Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2020
Στα 89 του χρόνια ο Clint Eastwood μοιάζει πιο δραστήριος από ποτέ, γυρίζοντας το ένα φιλμ μετά το άλλο!
Λίγους μήνες μετά το 'The Mule', ο Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός παρουσιάζει τη δραματική ταινία 'Richard Jewell' (με τον Leonardo DiCaprio στην παραγωγή), η οποία βασίζεται (και αυτή) σε αληθινή ιστορία, ερευνόντας το τι συμβαίνει όταν αυτό που παρουσιάζεται ως 'γεγονός' αποκρύπτει την αλήθεια. Ποιος είναι ο Richard Jewell; Ο κόσμος θα μάθει το όνομά του και μαζί με αυτό και την αλήθεια. Πρόκειται για τον φύλακα που ανακάλυψε το βομβιστικό μηχανισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα το 1996. Η αναφορά του για τα γεγονότα τον μετέτρεψε σε ήρωα, που εξαιτίας της άμεσης δράσης του, έσωσε αμέτρητες ζωές από βέβαιο θάνατο. Ωστόσο, μέσα σε λίγες μόλις μέρες, ο επίδοξος αστυνομικός γίνεται ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος του FBI, κατηγορείται τόσο από τον Τύπο όσο και από το κοινό και στη ζωή του έρχονται τα πάνω κάτω. Τώρα καλείται να αποδείξει την αθωότητά του.
Στο φιλμ συμμετέχουν ακόμα οι Sam Rockwell, Olivia Wilde, Jon Hamm και Kathy Bates, η οποία διεκδικεί το Όσκαρ Β' Γυναίκειου Ρόλου για την ερμηνεία της.
-
Premier Cinemas
30 Ιανουαρίου - 05 Φεβρουαρίου 2020
Σχετικά
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Γκάνταλφ για τη νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
O 86χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό μάγο παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του
The Mummy: Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν για το τέταρτο μέρος του franchise
Η διάσημη σειρά ταινιών The Mummy ετοιμάζεται να επιστρέψει στους κινηματογράφους, με το τέταρτο μέρος της να φέρνει μαζί του μια πολυαναμενόμενη επανένωση.
Η Ελεν Μίρεν θα λάβει τιμητικό βραβείο στο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve» των Χρυσών Σφαιρών
Η τρείς φορές νικήτρια Χρυσής Σφαίρας και βραβευμένη με Οσκαρ, Εμι και Τόνι ηθοποιός, θα τιμηθεί με το Βραβείο Cecil B. DeMille στο νέο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve».
Νέες πρεμιέρες στην Κύπρο: Πέντε ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα
Από τον Λάνθιμο και την Emma Stone μέχρι την επιστροφή του Predator και τη συγκλονιστική ιστορία της Christy Martin — οι κινηματογράφοι γεμίζουν με δράμα, αγωνία και έμπνευση.
Ο θρυλικός Φαντομάς ξαναγεννιέται στο σινεμά
Ο διαχρονικός ήρωας της λογοτεχνίας που ενέπνευσε μεγάλους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, από τον Γκιγιώμ Απολλιναίρ μέχρι τον Χουάν Λουίς Μπουνιουέλ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέο καστ.
Πέθανε η ηθοποιός Ντάιαν Λαντ, σε ηλικία 89 ετών
Η Ντάιαν Λαντ είχε μακρά πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση προτού καθιερωθεί στον κινηματογράφο με το φιλμ του Μάρτιν Σκορτσέζε «Η Αλίκη δεν μένει πια εδώ» (1974)
Πέθανε στα 42 του ο Φλόιντ Ρότζερ Μάγιερς Τζούνιορ από τη θρυλική σειρά «Fresh Prince of Bel-Air»
Ο εκλιπών ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον Γουίλ Σμιθ σε νεαρή ηλικία στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του 1990, πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του
4 φθινοπωρινές πρεμιέρες με ένταση και συγκίνηση
Τέσσερις νέες ιστορίες – τέσσερα κινηματογραφικά ταξίδια
13 Days, 13 Nights
Ένα ρεαλιστικό και συγκινητικό πολιτικό δράμα που φωτίζει μια πρόσφατη σελίδα της παγκόσμιας ιστορίας
Τον Νοέμβριο βλέπουμε (δωρεάν) ιαπωνικές ταινίες σε Λευκωσία και Λεμεσό
Οι τέσσερεις ταινίες που θα προβληθούν
«Bitter Christmas»: Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα -Πότε κυκλοφορεί
Η Sony Pictures Classics εξασφάλισε πρόσφατα τα δικαιώματα της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Bitter Christmas, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν την περασμένη άνοιξη
Οι 5 πρεμιέρες της εβδομάδας: Από αισθησιακά δράματα μέχρι anime υπερπαραγωγές
Οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν με λάμψη, δράση, τρόμο, νοσταλγία και μαγεία, με πέντε πολυαναμενόμενες πρεμιέρες που καλύπτουν κάθε γούστο