Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2013
Αλλιώς ‘Die Hard 5’ αν προτιμάς. Ναι, ο -βετεράνος- σκληροτράχηλος πράκτορας John McClane τελικά είναι όντως ‘Πολύ σκληρός για να πεθάνει’, αφού επιστρέφει για ακόμα μια φορά στη μεγάλη οθόνη, με τον Bruce Willis να υποδύεται ξανά το ρόλο που τον καθιέρωσε στον κινηματογράφο, ως έναν από τους πιο αγαπημένους action heroes όλων των εποχών. Αυτήν τη φορά ο John McClane θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να βρει το γιο του Jack (Jai Courtney) και φυσικά όπως είναι αναμενόμενο θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα του. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως, είναι πως ο Jack είναι ένας άρτια εκπαιδευμένος πράκτορας τής CIA, που βρίσκεται εκεί για να εμποδίσει μια ληστεία πυρηνικών όπλων. Θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους, πατέρας και γιος δεν θα διστάσουν να αναμετρηθούν με το πιο σκληρό κομμάτι της ρωσικής μαφίας, προκειμένου να αποτρέψουν ένα καταστροφικό έγκλημα. Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος, έτσι οι δυο τους θα συντονιστούν άψογα και θα δημιουργήσουν ένα αχτύπητο δίδυμο. Με επικές καταδιώξεις, εκρήξεις τεστοστερόνης και ατάκες φωτιά, το ‘A Good Day to Die Hard’ φέρει όλα τα κλισέ στοιχεία που περιμένεις να δεις σε μια αμιγώς αμερικανική ταινία δράσης.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
22 Μαρτίου - 29 Μαρτίου 2013
Σχετικά
Ο Γούντι Αλεν ετοιμάζει την 51η ταινία του στη Μαδρίτη
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει πίσω από την κάμερα για τη νέα του ταινία, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου και τη Μαδρίτη να βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας.
Σαμπρίνα Κάρπεντερ και Μάργκαρετ Κουόλι στο πλευρό του Τομ Χόλαντ στο biopic του Φρεντ Αστέρ
Η Κάρπεντερ θα υποδυθεί την Τζίντζερ Ρότζερς και η Κουόλι την Αντέλ Αστέρ στη νέα ταινία του Πολ Κινγκ, με τον Χόλαντ να αναλαμβάνει τον ρόλο του θρυλικού χορευτή και να ετοιμάζεται για μερικές από τις πιο απαιτητικές χορευτικές σκηνές της καριέρας του.
«Gremlins 3»: Η νέα ταινία μεταφέρεται για το φθινόπωρο του 2028
Η Warner Bros. καθυστερεί για σχεδόν έναν χρόνο την επιστροφή των Γκρέμλιν, με τον Κρις Κολόμπους να επιστρέφει στη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας.
«Η ηχώ της Κύπρου»: Ένα μοναδικό ηχητικό ταξίδι στην Κύπρο του 1953
Το ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού ζωντανεύει σπάνιες ηχογραφήσεις με παραδοσιακά τραγούδια, τσιαττίσματα και προφορική ποίηση, σε μια δωρεάν πρώτη προβολή στη Λευκωσία.
Το «Ocean» του David Attenborough προβάλλεται δωρεάν στη Λευκωσία
Η βραβευμένη με Emmy ταινία μάς ταξιδεύει στα βάθη των ωκεανών, ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται με συζήτηση ειδικών και μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.
4 νέες ταινίες και μία μεγάλη επιστροφή στους κινηματογράφους της Κύπρου
Ο Brad Pitt παλεύει για επιβίωση, η Jane Austen επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και το «Avengers: Endgame» προβάλλεται σε νέα εκδοχή
Το «La Bola Negra» κερδίζει το βραβείο κοινό στο Τορόντο και οδεύει προς τα Οσκαρ
Η ισπανική ταινία των Χαβιέρ Κάλβο και Χαβιέρ Αμπρόσι κατέκτησε το μεγάλο Βραβείο Κοινού στο 51ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, συνεχίζοντας μια εντυπωσιακή φεστιβαλική διαδρομή που ξεκίνησε στις Κάννες.
Προβολή του Βραβευμένου Ντοκιμαντέρ «Βαρώσια, η Πόλη Όμηρος» της Sylvie Deleule στον Κινηματογράφο Πάνθεον
Μια συγκλονιστική περιήγηση στη σύγχρονη ιστορία, τη μνήμη και τις ανοιχτές πληγές της Κύπρου
Η Μέριλ Στριπ είναι... ο Άσλαν στη «Νάρνια» της Γκρέτα Γκέργουιγκ
Έχει ειπωθεί τόσες φορές ότι η Μέριλ Στριπ μπορεί να παίξει τα πάντα. Τώρα γίνεται και ο Άσλαν. Ναι, το λιοντάρι της Νάρνια.
Ο Spider-Man εκθρονίζει το «Star Wars» από την κορυφή του αμερικάνικου box office
Το «Spider-Man: Καινούργια Μέρα» έσπασε το ρεκόρ δεκαετίας.
Οι 5 (ξεχωριστές) ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στους κυπριακούς κινηματογράφους
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες που κυκλοφορούν στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026