Style Stories , Shopping

got2b: Το καινοτόμο brand που ήρθε να αλλάξει το hair look σου

Ανακάλυψε την ακαταμάχητη σειρά προϊόντων styling got2b και εκτόξευσε το look σου!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2019

Η GPM-Henkel Ltd φέρνει στην κυπριακή αγορά το καινοτόμο brand got2b το οποίο ήρθε για να αλλάξει τα καθιερωμένα και να απογειώσει το hair look σου αφού χάρη στην hot σειρά που διαθέτει, το κάθε προϊόν είναι ικανό να σου προσφέρει το σέξυ, trendy, classic, hipster, ή cool hair styling που επιθυμείς.

Το δυναμικό, αυθεντικό brand got2b πάντα με την σφραγίδα του Schwarzkopf σε βοηθά να ανακαλύψεις τον νέο σου εαυτό. Πλούσιο σε αρώματα και δυνατά κρατήματα, το got2b  εκφράζει την αλλαγή, την διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δημιουργούν το στυλ που τους ταιριάζει ξεχωρίζοντας από το πλήθος!

Το got2b σου συστήνει την πιο κάτω σειρά προϊόντων, ιδανική για να δημιουργήσεις το μοναδικό σου στυλ έξω από τα καθιερωμένα!

Welcome to The World of Style

Προϊόντα 
1. Got2b 2sexy

Η σειρά 2sexy χαρίζει ακαταμάχητα χτενίσματα με όγκο και γερό κράτημα. Το σπρευ μαλλιών για όγκο και ο αφρός σε σπρευ για ακρίβεια στον όγκο επιτρέπουν την ακριβή εφαρμογή για να φουσκώσετε τα μαλλιά σας κατ' ευθείαν από τις ρίζες!

2. #Ohmynude
Για όσους επιθυμούν το τέλειο natural look, το προϊόν styling got2b Oh My Nude είναι πλέον το κατάλληλο. Το #οohmynude hairspray και ο αφρός χάρη στην σύνθεση ελαφριάς φόρμουλας, αποτρέπει το φριζάρισμα προσδίδοντας ελκυστική λάμψη και απίστευτα φυσικό κράτημα χωρίς να κοκαλώνει τα μαλλιά.

3. Glued
Η πρώτη σειρά styling για κράτημα που θα σας κάνει να ουρλιάξετε. Δημιουργίες που αψηφούν τη βαρύτητα και hair styling που αντέχουν μέχρι το επόμενο λούσιμο. Το got2b 3glued ωθεί το χτένισμά σας στα άκρα!
To got2b Glued hairspray και got2b Spiking Glue χαρίζουν στα καρφάκια σας απίστευτα ακίνητο κράτημα ακόμα και στον αέρα!

4. Gentleman
Ανακαλύψτε τον κύριο μέσα σας μέσα από τη σειρά gentleman η οποία σας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για το σωστό groomed look. Το got2b gentleman χαρίζει απαλή φροντίδα, με απαλή εφαρμογή, ενώ παράλληλα κρατά το αψεγάδιαστο και διαχρονικό χτένισμά σας. Είστε έτοιμοι να φανείτε gentleman?

5. Twisted Curling Mousse
Αφρός που κλειδώνει τις μπούκλες σας! Το twisted curling mousse ελέγχει το φριζάρισμα χαρίζοντας σαγηνευτική λάμψη και όγκο στις μπούκλες σας με κράτημα που διαρκεί. Πείτε αντίο στο ανεξέλεγκτο στιλ και δώστε ορισμό στην λάμψη χάρη στον νέο αφρό του got2b.

6. iStylers
O πηλός iStylers είναι κατάλληλος για τους τολμηρούς, για όσους επιθυμούν να πειραματιστούν με τα μαλλιά τους και να δώσουν μοναδικά και εναλλακτικά χτενίσματα σε κάθε τους εμφάνιση. Η ματ υφή του πηλού, σας χαρίζει αμέτρητες στυλιστικές  δυνατότητες, τονίζοντας το προσωπικό σας στυλ. 

7. Beach Matt
Γι’ αυτούς που θέλουν να νιώθουν ότι μόλις γύρισαν από την παραλία, το got2b beach matt είναι πλέον το κατάλληλο προϊόν. Το καινοτόμο προϊόν από τον Schwarzkopf χαρίζει στα μαλλιά σου ατεμέλητο surfer look χάρη στη φόρμουλα που εμπεριέχει με θαλασσινό αλάτι.

Όποιο στυλ και να θες να δημιουργήσεις μπορείς με το got2b!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close