Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανακαλύψαμε μια σπέσιαλ ταβερνούλα με τζάκι στα Μανδριά

Εδώ θα κάνεις "Στροφή στη Γεύση"

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2020

Δύο αδέλφια, ο Μιχάλης και ο Ζήνωνας Αθανασίου, ανέλαβαν τα τελευταία χρόνια την αποκλειστική λειτουργία ενός φιλόξενου εστιατορίου στα Μανδριά της Λεμεσού, που ονομάζεται Στροφή στη Γεύση. Ο παππούς Μιχαλάκης Αθανασίου το ξεκίνησε
και μετά συνέχισαν οι ίδιοι, με νέα πλάνα και νέα όνειρα αλλά και μπόλικο μεράκι δημιουργώντας έναν χώρο με ατμόσφαιρα, που προσφέρει παραδοσιακή φιλοξενία και καλό φαγητό.

Με όραμα
Από την ημέρα που ανέλαβαν καθήκοντα τα δύο αδέλφια, ως νέοι ιδιοκτήτες, έχουν αναβαθμίσει σχεδόν τα πάντα και τα έχουν όλα αλλάξει εκ θεμελίων. Οι ίδιοι περήφανα δηλώνουν ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να φτιάξουν την ταβέρνα που ονειρεύτηκαν. Άρχισαν από το όνομα, το οποίο το διάλεξαν επειδή η τοποθεσία του μαγαζιού είναι σε μία στροφή του δρόμου προς την έξοδο του χωριού. Στη συνέχεια εξόπλισαν τον χώρο με τζάκι, το οποίο προσφέρει στους πελάτες ζεστασιά καθώς απολαμβάνουν το φαγητό του εστιατορίου και βεβαίως προχώρησαν με ανακαίνιση του μπαρ αλλά και όλων των χώρων για καλύτερη εξυπηρέτηση και άνεση των πελατών.

Παραδοσιακή κουζίνα
Στην ταβέρνα σερβίρεται κυπριακός μεζές, ο οποίος αποτελείται από 18 πιάτα, κάποια από αυτά μαγειρευτά, τα οποία φτιάχνονται με πολλή φροντίδα και μαεστρία από τη μητέρα των ιδιοκτητών, Μαρία Αθανασίου. Μαμαδίστικες γεύσεις, παραδοσιακές
συνταγές και όλα σε πολύ λογικές τιμές. Αυτά προσφέρει το εστιατόριο Στροφή στη Γεύση. Δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο αλλά ούτε και… πεινασμένο. Ακόμη και για όσους είναι χορτοφάγοι ή νηστεύουν, τις περιόδους που ορίζεται, σερβίρονται ανάλογα φαγητά.

Και για ποδοσφαιρόφιλους
Στο εστιατόριο έρχονται πολλοί και για να παρακολουθήσουν αθλητικούς αγώνες, αφού διαθέτει τρεις γιγαντοοθόνες, οι οποίες μπορούν να προβάλουν όποιο άθλημα και παιχνίδι επιθυμούν. Επίσης, αναλαμβάνονται όλων των ειδών δεξιώσεις, αφού το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 300 άτομα. Το καλοκαίρι, η δροσιά και η ησυχία της περιοχής θα σε κάνουν να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά αυτό το όμορφο ταβερνάκι.

(25421221, #οιμιτσιοί) Θάνου Κλεοβούλου 5, Μανδριά, επ. Λεμεσού. Τρ-Κ 09.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close