30 December 2019
Παιδί

Τα ΚαλικάντζαροΞεφαντώματα θα διασκεδάσουν τα παιδιά

Η γιορτινή εμπειρία αποκλειστικά για παιδιά γεμάτα με κέφι και ζωντάνια!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2019

Τα ΚαλικαντζαροΞεφαντώματα! είναι το ξεφάντωμα που ξεκίνησε όταν τα Καλικαντζαράκια και τα Παιδάκια αποφάσισαν να ζήσουν μαζί μια περιπέτεια. ‘Ετσι δημιούργησαν μια γιορτινή μέρα, εκεί κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ταιριαστή με τις παραδόσεις αλλά και με τη φρέσκια παιχνιδιάρικη και έξυπνη εξέλιξη που όλοι μαζί θέλησαν να δημιουργήσουν.

Έτσι, όλα μαζί Παιδάκια και Καλικαντζαράκια, κάθε χρόνο ξεφαντώνουν, γελάνε, παίζουν, μαθαίνουν, κάνουν κατασκευές, δημιουργούν τις δικές τους ιστορίες, κάνουν τα δικά τους θεατράκια, τα δικά τους αστειάκια, χορεύουν, απολαμβάνουν λιχουδιές παραδοσιακές με γέλια και χαρές.

Προσκαλούμε λοιπόν όλα εσάς τα παιδάκια στα ΚαλικαντζαροΞεφαντώματα 2019 παρέα με τα Καλικαντζαράκια, πολύ κέφι, δημιουργική σκέψη, και απέραντη θετική και πολύχρωμη ενέργεια, για να ζήσετε μια αξέχαστη γιορτινή εμπειρία.

Με τη γνωστή ποιότητα της καινοτόμου, ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής μεθοδολογίας των δημιουργών του:
Έλενα Χατζηγεωργίου, ιδρύτρια του Pure Colour & Mind Coaching, Accredited Mind Coach, Life & Business Coach,
με ειδίκευση στη Χρωματοθεραπεία και NLP, Ερευνήτρια, Συγγραφέας, με 15 χρόνια δράσης και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων στον τομέα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, η οποία έχει δημιουργήσει καινοτόμα προγράμματα για την οικογένεια, τους έφηβους και τα παιδιά.

Ειρήνη Κλοκκαρή, δημιουργός του Klokkari Design studio, Interior Designer με ειδίκευση στο Interdisciplinary Design, και στην Εικονογράφηση Χαρακτήρων και βιβλίων και δημιουργός εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για ενήλικες, νέους και παιδιά, όπως το πρόγραμμα «Μικροί Ντιζάινερς”.

Έλα και εσύ στην παρέα μας!

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019
9π.μ. -12.30μ.μ.
Θεατρικό Μουσείο Κύπρου, Λεμεσός.
Για παιδιά από 5-12 χρόνων

Απαραίτητη Δήλωση Συμμετοχής!
Πληροφορίες και κρατήσεις: 25 343464

Επένδυση: από €22 στα πλαίσια των γιορτών, όπου θεωρούμε σημαντικό τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυθεντικές γιορτινές στιγμές, ενώ μαθαίνουν και εξελίσσονται, το εργαστήριο θα προσφέρεται €12 (αδελφάκι €8).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close