Μία παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά με... άρωμα Γερμανίας

Ο Κυπρο-Γερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος διοργανώνει και φέτος την Γερμανική Παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 από τις 1 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Φέτος η εκδήλωση μεταφέρεται στο Δημοτικό Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας, στην Νικηφόρου Φωκά 40, 1016, δίπλα στην Πύλη Αμμοχώστου.  

Χριστουγεννιάτικες παραδοσιακές γερμανικές λιχουδιές όπως Lebkuchen και Stollen, τα οποίες προμηθεύτηκε ο Σύνδεσμος ειδικά για την εκδήλωση κατευθείαν από τη Γερμανία θα διατίθενται σε προσιτές τιμές. Το κοινό θα μπορεί επίσης να βρει μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και γερμανικά παραδοσιακά στολίδια για τα Χριστούγεννα.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με την συνοδεία χριστουγεννιάτικης ζωντανής μουσικής από το συγκρότημα Windcraft Band. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά γερμανικά εδέσματα όπως λουκάνικα, νόστιμες βάφλες, το γνωστό «Glühwein» (ζεστό αρωματικό κρασί), γερμανική μπύρα και πολλά άλλα προϊόντα από διάφορους προμηθευτές. Oι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και να φωτογραφηθούν με τον Άη-Βασίλη.

Όπως κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος θα διαθέσει μεγάλο των εσόδων για φιλανθρωπικό σκοπό. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των Εβδομάδων Γερμανικής Γλώσσας.  

Για περισσότερες πληροφορίες: info@kyprogermanikos.eu
Facebook: ΚυπροΓερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος

Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας title
Χρήσιμες πληροφορίες:
Αγίου Ανδρέου 7, Παλλουριώτισσα, Λευκωσία

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31