Style Stories , Shopping

Τα θρυλικά μοντέλα της VANS, Authentic, Οld Skool και Slip-on καταφτάνουν για πρώτη φορά στην Κύπρο

Μοναδικό event γνωριμίας ενόψει των πρώτων γενεθλίων του καταστήματος VANS στο Nicosia Mall

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2019

Την Κύπρο επιλέγουν αυτή τη φορά ως προορισμό τους, τα διάσημα μοντέλα της VANS που κατέφθασαν απευθείας από την Καλιφόρνια για να γνωρίσουν από κοντά το φανατικό κοινό της Κύπρου. Κατά την πολυαναμενόμενη άφιξή τους στην Κύπρο, έγινε πανικός από φωτογράφους και δημοσιογράφους στην διάρκεια της βόλτας τους σε γνωστά μέρη της Λευκωσίας, όπου γνώρισαν από κοντά την Κυπριακή κουλτούρα και ένοιωσαν τον παλμό της πόλης. Στο μεγάλο event που ετοιμάζεται για την υποδοχή τους, το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, 3:00 μ.μ. – 7:00 μ.μ.. οι φίλοι της Vans θα έχουν την δυνατότητα να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Live T-shirt printing, VANS waffles, special Vans treats και οι μουσικές επιλογές των DJ’s Mighty Scoop & Pueblo Franco θα απογειώσουν την εορταστική ατμόσφαιρα του πιο “OFF THE WALL” party της πόλης.

Εμείς εξασφαλίσαμε για εσάς –και νιώθουμε απίστευτα τυχεροί– μία συνέντευξη με τα τρία VANS celebrities πριν τους γνωρίσετε από κοντά. Ελπίζουμε να την απολαύσετε όσο κι εμείς!

-  Ξεκινώ με σένα "Authentic".
Μπορείς να το πεις κι έτσι. Είμαι ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια μου. Γεννήθηκα το 1966, στην Καλιφόρνια, με προσωπική φροντίδα από την οικογένεια Van Doren, πρέπει να πω. Στην αρχή, μου έδωσαν το όνομα Vans #44 Deck Shoe. Στην πορεία οι κολλητοί μου με φώναζαν ‘’Authentic’’ κι έτσι μου έμεινε. 

- Skaters δεν υπήρχαν ακόμα ούτε στην Καλιφόρνια. Τι παίχτηκε στη συνέχεια;
Όντως, τότε έβλεπες μόνο surfers με χρωματιστά πουκάμισα! Επειδή όμως δεν έχει κάθε μέρα κύμα, έπρεπε να βρουν τρόπο να εξασκούνται καθημερινά. Πήραν ένα κομμάτι ξύλο, τέσσερις ρόδες και παρέα ξεχυθήκαμε σε δρόμους, πλατείες και άδειες πισίνες της Καλιφόρνια. Το σίγουρο είναι ότι ένιωθαν άνεση και σιγουριά πατώντας πάνω μου. Το ίδιο κι εγώ!

- Συνεχίζω με σένα Old Skool. Έχει μια όμορφη "αλητεία" το όνομά σου. Πότε ξεκίνησε η δική σου καριέρα; 
Κοίτα, εγώ, είμαι νεότερος από τον Authentic (γέλια) και γεννήθηκα το 1977, όταν το skateboarding άρχισε να χαλάει κόσμο! Οι γονείς μου κατάλαβαν ότι οι skaters χρειάζονται κάτι καινούριο. Με έφτιαξαν, λοιπόν, σε low-top γραμμή. Αρχικά με ονόμασαν ‘’style 36’’ αλλά κι εγώ γρήγορα απέκτησα το δικό μου παρατσούκλι. Έγινα ανάρπαστος όχι μόνο ανάμεσα στους skaters αλλά και τους BMXάδες. Δεν φαντάζεσαι την αίσθηση να απογειώνεσαι μαζί τους σε kickflip σε άδειες πισίνες και τσιμεντένιες ράμπες!

-   Πρέπει να σου πω ότι η άσπρη ρίγα σου είναι όλα τα λεφτά. Αναρωτιέμαι αν εσύ αισθάνεσαι τον ίδιο ενθουσιασμό όσο ο κόσμος που το προτιμά;
Πλάκα μου κάνεις; Λατρεύω την ‘’Sidestripe’’ μου, είναι το DNA μου και το λατρεύουν σε όλο τον πλανήτη. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που το χαρακτηριστικό μου “Jazz Stripe” έγινε βασικό στοιχείο της οικογένειας μου!  

- Έχεις δίκιο. Θα κλείσω με σένα Slip on. Αγαπημένος πολλών άλλων celebrities. Πες μας την αγαπημένη ιστορία που κουβαλάς στη σόλα σου.
Θυμάμαι τότε με τον Sean Penn που με φόρεσε πιτσιρικάς, στην αρχή της καριέρας του, στην ταινία Fast Times at Ridgemont High το 1982. Απίστευτη εμπειρία τα γυρίσματα μαζί του, περάσαμε τέλεια. Τόσο τέλεια που με ξαναφόρεσε στην ταινία Dog Town and the Z- Boys το 2001. 

- Μαζί σου έχουν φάει κόλλημα και πολλοί εικαστικοί καλλιτέχνες.
Πράγματι! Κατά καιρούς, έχω υπάρξει καμβάς για ζωγράφους και άλλους καλλιτέχνες. Το τί έχει ζωγραφιστεί πάνω μου δεν μπορείς να φανταστείς. Μου αρέσει πολύ αυτή η διαδικασία γιατί με φορούν τόσο διαφορετικοί άνθρωποι. Γενικά, την βρίσκω πάρα πολύ να γνωρίζω κόσμο με πολύ διαφορετικά ενδιαφέροντα.

- Και μια ερώτηση και προς τους τρεις: πως νιώθετε που είστε  στην Κύπρο;
Σαν το σπίτι μας! Ερχόμαστε από ένα ζεστό μέρος όπως η Καλιφόρνια σε ένα εξίσου ζεστό και φιλόξενο μέρος. Έχουμε γνωρίσει πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο και ανυπονούμε να κάνουμε νέους φίλους. Τα λέμε στο Nicosia Mall guys! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close