Εντυπωσιακό το ανανεωμένο πρόσωπο του Four Seasons hotel (βίντεο)

Βρίσκομαστε μόλις ένα ενάμιση σχεδόν μήνα πριν ανοίξει ξανά τις πόρτες του το νέο Four Seasons, το πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, που παραμένει κλειστό από τις αρχές του Ιανουαρίου 2020 για σκοπούς ανακαίνισης, η οποία υπολογίζεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Απριλίου. 

Όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι μέσω της σελίδας τους στο Facebook καθώς και της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, οι εργασίες για την ανακαίνιση συνεχίζονται κανονικά, και αφορούν κυρίως την είσοδο, το λόμπι, το Vista Bar αλλά και τα δωμάτια. 

Όσον αφορά στην είσοδο, αυτή θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, με ανανεωμένο σχεδιασμό και νέο θόλο. Ήδη περνώντας έξω από το ξενοδοχείο θα δεις τη διαφορά να είναι εμφανή, αφού δημιουργήθηκε ένα νέο στοιχείο, με μια μεταλλική εηκατάσταση, που μεγάλωνει αισθητά την είσοδο.

Το νέο λόμπι, αναμένεται εντυπωσιακό και μαγικό! Με ένα καινούργιο κομψό μάρμαρο, το οποίο θα προκαλεί αντανάκλαση, και άπλετο φως να εισχωρεί στο εσωτερικό από ύψος τριών ορόφων, που θα "κυκλώνουν" αρμονικά τους ιταλικούς κρυστάλλινους πολυελαίους.

Νέα εμεπιρία θα σε περιμένει και στα εστιατόριά του. Συγκεκριμένα το δημοφιλές υπαίθριο Vista Terrace ετοιμάζεται να επιστρέψει πλήρως ανασχεδιασμένο και από τον Απρίλιο του 2020 θα μας καλωσορίσει με μια ολοκαίνουργια εμφάνιση. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ένα νέο υπαίθριο μπαρ.

Σημείωσε ότι, facelift θα δεχθεί και το Seafood Bar.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι σχεδιασμοί, δεν επηρεάζουν καθόλου τη λειτουργία του διάσημου Colors Cafe ούτε των Residences, που θα είναι στη διάθεση του κοινού, σε πλήρη λειτουργία και έτοιμα να μας υποδεχτούν.

Αναμονή λοιπόν μέχρι τον επόμενο Απρίλιο! 

Four Seasons title
Χρήσιμες πληροφορίες:
Λεωφ. Αμαθούντος, Λεμεσός
Διαθέσιμο Parking

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31