Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο τσιπουράδικο ανοίγει τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης

Μια νέα πρόταση για διασκέδαση και φαγητό στην πόλη

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019

Ένα νέο μαγαζί ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στην καρδιά της πρωτεύουσας, με σκοπό να μας μυήσει στη φιλοσοφία του.

Ο λόγος για το νέο τσιπουράδικο ‘’Στου Μπαμπατζή’’, το οποίο από την ερχόμενη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα βρίσκεις στην καρδιά της Λευκωσίας, και συγκεκριμένα στο τέλος της οδού Λήδρας, που υπόσχεται να ταράξει τα νερά και να δώσει άλλο αέρα και σίγουρα μπόλικο οινόπνευμα στις μέρες και τα βράδια μας. 

Παραδοσιακό αλλά με μοντέρνα στοιχεία, το νέο μαγαζί της πόλης διαθέτει τραπεζάκια εκτός, αλλά και εντός, σε ένα λιτό μαγαζί στο χώρο του οποίου ξεχωρίζουν η μικρή σκηνή που θα φιλοξενεί καλλιτέχνες και μπάντες, όπως και το μεγάλο γκράφιτι στον τοίχο, που απεικονίζει τον κ. Μπαμπατζή!

Ένας χώρος που εμπνέει για παρεΐστικες καταστάσεις, με ένα (μικρό μεν αλλά περιεκτικό) μενού που -όπως θα λέγαμε εμείς- τις επιβάλλει μιας και θα σε σερβίρει τσίπουρο με μεζεδάκια (θαλασσινών και κρεατικών), κρύα πιάτα, κρασί, μπύρα και άλλα αλκοολούχα ποτά!

Εκλεκτά και πεντανόστιμα, όπως ακριβώς πρέπει να είναι τα μεζεδάκια, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη!

Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου θα συνοδεύεις το φαγητό σου με ζωντανή μουσική, όπως και την Κυριακή το μεσημέρι (αργά). Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το μαγαζί θα ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί για καφέ και γλυκά ημέρας!

Το μαγαζί θα ανοίξει τις πόρτες του επίσημα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Το βραδάκι αναμένεται ζωντανή μουσική με πολλές πολλές εκπλήξεις.

Λήδρας 55, παλιά Λευκωσία.
Πληρ. 97-803875

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close