Eating News , Εστιατόρια

Βρήκαμε το μαγαζί στη Λευκωσία που φτιάχνει κέικ καμινάδας-υπερπαραγωγή

Ένα παραμυθένιο κατάστημα στη Λευκωσία σου φτιάχνει chimney cake βυθισμένο στη σοκολάτα!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2019

Το σαββατοκύριακο πλησιάζει και προστάζει επιτακτικά γλυκό, και μάλιστα ένα ασυνήθιστο γλυκό... και κυρίως στα γρήγορα!

Εξάλλου, το να μεταμορφώσεις ένα απλό γλυκό σε γλυκό υπερπαραγωγή δεν είναι πάντα δύσκολο ή χρονοβόρο. Ή τουλάχιστον αυτό μας "διδάσκουν" στο παραμυθένιο σπιτάκι του Hans & Gretel, που άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες στο ανανεωμένο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία. 

Εκεί λοιπόν πέρα από όλα τα άλλα λαχταριστά γλυκά από όλο τον κόσμο, θα σου φτιάξουν μπροστά στα μάτια σου και chimney cake από την Τσεχία, τη γλυκιά κυλινδρική ζύμη που ξετρελαίνει με το απίστευτο άρωμα κανέλας, βανίλιας και την πασπαλισμένη ζάχαρη. Άσε που αν θέλεις μπορείς να την γεμίσει με σοκολάτα, παγωτό και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Εξάλλου, στο Hans & Gretel βρίσκετε μπορείς να βρεις δεκάδες διαφορετικά είδη καραμέλας και ζαχαρωτών, σε κλασικές ή πιο περίεργες γεύσεις, από κεράσι και mint μέχρι blueberry, pina collada ή gourmet, τα οποία γεμίζουν σωλήνες, προθήκες, βαζάκια, χωνάκια παγωτού και διάφορες συσκευασίες. Επίσης υπάρχουν πολλές γεύσεις γρανίτας που σερβίρονται σε μακρόστενα ποτήρια, βάφλες που τυλίγονται σαν χωνάκι και μέσα σερβίρουν παγωτό μηχανής ή gelato και το περίφημο “chimney cake” ή αλλιώς κύλινδρος σφολιάτας πασπαλισμένος με ζάχαρη και κανέλα, που επίσης μπορεί να σερβιριστεί γεμιστός με παγωτό και διάφορα toppings, τα οποία θα λατρέψουμε όλοι μας.  

Τι λες; Πάμε να βρούμε το πιο νόστιμο σπιτάκι στο Th Mall of Cyprus;

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close