Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

10+1 μέρη για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του Spa

Διώξε το άγχος, απομάκρυνε τις τοξίνες, χαλάρωσε τους μύες σε 11ονειρικά spa.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2020

Όλοι χρειαζόμαστε ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας άλλωστε οφείλουμε να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας. 

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα αναζωογονητικό spa, το οποίο θα χαλαρώσει και το σώμα αλλά και το πνεύμα σου;

Σου προτείνουμε λοιπόν 11 spa στα οποία θα σου χαρίσουν απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. 

Hamam Omerye
Βρίσκεται σε ένα κτίριο του 16ου αιώνα, εκεί όπου η ιστορία συναντά το δικό σου ταξίδι. Με τον εντυπωσιακό του θόλο, το λουτρό και τις ιδιωτικές καμπίνες που πλαισιώνουν τον παραδοσιακό, πολύγωνο μαρμάρινο πάγκο προσφέρει μια αυθεντική και ταυτόχρονα πολυτελή εμπειρία. Εκεί μπορείς να απολαύσεις παραδοσιακές θεραπείες από τη Μέση Ανατολή με υπέροχα αρώματα κι αιθέρια έλαια.
Τα ιστορικά λουτρά του χαμάμ περιγράφονταν ως «σιωπηλοί θεραπευτές». Το χαμάμ ενισχύει τη διαδικασία της αποτοξίνωσης, επιταχύνει τον μεταβολισμό, αναζωογονεί και ενισχύει την καρδιαγγειακή λειτουργία. Επίσης ο αυξημένος μεταβολισμός και η ενισχυμένη ροή του αίματος τονώνει τους μύες, και σε απελευθερώνει από τις αποθηκευμένες τοξίνες.
Θεραπεία: Το Kesse Borek είναι ένα μασάζ με αφρό από την Κωνσταντινούπολη και προωθεί τη γενικότερη υγεία και ευεξία. Ο θεραπευτής (Τελλάρης) αρχίζει το τελετουργικό με ένα ειδικό γάντι απολέπισης και ένα ειδικό σαπούνι, το Ντούρου για να παράξει αφρό. Στη συνέχεια γεμίζει μια ειδική σακούλα με αφρό τον οποίο κατανέμει ομοιόμορφα σε όλο το σώμα. Το μασάζ ολοκληρώνεται με σαμπουάν μαλλιών και ξέπλυμα ολόκληρου του σώματος. Διάρκεια: 55 λεπτά. Κόστος €55 
(22460006) Ηamam Οmerye, Πλατεία Τυλλιριας 8, Παλιά Λευκωσία. 

Dessange Paris
Ένας ναός ομορφιάς, με στόχο την ανάδειξη της ολικής ομορφιάς σε κάθε γυναίκα κι άνδρα, μέσω εξειδικευμένων υπηρεσιών και των αποκλειστικών προϊόντων Dessange & Phytodees. Η ομορφιά Dessange, είναι συνώνυμη με την αρμονία μεταξύ της λάμψης των μαλλιών, της φρεσκάδας του δέρματος και της κομψότητας του μακιγιάζ. Απαλλάξου από την καθημερινή ένταση και τις τοξίνες και εναρμόνισε το σώμα και το μυαλό σου στο Dessange.
Θεραπεία: Η Warm Candle Massage For Two έχει αγαπηθεί από τους πελάτες του Dessange Paris και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης με λιωμένο κερί σε διάφορα αρώματα.  Διάρκεια: 55 λεπτά, Κόστος: €99.
(22464333) Επιας 5, Έγκωμη, Λευκωσία.

Ayana Spa, Ajax hotel
Το Ayana Spa βρίσκεται στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό και δημιουργήθηκε με γνώμονα την καλαισθησία και την αρμονία. Στόχος του είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του, μία ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και εσωτερικής αρμονίας.
Οι σύγχρονες πολυτελείς εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την εμπνευσμένη από την παραδοσιακή iαπωνική κουλτούρα ατμόσφαιρα του χώρου, υπογραμμίζουν την ολιστική  φιλοσοφία αναζωογόνησης και ευεξίας.
Το Ayana spa λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της La Mer Spas. Η La Mer Spas διαχειρίζεται άλλα επτά SPA σε ολόκληρη την Κύπρο και με την μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, με εξειδίκευση στους τομείς της κοσμετολογίας, των φυσιοθεραπείας και των aσιατικών θεραπειών και την χρήση επώνυμων προϊόντων ομορφιάς, υπόσχεται μία ασυναγώνιστη εμπειρία.
Θεραπεία Body Polish: Ο συνδυασμός κινήσεων του μασάζ σε συνδυασμό με τους μαλακούς φυσικούς σπόρους πορτοκαλιού και βερίκοκου και το αρωματικό θαλασσινό αλάτι αλλά και τα αιθέρια έλαια θα γυαλίσουν και θα τελειοποιούν το δέρμα σου. Διάρκεια 30 λεπτά.
(25590000) Ajax hotel, Γεωργίου Νεοφύτου, Λεμεσός.


The Royal Spa - King Evelthon Beach Hotel Resort & Spa
Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, το ολοκαίνουργιο The Royal Spa προσφέρει βασιλική περιποίηση και σε οδηγεί στην απόλυτη χαλάρωση και ευεξία με μοναδικές θεραπείες που απογειώνουν όλες σου τις αισθήσεις! Στους χώρους του θα ανακαλύψεις 7 δωμάτια θεραπειών που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Επιπλέον εκεί θα βρεις και το κλιματολογικό δωμάτιο, το οποίο σου προσφέρει την απόλυτη ευεξία. Για τις θεραπείες που υπάρχουν στο spa menu χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τα προϊόντα Germaine de Capuccini και Premier by Dead sea. Μετά τις θεραπείες σου απόλαυσε ένα τσάι στο χαλαρωτικό δωμάτιο όπου θα βιώσεις την απόλυτη χαλάρωση.
Θεραπεία: Μια από τις πιο περιζήτητες θεραπείες που προσφέρει το The Royal Spa - King Evelthon είναι το Dead Sea Remedy scrub by Premier. Στη συγκεκριμένη θεραπεία γίνεται πλήρης απολέπιση του σώματος και στη συνέχεια εφαρμογή του Herbal Body butter αφήνοντας το σώμα απόλυτα λείο και απαλό. Αυτή τη θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με ένα μασάζ για μια ολική αναγέννηση του σώματος. Διάρκεια: 40 λεπτά. Κόστος: €45.
(99349733) King Evelthon Beach Hotel Resort & Spa, Xλώρακα, Πάφος

Cocoon spa,  Aelia Wellness Retreat 
Tο Aelia Wellnes Retreat είναι ένα καταφύγιο ευεξίας στον Αναλιόντα. Είναι ένας χώρος ομορφιάς και απόλαυσης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν με τη φύση μακριά από την καθημερινότητά τους.
Το Cocoon spa προσφέρει θεραπείες για ευεξία, χαλάρωση αλλά και αποκατάσταση, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε ατόμου.
Θεραπεία: Αρωματοθεραπέια, πρόκειται για μια εξατομικευμένη θεραπεία προσώπου, η οποία είναι φτιαγμένη για να ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματός σου. Περιλαμβάνει φυτικά εκχυλίσματα που βοηθούν το αφυδατωμένο, κουρασμένο και λιπαρό δέρμα. Σε συνδυασμό με επιπλέον τεχνικές μασάζ στο πρόσωπο, επιτυγχάνεται καλή κυκλοφορία του δέρματος και κυτταρική οξυγόνωση,  με αποτέλεσμα να βελτιώνεται πραγματικά η εμφάνιση του δέρματός σου. Διάρκεια 80 λεπτά. Κόστος €90.
(22015590) Γρηγόρη Αυξεντίου 150, Αναλιόντας, Λευκωσία.

AMARA Spa, Amara Hotel 
Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Amara hotel που βρίσκεται στη Λεμεσό, διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και πολυτελή spa με signature θεραπείες σώματος, προσώπου και μασάζ φυσικά. 
Θεραπεία: Το Mediterranean head massage, είναι  ένα χαλαρωτικό, αναζωογονητικό μασάζ στο κεφάλι που επικεντρώνεται σε σημεία ζωτικής ενέργειας. Αποτέλεσμα αυτής της θεραπείας θα είναι η μείωση της έντασης, η αύξηση της κυκλοφορία του αίματος και η αίσθηση της χαλάρωσης. Διάρκεια: 30 λεπτά. Κόστος: €70.
(25442222) Λεωφόρος Αμαθούντος 95, Λεμεσός. 

Kallioni Spa, Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με μια σειρά εξαιρετικών θεραπειών, το Kalloni Spa είναι ο απόλυτος προορισμός ευεξίας. Εκτείνεται σε 3.000 m2 και περιλαμβάνει 14 αίθουσες περιποίησης και 3  σουίτες μαζί με τρεις εσωτερικές και δύο εξωτερικές, πισίνες θαλασσοθεραπείας, εκ των οποίων η μία αναπαράγει την αλμυρότητα της νεκρής θάλασσας. Το Kalloni Spa χρησιμοποιεί την πλήρη γκάμα των προϊόντων Biologique Recherche και Voya και στεγάζει επίσης ένα ινστιτούτο Carol Joy και Gentlemen’s Tonic Barber Shop.
Θεραπεία: Αναζωογονηθείτε από τα καθημερινά άγχη της ζωής με το πολυτελές μασάζ Kallioni experience. Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές αρωματικών κεριών εDetoxifying, Relaxing, Energizing και De-Stress. Τα ιδιαίτερα αρώματά τους θα σε οδηγήσουν σε ένα ταξίδι απόλυτης χαλάρωσης. Διάρκεια 55 λεπτά. 
(25862000) Γιάννου Κρανιδιώτη 11, Λεμεσός.

The Spa, Alasia Boutique Hotel
To “The Spa” του Alasia Boutique Hotel, είναι ένας κρυμμένος «ναό» ηρεμίας μέσα στην καρδιά της πόλης της Λεμεσού και αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση χαλάρωσης και ευεξίας με μεγάλη επιλογή υπηρεσιών για πρόσωπο, σώμα και μασάζ. Ανάμεσά τους και μοναδικές υπηρεσίες Li’tya και εξειδικευμένες θεραπείες από την Ταϊλάνδη. Στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται πισίνα με Ozone, σάουνα, ατμόλουτρο, υδρομασάζ και γυμναστήριο.
Θεραπεία: H θεραπεία total bliss coconut massage, από οργανικό λάδι καρύδας που βοηθάει στην απελευθέρωση του stress. Διάρκεια 55 λεπτά. Κόστος €80
(25332000) Χαϊδαρίου 6, Λεμεσός

Quick Spa
Το Quick spa είναι το ιδανικό μέρος αν θες να ξεφύγεις για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, χωρίς όμως να φύγεις από την πόλη.
Θεραπεία: 4 Hand Relax Massage. Ένα ιδιαίτερο, μαγικό ταξίδι αισθήσεων το οποίο συνδυάζει ειδικές τεχνικές μασάζ τις οποίες προσφέρουν 2 θεραπευτές, δηλαδή 4 χέρια ταυτόχρονα, με αρωματικά έλαια της δικής σας επιλογής. Αυτό το μασάζ χαλαρώνει και αναζωογονεί τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα σας, αφήνοντας το δέρμα σας να αισθάνεται πιο φρέσκο, απαλό και ξεκούραστο. Μια εμπειρία η οποία θα σας γεμίσει ενέργεια και θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.Διάρκεια: 25 λεπτά. Κόστος: €49
(22422422) Μνασιάδου 8, Λευκωσία /(24651000) Αρχ. Μακαρίου Γ 27Β, Λάρνακα / (25111777) Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 161, Λεμεσός.  

Myrianthousa Spa, Casale Panayiotis
Αναζωογονηθείτε μέσα από ένα ταξίδι θερμικής συχνότητας στη σάουνα, με τη δροσερή ομίχλη με άρωμα μέντας, με το χαμάμ με αρώματα βοτάνων, την καμπίνα χιονιού, την τροπική βροχή και τα ποδόλουτρα. Απολαύστε μια αποτοξίνωση σώματος στην καμπίνα λασποθεραπείας Rasul, χαλαρώστε στην πισίνα υδροθεραπείας ή απολαύστε ένα από τα επτά πολυτελή δωμάτια θεραπείας και τις ιδιωτικές τους δίνες. Και αν ύστερα από όλα αυτά η όρεξη σας αφυπνίστηκε τότε μείνετε ντυμένοι με τη ρόμπα σας και απολαύστε ένα γεύμα.
Θεραπεία: H θεραπεία Chocolate seduction θα αναζωογονήσει το σώμα σου και θα χαλαρώσει το μυαλό σου με μια βελούδινη εφαρμογή κρέμας, με πλούσια αρώματα σοκολάτας, κανέλας και βανίλιας.
Διάρκεια: 40 λεπτά. Κόστος: €55
(22952444) Μάρκου Δράκου 80, Καλοπαναγιώτης 

Sanactum Spa & Fitness 
Με θέα το γαλάζιο της θάλασσας στο Sanactum Spa & Fitness στη Μαρίνα Λεμεσού, θα βιώσεις την απόλυτη χαλάρωση ανακαλύπτοντας τη σημασία της ευεξίας, με υπηρεσίες και μασάζ που βασίζονται στα πολυτελή καλλυντικά προϊόντα Natural Spa Factory.
Θεραπεία: η Sanactum Detox θεραπεία, περιλαμβάνει απολέπιση με θαλάσσια εκχυλίσματα, μάσκα και εξειδικευμένο μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Το σώμα σου θα απελευθερωθεί από τις τοξίνες και θα σου αφήσει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Διάρκεια 115 λεπτά. Κόστος €110.
(25100109) Μαρίνα Λεμεσού. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close