Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, και φέτος ο Σεπτέμβριος στην Κακοπετριά είναι ο Μήνας Γλυκού του Κουταλιού!
Και παρόλοι που οι φετινές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του καθιερωμένου φεστιβάλ, οι άνθρωποι του χωριού με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κακοπετριάς σκέφτηκαν φέτος έναν διαφορετικό τρόπο για να μας συστήσουν τα γλυκά τους αλλά και για να αναβιώσουν αυτήν την όμορφη παραδοσιακή γιορτή!
Σκέφτηκαν λοιπόν να παρουσιάσουν μέσω της σελίδα Γλυκό Κουτάλι στο Facebook τα 52 γλυκά της Κακοπετριάς, τα οποία σου παραθέτουμε πιο κάτω. Επίσης θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός και κλήρωση του 53ου γλυκού. Επιπλέον μπορείς να κάνεις διαδικτυακά ακόμα και τις παραγγελίες σου.

Σχετικά
Η Πάφος ανάβει τα φώτα των γιορτών με τον Akyla
Μετά τη συναυλία, ακολουθεί ένα μεγάλο DJ Party μέχρι αργά το βράδυ, με μουσική, χορό και ατελείωτη γιορτινή διάθεση
Η Λευκωσία υποδέχεται ξανά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της!
Το Handmade in Cyprus φέρνει για δεύτερη χρονιά τη μαγεία μιας παραδοσιακής ευρωπαϊκής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς στην Πλατεία Ελευθερίας.
Η Λάρνακα ανάβει τα χριστουγεννιάτικα φώτα της με τον Γιώργο Τσαλίκη
Συναυλία, χορός, χορωδία και εκπλήξεις για τα παιδιά την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στην Πλατεία Ερμού.
Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Λακατάμεια με 100 περίπτερα και ελεύθερη είσοδο
Από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου, το Πάρκο Αγίου Γεωργίου φιλοξενεί γιορτινή αγορά και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Το Σάββατο ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου.
To Christmas Strawberry Land ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμά του
Φέτος θα κάνουμε γιορτές στο σπίτι της Φράουλας
Η Λευκωσία θα γεμίσει και φέτος Aγιοβασίληδες
Φορέστε τη στολή του Άγιου Βασίλη και γίνετε μέρος της πιο χαρούμενης χριστουγεννιάτικης βόλτας
Weekend Agenda: 26 ιδέες για έξοδο στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Νιόβρη
Θεατρικές πρεμιέρες, μουσική, τα εγκαίνια της Μπιενάλε Αγίας Νάπας και φεστιβάλ με ζιβανία, παραγεμωστό και καυτερές πιπεριές.
Πέντε μέρες με περφόρμανς και πειραματικό ήχο στο κτίριο Τσαούση
Το Space of Tapes ανοίγει έναν χώρο στην παλιά Λευκωσία από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου, με τη Σαβίνα Γιαννάτου στην εναρκτήρια παράσταση, διαδραστική περιήγηση και εργαστήριο κατασκευής ηλεκτρονικών οργάνων.
Η Ξυλοφάγου στήνει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης για δύο μέρες
Το γιορτινό διήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπιΔραση επιστρέφει στην Επισκοπή για τρεις μέρες
Δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια, μουσική και γιορτινές λιχουδιές στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου.
Yoga & Wine Experience: Ένα πρωινό για κίνηση, χαλάρωση και απόλαυση στο Marathasa Wines
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου
Μια ξεχωριστή βραδιά μόδας με την υπογραφή του Κύπριου Σχεδιαστή Παντελή Μήτσου, MITSU|MITSU, για καλό σκοπό.
Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου