Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Δοκιμάσαμε τα πιάτα της πιο πολυσυζητημένης νέας άφιξης της Λευκωσίας

Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στην πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2019

Απίστευτοι συνδυασμοί γεύσεων από Νοτιοανατολική Ασία και Λατινική Αμερική και ένα καλά μελετημένο μενού, υπογραμμένο από τον βραβευμένο chef Ανδρέα Ανδρέου, απολαμβάνεις στο new entry της πρωτεύουσας που ακούει στο όνομα Tocayo.

Ανοίγει μόνο βράδια και θα το βρεις σε πάροδο της Στασικράτους σε έναν απίστευτα ατμοσφαιρικό, αποφορτισμένο από διακοσμητικά στοιχεία χώρο, αλλά με έξυπνες γεωμετρικές προσθήκες. Δύο καταξιωμένοι bartenders, ο Ντίνος Κωνσταντινίδης και ο Ανδρέας Σανιδιώτης, υπογράφουν τα φοβερά cocktail του που τα απολαμβάνεις στην ημικυκλική μπάρα του, αλλά και στα τραπεζάκια του όμορφα διαρρυθμισμένου χώρου. Τα ευφάνταστα cocktail του, καθώς και η καλά μελετημένη λίστα κρασιών του σε ωθούν στο να διαλέξεις από τα 22 και πλέον πιάτα της κάρτας του για μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου.

Το μενού του βασίζεται στη φιλοσοφία to share. Και εμείς όντως μοιραστήκαμε φοβερές και ιδιαίτερες γεύσεις, όπως χταπόδι παστράμι (€14) με φοβερές κριτσινάτες πατάτες, shitake ravioli με κολοκύθα και παρμεζάνα (€8) και prawn dumplings (€8).

Προχωρήσαμε με ένα θεϊκό mushroom takikomi (€8) από πουρέ σιταροπούλας, ρύζι satsuki, λάδι τρούφας και μανιτάρια και με το περουβιανού στυλ αρωματικά μπουτάκια κοτόπουλου (€10) για μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσεων. Κλείσαμε την όλη εμπειρία με δύο θεϊκά γλυκά: chocolate sponge με παγωτό (€6) και raspberry mousse με παγωτό χαλεπιανό.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close