Μουσική

Μία ανατρεπτική μουσική εκδήλωση έρχεται στον Πρωταρά με 19 σκηνές και πάνω από 70 μουσικούς

Με συντροφιά μας το φεγγάρι θα περπατήσουμε και φέτος τον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά-Περνέρα που θα είναι γεμάτος μουσικές και τραγούδια

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2019

Το καλοκαίρι του 2014, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας μιας ανατρεπτικής μουσικής εκδήλωσης. Μια εκδήλωση μελωδική και ρομαντική υπό το φως του φεγγαριού, υπό το φως της καλοκαιρινής πανσελήνου! 

Πλέον, η Νεολαία Παραλιμνίου κατέστησε κι αυτή την εκδήλωση σε θεσμό και τα τελευταία χρόνια επιστρέφουμε πάντα στον χώρο του εγκλήματος, σε ένα χώρο που γεμίζει με νότες και ξεχειλίζει από ρομαντισμό. Έτσι και φέτος, σας καλούμε στο πέμπτο Moonwalk που θα λάβει χώρα στον πεζόδρομο Πρωταρά – Περνέρας, στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, και ημέρα Σάββατο με ώρα έναρξης τις 20:00.

Στο φετινό Moonwalk οι μουσικοί σταθμοί θα φτάσουν μέχρι και τους 19, ενώ θα συμμετάσχουν πέραν των 70 επαγγελματιών μουσικών, οι οποίοι θα μας μεταφέρουν μέσα από τις νότες και τους στίχους στον κόσμο της μουσικής κάτω από το φως των αστεριών και της πανσελήνου. Θα μας μυήσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, σε πολλά και διαφορετικά ακούσματα, από blues μελωδίες μέχρι και κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια.


 
Ενώ, μια ρετρό συναυλία θα έρθει για να κορυφώσει την εκδήλωση! Το ίδιο βράδυ και στις 22:30 θα μαζευτούμε όλοι μαζί στο γκαζόν του εστιατορίου Polyxenia Isaac για να υποδεχθούμε κάποιους παλιούς αλλά πολυαγαπημένους γνώριμους τραγουδιστές. Κλείνουμε λοιπόν το ραντεβού μας με τους Μαντώ, Δάκης, Κώστας Μπίγαλης και Δημήτρης Μεντζέλος, οι οποίοι υπόσχονται πως θα φέρουν μαζί τους ηχοχρώματα, νότες και στίχους από παλαιότερες δεκαετίες, με μοναδικό στόχο τους να μας διασκεδάσουν. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν, για ένα ταξίδι… στον χρόνο!

Σκοπός της εκδήλωσης και φέτος είναι να φτιάξουμε μια ακόμη πιο φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με τις όμορφες απαλές νότες ταλαντούχων κι επαγγελματιών μουσικών κατά μήκος όλου του παραλιακού πεζόδρομου του Πρωταρά το βράδυ της τελευταίας δίκης μας καλοκαιρινής πανσελήνου.

Δίνουμε άλλο ένα καλοκαιρινό ραντεβού στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, δίπλα από το γαλάζιο της θάλασσας, κάτω από τα αστέρια κι υπό το φως της πανσελήνου, όπου η μουσική θα γεμίσει τις καρδιές μας με «φως» και γαλήνη!

Εν τέλει, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης μας: Love FM και Politeia FM αλλά κι όλους όσους καταλαμβάνουν προσπάθειες για την διεκπεραίωση της εκδήλωσης.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close