Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Πρώτες εικόνες από το νέο, εντυπωσιακό boutique hotel της πόλης

Ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2020

Σε ξενοδοχείο μετατράπηκε το κτήριο δίπλα στη Β΄ Δημοτική Αγορά, στη Λεμεσό, το οποίο για χρόνια λειτουργούσε με την ονομασία Old Port Studios.

Το καινούργιο απόκτημα στο κέντρο της Λεμεσού είναι ένα city hotel, λίγα μόλις βήματα από τις ζωντανές συνοικίες της πόλης, το Παλιό Λιμάνι, το Μεσαιωνικό Κάστρο και τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 23 μοντέρνα και άνετα δωμάτια, διακοσμημένα με γήινα χρώματα, εκ των οποίων ένα είναι το δωμάτιο αναπήρων, ενώ διαθέτει διπλά, deluxe, superior, Standard Σουίτα και Superior Σουίτα.    

Μάλιστα, εντυπωσιακή είναι και η είσοδος του ξενοδοχείου, η οποία κινείται επίσης σε μοντέρνους τόνους, με το μπλε και το ξύλο να κυριαρχούν. Μπροστά από την κεντρική είσοδο ετοιμάζεται να ανοίξει και το Jam, το bistro-restaurant που μας υπόσχεται μία πραγματικά νόστιμη εμπειρία. Θα υπηρετεί κατά βάση τη μεσογειακή κουζίνα, έχοντας όμως και κάποιες ασιατικές επιρροές. Θα λειτουργεί από το πρωί για καφέ, ακολούθως θα σερβίρει brunch, μεσημεριανό και dinner με πιο γκουρμέ πιάτα για το βράδυ! Με άλλα λόγια θα σου φτιάχνει από burger μέχρι foie gras. 

Ρίχνοντας μάλιστα μερικές κλεφτές ματιές στο χώρο, είδαμε ένα σκηνικό εντυπωσιακό, με λουλουδάτο σκηνικό στον τοίχο, άπλετο ξύλο και υπέροχο φωτισμό! 

Το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο να δεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες στις αρχές Μαρτίου.

Οι πρώτες εικόνες του νέου ξενοδοχείου προέρχονται από τους εξωτερικούς χώρους και μας δίνουν μία πρόγευση του χώρου:

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close