Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Εντυπωσιακό το ανανεωμένο πρόσωπο του Four Seasons hotel (βίντεο)

Η ανακαίνιση στο πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού... συνεχίζεται

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2020

Βρίσκομαστε μόλις ένα ενάμιση σχεδόν μήνα πριν ανοίξει ξανά τις πόρτες του το νέο Four Seasons, το πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, που παραμένει κλειστό από τις αρχές του Ιανουαρίου 2020 για σκοπούς ανακαίνισης, η οποία υπολογίζεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Απριλίου. 

Όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι μέσω της σελίδας τους στο Facebook καθώς και της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, οι εργασίες για την ανακαίνιση συνεχίζονται κανονικά, και αφορούν κυρίως την είσοδο, το λόμπι, το Vista Bar αλλά και τα δωμάτια. 

Όσον αφορά στην είσοδο, αυτή θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, με ανανεωμένο σχεδιασμό και νέο θόλο. Ήδη περνώντας έξω από το ξενοδοχείο θα δεις τη διαφορά να είναι εμφανή, αφού δημιουργήθηκε ένα νέο στοιχείο, με μια μεταλλική εηκατάσταση, που μεγάλωνει αισθητά την είσοδο.

Το νέο λόμπι, αναμένεται εντυπωσιακό και μαγικό! Με ένα καινούργιο κομψό μάρμαρο, το οποίο θα προκαλεί αντανάκλαση, και άπλετο φως να εισχωρεί στο εσωτερικό από ύψος τριών ορόφων, που θα "κυκλώνουν" αρμονικά τους ιταλικούς κρυστάλλινους πολυελαίους.

Νέα εμεπιρία θα σε περιμένει και στα εστιατόριά του. Συγκεκριμένα το δημοφιλές υπαίθριο Vista Terrace ετοιμάζεται να επιστρέψει πλήρως ανασχεδιασμένο και από τον Απρίλιο του 2020 θα μας καλωσορίσει με μια ολοκαίνουργια εμφάνιση. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ένα νέο υπαίθριο μπαρ.

Σημείωσε ότι, facelift θα δεχθεί και το Seafood Bar.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι σχεδιασμοί, δεν επηρεάζουν καθόλου τη λειτουργία του διάσημου Colors Cafe ούτε των Residences, που θα είναι στη διάθεση του κοινού, σε πλήρη λειτουργία και έτοιμα να μας υποδεχτούν.

Αναμονή λοιπόν μέχρι τον επόμενο Απρίλιο! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close