Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ανακαλύψαμε ένα κουκλίστικο σπιτάκι σε ένα αγαπημένο χωριό

Φαντάζει σαν να ξεπήδησε από παραμύθι!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2020

Το Tina's Country Home είναι ένα κουκλίστικο πέτρινο σπιτάκι στο μεσαιωνικό χωριό Ασκάς που θα σου προσφέρει ονειρεμένες διακοπές. 

Όλοι οι χώροι του Tina's Country Home έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται η παλαιά αρχιτεκτονική του σπιτιού. Το κατάλυμα διαθέτει δύο vintage διακοσμημένα υπνοδωμάτια με μεγάλο ξύλινο κρεβάτι και ντουλάπες και ένα γουστόζικο σαλονάκι με βικτοριανή αισθητική. Εκεί θα βρεις ένα συλλεκτικό Jukebox στο οποίο μπορείς να βάλεις μουσική για να χαλαρώσεις αλλά και μια πλούσια βιβλιοθήκη γεμάτη με μυθιστορήματα και όχι μόνο. 

 


Αν και στην διαμονή περιλαμβάνεται και και πρωινό, μπορείς  να ετοιμάσεις και αλλά γεύματα, στην country style κουζίνα του με τις πολύχρωμες οικιακές συσκευές και να τα απολαύσεις στο μπαλκόνι με την μαγευτική θέα προς το βουνό. 


Το Tina's Country Home έχει επίσης εσωτερική αυλή, τρία μπάνια και μια βεράντα με ρουστίκ καυστήρα ξύλου. Παράλληλα, το κατάλυμά σου παρέχει δωρεάν ποδήλατα για να κάνεις τις βόλτες σου στο ποτάμι που απέχει μόλις μερικά μέτρα από το σπιτάκι.

Πληροφορίες: tinascountryhome@gmail.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close