Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο ψαγμένο μπεργκεράδικο έκανε πρόσφατα την άφιξη του στο χωριό

Ένα καινούργιο στέκι για τους φίλους των burgers

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2019

Μία νέα άφιξη για τους φίλους των burger έρχεται αυτή τη φορά από το Παλιομέτοχο, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λευκωσία. Εκεί θα συναντήσεις το πολύ ψαγμένο μπεργκεράδικο Burger Guy όπου θα φας απίστευτα burgers. 

Ο Αντρέας Τομάζου αλλιώς Burger Guy πήρε τους δρόμους σε αναζήτηση της απόλυτης ζουμερότητας. Ύστερα από αρκετά χιλιόμετρα, αμέτρητα μπιφτέκια, μετά από πολλές δοκιμές του σε μπεργκεράδικα της Αμερικής, της Αγγλίας και γενικά σε ταξίδια του εντός και εκτός Ευρώπης μάζεψε γνώσεις που του επέτρεψαν να βγαλει αυτο που αναζητά ο πελάτης.

Μετά από τις περιπέτειές του σε διάφορα μέρη του κόσμου και κουβαλώντας στο σακίδιο του τεράστιες εμπειρίες απο γνωστό μπεργκεράδικο στο Λονδίνο αξίζει να δοκιμάσεις τα ζουμερά, λαχταριστά burgers από φρέσκο βοδινό κρέας, στα οποία προσφέρονται 15 υλικά δωρεάν που μπορείς να προσθέσεις στο burger σου.

Τα burgers μπορείς να τα συνοδεύσεις με 100% φρέσκες κυπριακές τηγανητές πατάτες (δεν είναι κατεψυγμένες), στις οποίες μπορείς να προσθέσεις έξτρα τυρί και μπέϊκον. Οι μερίδες είναι σούπερ χορταστικές. Το καλύτερο; Να το απολαύσεις με γάντια χωρίς να σκέφτεσαι.

Instagram: burger__guy
Facebook: Burger Guy
 


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close