Θέατρο , News

Στην Κύπρο διάσημα αστέρια του κλασικού μπαλέτου, για δύο παραστάσεις

Για δυο μοναδικές παραστάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2020

Τα μεγαλύτερα αστέρια του κλασικού χορού από τα διάσημα θέατρα Μπολσόι, Μαριίνσκι και Μιχαϊλόφσκι έρχονται στην Κύπρο για δυο μοναδικές παραστάσεις. 

Τα Αριστουργήματα Κλασικού Μπαλέτου από όλο τον κόσμο ανεβαίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 7 το βράδυ.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πληθωρικό χορευτικό θέαμα εμπνευσμένο από αριστουργήματα του κλασικού ρεπερτορίου όπως «Ο Σπάρτακος», «Η λίμνη των κύκνων», «Η ωραία κοιμωμένη», «Κάρμεν» και «Νουρέγιεφ»! 

Στο φαντασμαγορικό Γκαλά Χορού, ρεσιτάλ επιδεξιότητας και απαράμιλλης κινησιολογικής έκφρασης θα δώσουν βραβευμένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Alexander Volchkov, Nina Kaptsova, Ruslav Skvortsov, Anastasia Goryacheva, Igor Kolb, Oxana Bondareva και Denis Savin.

Οι δυο κορυφαίες παραστάσεις αγκαλιάζουν ένα καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί για τη στήριξη του συνδέσμου «Ένα όνειρο μια ευχή». Με την αγορά κάθε εισιτηρίου φωτίζουμε τα όνειρα των παιδιών με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις!

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΜΑ 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close