Shopping , News

10 καταστήματα με τρελές αποκριάτικες στολές

Σ' αυτά τακαταστήματα θα βρεις τις πιο τρελές αποκριάτικεςστολές και τα πιο αστεία αξεσουάρ

Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2020

Η περίοδος των αποκριών πλησιάζει κι αυτό που όλοι λίγο-πολύ προσπαθούμε να εμπνευστούμε είναι τη φετινή μας αμφίεση.

Το ζητούμενο και φέτος είναι η αποκριάτικη στολή που θα επιλέξεις να εντυπωσιάσει όλους τους δίπλα σου, ακόμα και εσένα τον ίδιο. Έτσι δεν είναι;

Το Check In λοιπόν έψαξε, βρήκε και σου προτείνει τα καταστήματα όπου θα πας για ν' αγοράσεις τη στολή σου, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προτάσεων, αποκριάτικων αξεσουάρ και στολών!

Funny Business
To Funny Business είναι ένας από τους γνωστούς 'παίκτες' στο χώρο των καρναβαλικών αμφιέσεων. Οι στολές που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως κλασικές, έχοντας μεγάλη ζήτηση κάθε χρόνο, είναι αστυνομικίνων, νοσοκόμων, πειρατών, αρχαίων Ελλήνων, αρχαίων Ρωμαίων, Mr & Mrs World, γάτων, Μέριλιν Μονρόε, αγγέλων, μελισσών, παπαρούνων, και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς! Στα ράφια τουθα βρεις ακόμα βενετσιάνικες και πλαστικές μάσκες, περούκες, βλεφαρίδες, νύχια, δόντια, μπογιές για τα μαλλιά και το πρόσωπο, ακόμα και φακούς επαφής με χρ΄βμα, και άλλα δημιουργικά μικρά και μεγάλα αξεσουάρ, που θα κάνουν την αμφίεσή σου πραγματικά εντυπωσιακή.
(22750826, 22767774 /www.funnybusinesscyprus.com) Αγίας Ελένης 9Α-Β, Λευκωσία.

Βεστιάριο
Ένα μεγάλο κατάστημα, πέραν των 10 χιλιάδων κοστούμια και ποικιλία σε αξεσουάρ. Το Βεστιάριο δεν είναι τυχαία σημείο αναφοράς για πολλές ομάδες στη Λεμεσό, οι οποίες τους εμπιστεύονται για τα κοστούμια τους. Τώρα που ψάχνεις κι εσύ μια ευφάνταστη αμφίεση, εδώ έχεις να διαλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία σε φορέματα εποχής (Αντουανέτες, Ιουλιέτες, Λουδοβίκους, φράκα, τσάρλεστον), Αρλεκίνους, αλλά και στολές που θα σε «μεταμορφώσουν» σε αρχαίο Έλληνα, Βυζαντινό, μαζορέτα, γοργόνα, λουλούδι, πειρατή, άγγελο, πεταλούδα και ό,τι άλλο σκεφτείς. Σημείωσε ότι οι στολές διατίθενται για ενοικίαση (με τιμές που ξεκινούν από μόλις €10) ή αγορά.
(99524343) Δαιδάλου 3, Λεμεσός.

Μασκέ Αμαλίας
Το εν λόγω κατάστημα από το 1965 ντύνει μικρούς και μεγάλους με τις πιο εντυπωσιακές και πρωτότυπες καρναβαλίστικες στολές. Εδώ θα βρεις πάνω από 1000 αποκριάτικες στολές, κλασικές και μοντέρνες, για ενοικίαση καθώς και αξεσουάρ που θα κάνουν την αμφίεσή σου μοναδική! Mάθε μάλιστα ότι μόλις έφτασαν νέες παραλαβές στολών και αξεσουάρ.
(96425333) Κυριάκου Μάτση 92, Άγιος Δομέτιος.

New Boomer
Στο New Boomer θα βρεις... ό,τι ψάχνεις για το καρναβάλι! Το κατάστημα αποκριάτικων ειδών New Boomer εξειδικεύεται στις αποκριάτικες στολές, αξεσουάρ και περούκες για μικρούς και μεγάλους. Επίσης αναλαμβάνει να ετοιμάσει στολές για group για τη συμμετοχή σε αποκριάτικη παρέλαση, μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές. Αναλαμβάνει, επίσης, σχολικές γιορτές, κοστούμια για σχολές χορού και οτιδήποτε έχει να κάνει με το θεατρικό κοστούμι.
(22332901, 99635161) Λεωφ. Αμμοχώστου 31, Αγλαντζιά (δίπλα στη φρουταρία 'Πιτσιλιά' στην Αγλαντζιά -Δρόμος ΣΟΠΑΖ). Ανοικτά καθημερινά 09.00-19.00.

La Casa
Βετεράνος στο είδος, το "La Casa" έχει πίσω του μια ιστορία 49 ολόκληρων χρόνων. Εδώ θα βρεις ολόχρονα κοστούμια και διάφορες άλλες αποκριάτικες ενδυμασίες, όπως επίσης βαφές, μάσκες, περούκες, καπέλα και διάφορα άλλα καρναβαλίστικα αξεσουάρ. Για το Καρναβάλι 2018 έχουν ήδη παραλάβει τα ολοκαίνουργια κοστούμια, γι' αυτό μην αργείς!
(25585306) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 223, Εναέριος.

CXC Toys
Πάνω από 20.000 στολές και 30.000 αξεσουάρ μας περιμένουν φέτος στο γνωστό κατάστημα της Λεμεσού. Στα CXC Toys & Babies διαθέτουν για όλους τη μεγαλύτερη συλλογή καρναβαλίστικων παγκύπρια! Και φυσικά αναλαμβάνουν και παράδοση σε όλη την Κύπρο.
(25338931/ www.thecarnivalstore.com.cy) οδός Αγίας Φυλάξεως 167, Λεμεσός.

Λένια Λαζάρου LTD
Στο κατάστημα αυτό στην Πάφο, θα έχεις πολλές επιλογές όσον αφορά στις καρναβαλίστικες στολές, που μπορούν μάλιστα να ανταποκριθούν σε όλες τις ηλικίες! Γίνονται και αποστολές σε όλη την Κύπρο! Fortnite, J Masks, Ηarley Quinn & Joker, Santoro, Super heroes, Disney princesses κ.ά.
(26937301) Πάφος.  

Jumbo
Όταν γίνεται λόγος για διασκέδαση και εορταστική ατμόσφαιρα, το μυαλό πάει Jumbo. Ε ναι, λοιπόν. Τα Jumbo stores έχουν την τιμητική τους και την περίοδο του καρναβαλιού εμπλουτίζοντας τη σεζόν με μια αξιολάτρευτη και μεγάλη ποικιλία από αποκριάτικες στολές, αξεσουάρ, περούκες, κομφετί, γένια, μουστάκια, βαφές που εξαφανίζονται εύκολα, σερπαντίνες και ό,τι άλλο τσαχπίνικο σκεφτεί το μυαλό.
www.jumbocyprus.com

Ν.Σ. Πισσαρίδης Λτδ.
Όταν επισκεφθείς την ιστοσελίδα του, θα αντικρίσεις τα πάντα για τα σπίτι. Άλλωστε ο Πισσαρίδης είναι γνωστός για τα έπιπλα, τα διάφορα είδη σπιτιού, αντικείμενα οικιακής χρήσης και, τώρα τις απόκριες, για τα καρναβαλίστικά του. Μια μεγάλη σειρά στολών και αξεσουάρ κάθε ηλικίας σε περιμένουν ήδη στο κατάστημά του.
(22778847/www.pissarides.com) Λευκωσία.

Λάρκος
Στη Λάρνακα ο γνωστός φωτογράφος Λάρκος ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ενοικίαση και πώληση αποκριάτικων στολών. Η καλλιτεχνική του φύση, εξάλλου, είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στις επιλογές των στολών, ενώ στο μαγαζί του θα ανακαλύψεις επίσης μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ όπως μάσκες, περουκίνια, βλεφαρίδες, νύχια, μπογιές, μουστάκια, δόντια, περούκες κ.ά. Παράλληλα στη συλλογή του υπάρχουν σέξι στολές νοσοκόμων και καμαριέρων.
(24655686) Γρηγόρη Αυξεντίου 15. 

Βρες ακόμα περισσότερα καταστήματα ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close