Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2020
Από τις ομορφότερες δημιουργίες μέσα από τις δράσεις της ΑΚΤΗΣ τον φετινό χρόνο με τον Δήμο Γεροσκήπου και τα Δημοτικά σχολεία Γεροσκήπου.
Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση της Ακτής, στη νέα ανακαινισμένη ακτή της Γεροσκήπου (πλαζ) κάτω από τις οδηγίες της συμπατριώτισσας μας εικαστικού Έλενας Δανιήλ που της αξίζουν χιλιάδες συγχαρητήρια και μπράβο δημιουργήσαμε αυτήν την μοναδική χρηστική εικαστική παρέμβαση στο χώρο της παραλίας!
Η φιλοσοφία πίσω από την κατασκευή αυτή είναι η συμμετοχή των επισκεπτών της παραλίας στο να περιοριστεί δραστικά η εναπόθεση των πλαστικών απορριμμάτων στην αμμουδιά ή ακόμα χειρότερα και μέσα στην ίδια την θάλασσα.
Την Παρασκευή 05/06 (παγκόσμια ημέρα Ωκεανών) το πρωί στις 10.30 πάμε στην παραλία να το εγκαινιάσουμε.
Εκεί θα είναι και η επίτροπος Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλείου, ο δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παβλίδης και η πρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ακτή Ξένια Λοϊζίδου.
Υ.Γ Να φέρετε μαζί σας και τα τενεκεδάκια σας!



Σχετικά
Η νέα animated σειρά Stranger Things και τι πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτήν
Τα ταξίδια μας στο μυστήριο Χόκινς από ότι φαίνεται δεν ολοκληρώθηκαν... το Netflix και οι Duffer Brothers επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουργιο spin στην πολυαγαπημένη σειρά φαινόμενο.
Τα 10 μουσεία με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα διεθνώς
Δυναμική άνοδος στην Ανατολική Ασία, το ΜΕΤ της Νέας Υόρκης πρωταθλητής στις ΗΠΑ, οι επιδόσεις του εμβληματικού Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου που μπήκε στον χάρτη πριν μερικούς μήνες.
Η αφρικανική σκόνη πνίγει την Κύπρο: Έως και 40 φορές πάνω από τα όρια οι μετρήσεις
Προειδοποιήσεις λόγω σοβαρού επεισοδίου αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα σήμερα, 3 Απριλίου 2026, απευθύνει το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου, με έκτακτο δελτίο καιρού
Πάσχα για όλους στα Mare Resorts σε Αγία Νάπα και Πάφο
Εδώ σας περιμένει ένα Πάσχα που αξίζει να το ζήσετε μαζί, μέσα από στιγμές χαλάρωσης και αυθεντικής φιλοξενίας
Πασχαλινές Αποδράσεις με την Atlantica Hotels & Resorts
To φετινό Πάσχα αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα δίπλα στη θάλασσα
Tο Κυπριακό Μουσείο και τα δύο μνημεία που θα φωτιστούν μπλε (σήμερα)
Στόχος η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ως προς τις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού και οι οικογένειές τους
Γιορτάζουμε το Πάσχα, με διαμονή και φαγητό, σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με μαγευτική θέα στη θάλασσα
Στο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό θα απολάυσεις μια ξεχωριστή εορταστική απόδραση δίπλα στη θάλασσα.
Πάσχα στον Πρωταρά: Mια ξεχωριστή προσφορά για διαμονή σε ένα υπέροχο παραθαλάσσιο θέρετρο
Γιορτάστε το Πάσχα στον Πρωταρά, στο παραθαλάσσιο Sirena Bay Luxury Suites με μια ξεχωριστή προσφορά: Μείνετε τέσσερα βράδια, πληρώνοντας μόνο τα τρία.
Η Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας ένωσε τον κινηματογράφο και τον πολιτισμό σε μια ξεχωριστή βραδιά στην Κύπρο
Αποτέλεσε μια πρώτη γνωριμία με το επικείμενο Φεστιβάλ Ινδικού Κινηματογράφου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες
Πάντελ, ποδηλασία, καφέ και κοινωνικοποίηση: το Lime Park από την INEX ανοίγει τις πόρτες του
Ένας χώρος στον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να επιστρέφουν ξανά και ξανά -για προπόνηση, παιχνίδια με φίλους, φαγητό, εκδηλώσεις και καθημερινές δραστηριότητες.
Ανακαλύψαμε το family Easter escape που δεν εξαντλεί τους γονείς
Και το καλύτερο; Και με ειδική έκπτωση 15% για τις πασχαλινές διαμονές!
Η Lidl Κύπρου γιορτάζει το Πάσχα μαζί με την ομάδα της
Από το πασχαλινό τραπέζι ως το καλοκαιρινό bonus: η Lidl Κύπρου στηρίζει τους ανθρώπους της όλο τον χρόνο.