Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2020
Το Nicosia Book Fest επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά, δίνοντας ραντεβού με τους απανταχού φίλους του βιβλίου. Δύο μέρες με βιβλιοπαρουσιάσεις από Κύπριους και ξένους συγγραφείς, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, παιχνιδότοπο, φαγητό, ποτό και άλλα happenings, έρχονται στη Λευκωσία.
Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2016 και αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή. Φέτος το περιμένουμε πώς και πώς για να
Το Nicosia Book Fest 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Οκτωβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία και δεν μπορούσε να το ανακοινώσει σε καλύτερη στιγμή από τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.
"Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από τη ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο Ισπανός συγγραφέας του Δον Κιχώτη Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σέξπιρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
Με αυτή την ευκαιρία ενημερώνουμε όλους τους φίλους του βιβλίου σχετικά με το φετινό μας ραντεβού. Στις 10 και 11 Οκτωβρίου, το πάρκο Ακρόπολης θα φιλοξενήσει για πέμπτη συνεχή χρονιά το αγαπημένο Nicosia Book Fest και θα γεμίσει και πάλι με βιβλία, με ανθρώπους που τα αγαπούν και με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
Ετοιμαζόμαστε και σας περιμένουμε! Μέχρι τότε παραμείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε για όλα όσα θα συμβούν!".
Σχετικά

Η μεγαλύτερη έκθεση γάμου και βάπτισης στην Κύπρο έρχεται τον Απρίλιο
Ένα διήμερο, στο Κτήμα Κουσιουμής, με όλους τους επαγγελματίες


«Αλαντίν»: Η παιδική παράσταση που έρχεται να μας μαγέψει με ένα φαντασμαγορικό θέαμα
Υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα, χορός και τραγούδι

Γιορτάζουμε το διήμερο του Πάσχα στο Κελλάκι με πλούσιο πρόγραμμα
Μουσική, χορός και παιχνίδια

Συζήτηση με την Ελληνίδα ποιήτρια και στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου στο Παν. Κύπρου
Η συζήτηση έχει ως τίτλο «Εγώ μιλάω για δύναμη: Η Λίνα Νικολακοπούλου αφηγείται…»

Φτιάχνουμε χαλούμι, αναρή, ελιόπιτα και χαλουμόπιτα σε μία υπέροχη φάρμα
Το ιδανικό περιβάλλον για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα ζώα

Έρχεται η πρώτη πασχαλινή αγορά με φαγητό, παιχνίδια, ήθη και έθιμα
Φυσικά η μουσική και ο χορός δεν μπορούν να λείπουν

Δωρεάν ρέσι και πασχαλινές εκδηλώσεις την Κυριακή του Πάσχα στην Λετύμπου
Πάμε στην πλατεία του χωριού με τους μικρούς μας φίλους


Πάσχα στις Κάτω Πλάτρες με διαγωνισμούς, παιχνίδια και μουσική
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Τα 10 καλύτερα πράγματα για να κάνεις τον Απρίλιο στην Κύπρο
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης φέρνει μαζί τους ενδοαφέρουσες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους

Ακυρώθηκε η μοναδική αστρονομική εμπειρία στο Αστροπάρκο Αμιάντου
Λόγω καιρικών συνθηκών