Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

16+1 ξενοδοχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

17ξενοδοχεία για last minute διακοπέςτο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2020

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας βρίσκεται μόνο λίγες μέρες μακριά και αν ακόμη δεν έχεις σχέδια εμείς σε προτρέπουμε να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα, κλείνοντας διαμονή σε ένα ξενοδοχείο που θα σου χαρίσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης ή στιγμές ξέφρενου γλεντιού, κυρίως αν επιλέξεις τη Λεμεσό για να περάσεις το τριήμερό σου. 

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε διαθέσιμα ξενοδοχεία σε Λεμεσό, Αγία Νάπα, Πρωτάρα, Πάφο και Λάρνακαμ και τα προτείνουμε. Εσύ απλά κάνε την κράτησή σου. 

Λεμεσός

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Tο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό με απέραντη θέα στη Μεσόγειο θάλασσα. Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους προκαλεί μια διάθεση γαλήνης και προετοιμάζει τους επισκέπτες του για την εμπειρία που τους περιμένει. Αποτελείται από από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες, συμπεριλαμβανομένων των Park Suites που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες, οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Διαθέτει, τρεις πανέμορφες εξωτερικές πισίνες -η μια με θαλασσινό νερό- και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων, αλλά και το Kalloni Spa που περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, τρεις σουίτες θεραπείας (δύο εκ των οποίων με Russian Banya) και πέντε πισίνες θαλασσοθεραπείας. Η δε υψηλή γαστρονομία των εστιατορίων του, κλέβει τις εντυπώσεις. Εδώ λοιπόν είτε θέλεις να χορέψεις στους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού, είτε να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας το Park Lane είναι ιδανικό. 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 25862000/ Φαξ: 25634222. Website: www.parklanecyprus.com & email: info@parklanecyprus.com

Amara Hotel
Ακόμη ένα ξενοδοχείο στην πόλη του καρναβαλιού που μπορείς να απολαύσεις ένα ξεχωριστό τριήμερο. To μοναδικής αισθητικής, πεντάστερο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού βρίσκεται κοντά στην Αρχαία Αμαθούντα, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα και το όνομα του Amara είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία ελληνικά και την λέξη αμάραντος, αυτό που δεν μαραίνεται, δεν πεθαίνει ποτέ, ο αιώνιος. To πολυτελές ξενοδοχείο έχει θέα τη θάλασσα και διαθέτει 207 δωμάτια ενώ στον τελευταίο όροφο θα διαθέτει διώροφη σουίτα. Το ξενοδοχείο, ωστόσο δεν ξεχωρίζει μόνο για τα υπέροχα δωμάτια και την απαράμιλλη θέα, αλλά και για την υψηλή γαστρονομία του, στα εστιατόρια του. 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 25442222, Φαξ: 2544 2000, Website: https://www.amarahotel.com, e-mail: info@amarahotel.com

Royal Apollonia 
Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία της Λεμεσού στην Κύπρο, μόλις 5χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο της Αμαθούντας. Το κατάλυμα φημίζεται για την εξαιρετική κουζίνα του και προσφέρει 2 φωτιζόμενα γήπεδα τένις και σάουνα. Διαθέτει δωμάτια με μπαλκόνι και θέα στην Μεσόγειο Θάλασσα. Τα δωμάτια του The Royal Apollonia έχουν μοντέρνα επίπλωση και μεγάλα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 25321683, Φαξ: Website: https://theroyalapollonia.com/en/, e-mail: res.apollonia@louishotels.com

Amathus Βeach Ηotel
Είναι μέλος του διεθνούς φήμης οργανισμού The Leading Hotels of the World. Το Amathus Βeach Ηotel ξεχωρίζει για την ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών, την άριστη εξυπηρέτηση, τη ζεστή φιλοξενία και τον φιλικό χαρακτήρα, που το καθιέρωσαν ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στην καταγάλανη θάλασσα και το πράσινο των τοπιοτεχνημένων, τροπικών κήπων του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ειδυλλιακή διαμονή των ενοίκων του. Διαθέτει 239 δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση, που ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον του ξενοδοχείου. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει άνεση, κομψότητα και πολυτέλεια. Εννέα από τις 36 junior suites διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, μία επιπρόσθετη πολυτέλεια που προσφέρει το Amathus στους απαιτητικούς του πελάτες.  Αξίζει να γευτείς τη μοναδική γαστρονομία των εστιατορίων αλλά και να ανακαλύψεις τις μοναδικές υπηρεσίες του Amathus Spa & Wellness Centre, για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση ακόμη και όταν η πόλη χορεύει στους πιο ξέφρενους ρυθμούς. 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 25832000, Φαξ: 25832540, Website: www.amathuslimassol.com, email: amathus-reservation@amathushotel.com.

Londa Hotel
Το Londa βρίσκεται στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού και διαθέτει κέντρο ευεξίας και εξωτερική πισίνα με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Τα δωμάτια του ξεχωρίζουν χάρη στο φινετσάτο ιταλικό design τους. Στο ξενοδοχείο Londa μπορείς να απολαύσεις εκλεκτές μεσογειακές γεύσεις με θέα τη θάλασσα στο εστιατόριο Caprice. 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.:25865555. Website: www.londahotel.com

St Raphael Resort
Το πολυτελές ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Λεμεσού με γαλάζια σημαία και προσφέρει κομψά διακοσμημένο χώρο με 2 εξωτερικές πισίνες. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια έχουν μπαλκόνια και θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Τα δωμάτια στο St Raphael Resort διαθέτουν μοντέρνα επίπλωση και έχουν θέα προς τη θάλασσα. Μπορείς να χαλαρώσεις με μια ειδική περιποίηση στο Serenity Spa. Το St Raphael διαθέτει επίσης και παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.:25834200. Email: reservations@straphael.com Website: https://www.straphael.com/

Crowne Plaza Limassol
Το Crowne Plaza Limassol απέχει 3χλμ. από το ιστορικό κέντρο της Λεμεσού και μόλις 200μ. από καταστήματα και εμπορικά κέντρα. Διαθέτει 2 πισίνες, ιδιωτική παραλία και δωμάτια με μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα. Τα δωμάτια στο Crowne Plaza Limassol έχουν όμορφη διακόσμηση με ξύλινα δάπεδα και προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα. Με πανοραμική θέα στο ιδιωτικό λιμάνι του ξενοδοχείου και στον κόλπο της Λεμεσού, στο Haven Restaurant and Terrace μπορείτε να απολαύσετε διεθνή πιάτα, καθώς και μπουφέ πρωινού με τηγανίτες, αβγά ποσέ και ομελέτες που ετοιμάζονται κατά παραγγελία. Ενώ στο εστιατόριο La Brezza σερβίρει ιταλική fusion κουζίνα με θέα στη θάλασσα. 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 25851515 Email: reservations@cplimassol.comWebsite: http://limassol.crowneplaza.com.

Alasia Hotel
Το Alasia hotel είναι για σένα που θέλεις να ζήσεις την καρναβαλίστικη Λεμεσό από πολύ κοντά, αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, πίσω σχεδόν από την Πυροσβεστική επί της Λεωφόρου Μακαρίου. Ναι, από τη λεωφόρο όπου περνά η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση. Εδώ λοιπόν θα χαρείς μια αξέχαστη διαμονή, σε ένα μοντέρνο και chic περιβάλλον. Μάλιστα οι επισκέπτες του έχουν να λένε τα καλύτερα για τα ιδιαίτερα προσεγμένα δωμάτιά του, αλλά και όλους τους κοινόχρηστους χώρους του, καθώς και για την εξυπηρέτηση του προσωπικού του.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 25332000/ Website: www.alasiahotel.com.cy

Ajax Hotel
Στο Ajax θα απολαύσεις οικονομική διαμονή, σε καθαρό περιβάλλον, με ποιοτικές υπηρεσίες και καλό φαγητό. Αυτό δεν χρειάζεσαι; Διαθέτει κομψά και άνετα δωμάτια και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό. Πώς θα το βρεις; Από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου κατευθύνσου προς την πόλη, και θα δεις το ξενοδοχείο στα δεξιά σου.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 25590000/ Website: www.ajaxhotel.com


Πάφος


Louis Ivi Mare
Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 5 αστέρων, Louis Ivi Mare που βρίσκεται στην Πάφο είναι ένα πραγματικό στολίδι. Διαθέτει 148 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με εξωτερικό τζακούζι, 3 εστιατόρια, 1 εσωτερική και 1 εξωτερική πισίνα- η μεγαλύτερη σε μήκος στη Πάφο- σας περιμένουν να βουτήξετε κυριολεκτικά και μεταφορικά στην άνεση και την κομψότητα, δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο. Στο Louis Ιvi Mare, η χαλάρωση συνδυάζεται με την καλαισθησία και την πολυτέλεια. Μπορείτε να ενισχύσετε την εμπειρία χαλάρωσης στο σπα που αποτελείται από δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα και υπόσχεται να χαρίσει σε εσάς και το σύντροφό σας στιγμές ηρεμίας και ευεξίας. 
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 26913555. Website: https://louishotels.com & email: info@louishotels.com.

Olympic Lagoon Resort Paphos
Το παραλιακό Olympic Lagoon Resort Paphos βρίσκεται στην πόλη της Πάφου. Η Παραλία Φάρος, ο δημοφιλής αρχαιολογικός χώρος των Τάφων των Βασιλέων και το Αρχαιολογικό Πάρκο της Πάφου απέχουν μόλις 3 χιλιόμετρα. Το πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτει 5 εξωτερικές πισίνες, γήπεδο τένις και πέντε εστιατόρια. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του Olympic Lagoon είναι προσεγμένα διακοσμημένες και σε όλα τα δωματία υπάρχει καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Οι γεύσεις των πέντε μοναδικών εστιατορίων του ξενοδοχείου θα σε ενθουσιάσουν. Φυσικά κατά τη διάρκεια της διαμονής σου Olympic Lagoon Resort Paphos αξίζει να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό μασάζ στο Serenity Health Club & Spa.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 26883300. Website: https://www.kanikahotels.com/olympic-lagoon-resort-paphos & email: olympicpaphosres@kanikahotels.com

King Evelthon Beach Hotel & Resort
Το παραθαλάσσιο King Evelthon Beach Hotel & Resort βρίσκεται στην πόλη της Πάφου και είναι ιδανικό αν θες να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις για λίγο μακριά από τη ρουτίνα. Διαθέτει εξωτερική αλλά και εσωτερική πισίνα εστιατόρια και μπαρ αλλά και σπα. Για τους μικρούς επισκέπτες υπάρχει παιδική λέσχη και ένα υδάτινο πάρκο. Τα δωμάτια εί8ναι κομψά διακοσμημένα και εξοπλισμένα για να σου παρέχουν όλες τις ανέσεις.  
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 26930100 Email: reservations@tsokkos.com. Website: https://www.tsokkos.com/hotel/King-Evelthon-Beach-Hotel-and-Resort

Annabelle
Το πολυτελές, πέντε αστέρων ξενοδοχείο Annabelle, του Oμίλου Thanos Hotels & Resorts, βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου. Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, τα εστιατόρια του ξενοδοχείου έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και μετατράπηκαν σε μοντέρνους, άνετους χώρους, ενώ η περιοχή γύρω από την κεντρική πισίνα έχει επεκταθεί. Το ξενοδοχείο διαθέτει 244 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και υπάρχουν όμορφα διαμορφωμένοι τροπικοί κήποι γύρω από τη μεγάλη εξωτερική πισίνα. Οι Deluxe Suites, Studio Suites, Studio Suites με πισίνα και Superior Suites έχουν επίσης αναβαθμιστεί με νέα επίπλωση. Τα δωμάτια του Annabelle περιλαμβάνουν κομψά, μαρμάρινα στοιχεία και πολυτελείς ανέσεις. Επίσης, το roof bar Ouranos, προσφέρει ένα ξεχωριστό και πολύ προσεγμένο μενού. Με πανοραμική θέα στη θάλασσα, το λιμανάκι της Πάφου και το Μεσαιωνικό Κάστρο, το roof bar Ouranos, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Annabelle, δεν ξεχωρίζει μόνο για το γούστο και την καλαισθησία του, αλλά και για το θεσπέσιο φαγητό, τα δροσιστικά cocktail και την υπέροχη μουσική.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 26885000, Φαξ: 26945502, Website: www.annabelle.com.cy, email: annabelle@thanoshotels.com.


Αγία Νάπα- Πρωταράς


The Blue Ivy Hotel & Suites

Το The Blue Ivy Hotel & Suites βρίσκεται στον Πρωταρά, σε απόσταση 5χλμ. από το Εθνικό Δασικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο και 5 λεπτών με τα πόδια από την παραλία Sunrise. Άνεση, και πολυτέλεια είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία του The Blue Ivy Hotel & Suites. Καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό ενώ στο Utopia Restaurant μπορείτε να απολαύσετε ποικιλία από διεθνή πιάτα.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 23832500, Website http://www.theblueivyhotel.com/

Alion Beach Hotel
Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο αποτελεί μία πραγματική όαση χαλάρωσης, άνεσης και πολυτέλειας. Βρίσκεται τοποθετημένο σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, την παραλία Λιμανάκι και προσφέρει υπηρεσίες που ξεχωρίζουν. Το Alion Beach διαθέτει 100 κομψά, ζεστά και φιλόξενα δωμάτια, το εκλεπτυσμένο περιβάλλον των οποίων προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 23722900, Φαξ: 23722901, Website: www.alion.com, e-mail: alion@alion-beach.com.cy

Napa Mermaid Hotel & Suites
Το ξενοδοχείο Napa Mermaid βρίσκεται 100μ. μακριά από την παραλία Grecian και προσφέρει εξαιρετικές επιλογές φαγητού και boutique δωμάτια με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Επίσης, διαθέτει 2 πισίνες, κέντρο ευεξίας με υδρομασάζ. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με φυσικά υλικά δημιουργώντας έτσι μια ιδιαίτερα χαλαρωτική ατμόσφαιρα
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 23721606 , Website: https://napamermaidhotel.com/, e-mail: reservations@napamermaidhotel.com

Λάρνακα

Island Boutique Hotel
Το Island είναι ένας νέος χώρος κοντά στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της Λάρνακας, την παραλία του Μακένζυ, έτοιμος να ξεχωρίσει ως ένα 'νησί' απόλαυσης και ψυχαγωγίας. Ένας φρέσκος και άνετος χώρος που δίνει την αίσθηση πολυτέλειας και ηρεμίας, αφού η θάλασσα κυριολεκτικά δίπλα του! Κομψό και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, το ξενοδοχείο αυτό θα σας χαρίσει ένα ήρεμο και χαλαρωτικό τριήμερο.
>> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Tηλ.: 24664430, Website: http://islandrestaurantcy.com, email: info@islandhotelcy.com.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close