Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Τα 5 καλύτερα εστιατόρια για να φας φθηνά και ποιοτικά

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν την σεζόν 2018-2019 για τη σχέση τιμής και ποιότητας και φιγουράρουν στην κατηγορία Nice Price των Cyprus Eating Awards 2019

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2019

Tα Cyprus Eating Awards 2019 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 12 κατηγορίες και τα 85 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 12 κατηγορίες, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Nice Price που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας. Πρόκειται για μία κατηγορία ην οποία παρακολουθεί τη σχέση που έχει η τιμή του πιάτου με την ποιότητα που προσφέρεται σε εκάστοτε εστιατόριο. 

Φέτος, ξεχωρίσαμε 5 εστιατόρια όπου θα φας πολύ καλό φαγητό σε προσιτές και καλές τιμές σε σχέση με την ποιότητα.
 
Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που συνδυάζει καλύτερα την τιμή με την ποιότητα;

Οι υποψηφιότητες για το Nice Price εστιατόριο της χρονιάς είναι: 

Ψήφισε το αγαπημένο σου σουβλάκι ΕΔΩ

1. ΒΑΛΤΟΥ ΡΙΓΑΝΗ
Ελληνικό με μεσογειακές νότες ταβερνάκι, που ενθουσιάζει τους γευστικούς κάλυκες, γιατί φτιάχνει ξεχασμένες μαμαδίστικες συνταγές. Η αυθεντικότητα των φαγητών και οι διαλεγμένες πρώτες ύλες είναι πρώτιστο μέλημα των ιδιοκτητών. Χωρίς αμφιβολία, είναι ένα αυθεντικό ελληνάδικο, με μεσογειακές και δημιουργικές πινελιές, με πολλά από τα πιάτα του να έχουν παρθεί από τα καλά φυλαγμένα τετράδια συνταγών της οικογένειας.
(220255545) Λευκωσία.


 
2. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ειδικεύεται στο σουβλάκι, το κεμπάπ και τις ανατολίτικες γεύσεις και είναι ένα μαγαζί που σου δίνει την ευκαιρία να συνδυάσεις καλό φαγητό και γρήγορη εξυπηρέτηση σε ένα όμορφο περιβάλλον. Εκείνο, όμως, που κάνει τον Πρόεδρο να ξεχωρίζει πέραν όλων των άλλων είναι το ωράριό του, αφού η κουζίνα σερβίρει μέχρι και τις 00.30. Οι επιλογές για φαγητό είναι πολλές, αφού μπορείς να διαλέξεις από μία οικονομική πίτα με κεμπάπ της αρεσκείας σου μέχρι και πιατέλα.
(70088070) Λευκωσία. 



3. ΠΙΑΤΣΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ
Είναι η βραβευμένη και επιτυχημένη σουβλακερί της Λευκωσίας, που βασίζεται στην ποιότητα της πρώτης ύλης και το value for money φαγητό. Διατηρεί έναν ιδιαίτερα μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, όπου μεσημέρια και βράδια οι παρέες χαίρονται τις μερίδες του ή τις τυλιχτές πιτούλες του μαζί με τις αλοιφές και τις νόστιμες πατατούλες που ετοιμάζει. Όλα είναι φρέσκα καμωμένα, όμορφα τοποθετημένα και σε γενναιόδωρες μερίδες. Το φαγητό είναι αμιγώς ελληνικό, με το σουβλάκι να έχει την τιμητική του.
(70007670) Λευκωσία. 



4. ΤΑΜΠΛΙΟΣ
Είναι το μαγαζί που θα σε ταξιδέψει γευστικά στον χρόνο. Ο Γιάννης και η οικογένειά του θα σε φιλέψουν με τις γευστικότατές τους συνταγές, τους καλομαγειρεμένους μεζέδες και προπαντός με τα σπιτικά φαγητά, που εδώ και δυόμιση δεκαετίες προσφέρουν. Η καθημερινή κοσμοσυρροή δεν είναι καθόλου τυχαία, εφόσον όλα ανεξαιρέτως τα φαγητά -ξυλοφουρνιστά, μαγειρευτά και σχαροψημένα- είναι γνωστά για την ποιότητα των πρώτων υλών, τις μαμαδίστικες γεύσεις και τον σπιτικό τους χαρακτήρα.
(24522326) Αθηένου, επ. Λάρνακας.


 
5. VECCHIA NAPOLI
Είναι μια πιτσαρία που έφερε την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα στα μέρη μας. Βρίσκεται στην περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου στη Λεμεσό και είναι ο χώρος, όπου θα απολαύσεις την αυθεντική γεύση της Νάπολης στο πιάτο σου. Στο απολαυστικό μενού του θα βρεις από antipasti, σαλάτες και μακαρονάδες μέχρι πιάτα κρεατικών, συνταγές στη σχάρα και πεντανόστιμες σπεσιαλιτέ.
(25347171) Λεμεσός.  

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close