Πάμε Ταξίδι , Guide

"Hotella Nutella": Ένα ξενοδοχείο γεμάτο πραλίνα φουντουκιού με μόνο 250 δολ. ημερησίως (φώτο)

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2020

Τρεις τυχεροί μαζί με τους συνοδούς τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν τρεις μέρες στο προσωρινό ξενοδοχείο «Hotella Nutella» που ετοίμασε στη Σονόμα της Καλιφόρνιας η εταιρεία Ferrero Brands, γνωστή παγκοσμίως από την αγαπημένη εκατομμυρίων -μικρών και μεγάλων- νουτέλα.

Το ξενοδοχείο είναι το πρώτο τέτοιου τύπου που ανοίγει η εταιρεία το 2020 και η διακόσμησή του ήταν θεματική εμπνευσμένη εξολοκλήρου από την γνωστή πραλίνα φουντουκιού. Η ταπετσαρία στους τοίχους, οι κουρτίνες και τα μαξιλάρια, μέχρι τα κιλίμια, αλλά και τα μεγαλύτερα του φυσικού μεγέθους βάζα γεμάτα με πραλίνα νουτέλα.   

Τρεις μέρες με γευσιγνωσία νουτέλα ς
Ο διαγωνισμός, που έληξε στις 8 του περασμένου Δεκεμβρίου, ανέδειξε τρεις τυχερούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στον προορισμό στις 10 Ιανουαρίου. Τους περίμενε πλειάδα δραστηριοτήτων, όλες με κεντρική ιδέα την πραλίνα, όπως μαθήματα μαγειρικής. Αλλά και πιάτα με νουτέλα που είχαν δημιουργήσει σεφ-διασημότητες, όπως ο σταρ του Food Network Τζέφρι Ζακάριαν ή η βετεράνος κορυφαία σεφ του Bravo Τάνια Χόλαντ.

Μαθήματα μαγειρικής και πι άτα με νουτέλα
Τον περασμένο Αύγουστο, και η Taco Bell είχε πάρει την ίδια πρωτοβουλία μάρκετιγκ: είχε φιλοξενήσει για τέσσερις ημέρες ενδιαφερόμενους σε προσωρινό ξενοδοχείο στην Παλμ Σπρινγκς στην Καλιφόρνια. Το κόστος των δωματίων ξεκινούσε από 250 δολάρια και οι κρατήσεις έγιναν sold out μέσα σε δύο λεπτά.

     

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close