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία, ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προτείνουν θεάματα στο ύφος ενός θερινού, παραλιακού Φεστιβάλ.
 
Παράλληλα και επιπρόσθετα, καλούνται ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν προτάσεις για παράλληλες δράσεις κατά την περίοδο του Φεστιβάλ, όπως Παιδικό Εργαστήρι, Ανοιχτές Συζητήσεις και άλλες εκπαιδευτικές ή ψυχαγωγικές δράσεις.
 
Για κάθε πρόταση που θα επιλεγεί να συμμετάσχει θα δοθεί χρηματική αμοιβή σε κάθε αναγκαίο και ενεργό συντελεστή ενώ παράλληλα το φεστιβάλ αναλαμβάνει την φιλοξενία των ηθοποιών σε δωμάτια στην περιοχή, όπως επίσης και την δωρεάν είσοδο των συμμετεχόντων στο φεστιβάλ.
 
Η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι τις 21 Ιουνίου 2019, ώρα 12:00μ.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση antiskinofestival@gmail.com
 
Η κάθε πρόταση είναι απαραίτητο να συμπεριλαμβάνει:
- Προφίλ αιτητή
- Περιγραφή / περίληψη πρότασης 
- Συντελεστές και βιογραφικά τους
- Βασικές τεχνικές απαιτήσεις
 
Οι προτάσεις μπορεί να είναι πρωτοεμφανιζόμενες ή ακόμα και θεάματα που έχουν ήδη παρουσιαστεί αλλού.
 
Όλες οι προτάσεις θα λάβουν ηλεκτρονική απάντηση μέχρι τις 5 Ιουλίου 2019. 
Για κάθε αποδεκτή πρόταση θα γίνει συμφωνία για ώρες προβών και παραστάσεων όπως και οικονομικές και τεχνικές διευθετήσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close