Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φάγαμε καλό μεζέ με μόνο €15, σ' ένα ταβερνάκι στο χωριό

Για φθηνό μεζέ στην Απεσιά!Αν βρεθείτε στο όμορφο χωριό της Λεμεσού είναι μία καλή επιλογή για φαγητό

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2020

Την Κυριακή που μας πέρασε κατεβαίνοντας από τα ορεινά με την παρέα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία στάση για φαγητό. Ψάχνοντας λίγο τις επιλογές που είχαμε στην περιοχή για μεσημέρι, επιλέξαμε να κατευθυνθούμε στην Απεσιά και συγκεκριμένα στην ταβέρνα “Τα 16 Σκαλοπάτια”. 

Πρόκειται για έναν cozy χώρο, άκρως παραδοσιακό, που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, αλλά και ιδανικό “καταφύγιο” για τις χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών ειδικά στα ημιορεινά του νησιού μας. 

Εδώ θα ζήσεις ένα ταξίδι στις αυθεντικές σπιτικές κυπριακές γεύσεις και τα καλομαγειρεμένα είδη σχάρας. Εξ ου και μετά το ζεστό καλωσόρισμα, πήραμε τις θέσεις μας και παραγγείλαμε αμέσως μεζέδες.

Πραγματικά αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το γρήγορο service του αλλά και η ροή των πιάτων. Κι αυτό γιατί είμαι από εκείνους που περιμένουν τα κρεατικά, τα οποία φτάνουν συνήθως στο τέλος, όταν έχουμε ήδη σκάσει από τα προηγούμενα. Ε, αυτή τη φορά, δεν άργησαν να έρθουν και το χάρηκα πολύ.

Κι από αυτά που έφτασαν στο τραπέζι μας ιδιαίτερη μνεία αξίζει στις ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες και στη μοσχομυριστή σεφταλιά του!

Το καλύτερο βέβαια μας το κράτησαν για το τέλος, καθώς μαζί με τον κυπριακό καφέ, μας σέρβιραν ζεστούς και μελωμένους λουκουμάδες!

Φεύγοντας πληρώσαμε λιγότερο από 15 ευρώ το άτομο και σίγουρα αν βρεθώ ξανά στην περιοχή θα επιλέξω και πάλι τους μεζέδες του. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close