Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μπουφέ την Κυριακή σε 9 εστιατόρια στο χωριό

Πλούσια μπουφέ με νόστιμο φαγητό σε 9 διαφορετικά εστιατόρια εκτός πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2020

Αυτή την Κυριακή βγαίνουμε εκτός πόλης και επιλέγουμε να βρεθούμε σε πέντε οικογενειακά εστιατόρια με μπουφέ. Γεύσεις από την κυπριακή και ελληνική κουζίνα αναμειγνύονται στο μπουφέ με τη μεσογειακή γαστρονομία, με σαλάτες, γλυκά και άλλα γευστικά πιάτα. 



Ιεράμπελος
Φαρμακάς, επ. Λευκωσίας 

Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός, για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία του κρασιού και να απολαύσουν ταυτοχρόνως μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία από εκλεκτά πιάτα. Τις Κυριακές, οι επισκέπτες του Οινοποιείου Santa Irene, θα περιηγηθούν στους ξεχωριστούς αιωνόβιους αμπελώνες του, μια οινική κληρονομιά εκατοντάδων ετών  και θα συνεχίσουν το ταξίδι της μύησής τους, με μπουκίτσες τυριών και μικρές γουλιές κρασιών, εντός του χώρου παραγωγής της εξαιρετικής του ποικιλίας. Η «μεθυστική», αυτή γνωριμία με το κρασί του Santa Irene μπορεί να συνεχιστεί δίπλα, στο εστιατόριο του, Ierambelos Fusion Cuisine, με γευστικές προτάσεις που θα ταιριάξουν αρμονικά με το κρασί σας. Η κουζίνα του, δεν εμπεριέχει μόνο αγαπημένες, παραδοσιακές κυπριακές συνταγές, αλλά και δημιουργικά πιάτα με πολιτισμικές επιρροές, πλούσια σε χρώματα και αρώματα. Κάθε Κυριακή, μπορούν να απολαύσουν υπέροχες γεύσεις από τον πλούσιο μπουφέ, καθώς και άκρως δελεαστικά ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες και μια εξαιρετική ποικιλία από λαχταριστά επιδόρπια. Σημείωσε τέλος και τον παιδότοπο και  τις ποικίλες δραστηριότητες για τα παιδιά… για μία ξεχωριστή Κυριακάτικη έξοδο!
(22515505)

Troodos Hotel
Το ξενοδοχείο Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους με θέα την υπέροχη ορεινή περιοχή προσφέρει κάθε Σάββατο και Κυριακή Μεσημέρι ένα υπέροχο πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα για όλη την οικογένεια. Επίσης διαθέσιμο και a la carte μενού με επιλογές από την εγχώρια και τη διεθνή γαστρονομική σκηνή. 
(25420000)



Μαγεία Λαζανιάς
Λαζανιά, επ. Λευκωσίας 

Η Λαζανιά είναι ένα μικρό, όμορφο χωριουδάκι, με γραφικά στενά και θέα το μοναστήρι του Μαχαιρά, που αξίζει να το επισκεφτείς αφού διαθέτει και μια φοβερή ταβερνούλα. Η "Μαγεία Λαζανιά" είναι η πρόταση εστίασης που αξίζει να δοκιμάσεις! Ο νεαρός μάγειρας Λοίζος, μπαίνει από νωρίς στην κουζίνα του κι ετοιμάζει όλα τα αγαπημένα παραδοσιακά φαγητά και σου τα προσφέρει σε κυριακάτικο μπουφέ με 15 ευρώ το άτομο μαζί με το ποτό και τον καφέ σου. Ανοιχτό και τις αργίες. Μεγάλη ζήτηση έχει το οφτόν κλέφτικο "Αρκατζίτικον" όπως το ονομάζει και τα μακαρόνια του φούρνου. Και κουπέπια και συκωτάκι και σούβλα και πιλάφι πλιγούρι και χόρτα με τα αβγά αλλά και σούπα τραχανά είναι μέσα στα πολλά που προσφέρει ο μπουφές του.
(96530129) 



Acropolis Hills
Καπέδες, επ. Λευκωσίας

Ένα από τα πιο γνωστά buffet restaurant για τους Λευκωσιάτες είναι το Acropolis Hill στο χωριό Καπέδες. Σερβίρει κυριακάτικο μπουφέ όπου περιλαμβάνονται θαλασσινά, κρεατικά, σαλάτες και όλα τα καλά, που ετοιμάζονται με μαεστρία και μας περιμένουν να τα απολαύσουμε στον υπέροχο κυριακάτικό μπουφέ! Το εστιατόριο σερβίρει επίσης μπουφέ και σε όλες τις αργίες.
(22542229)



Ανεμώνες Κασιάουρος
Καμπιά, επ. Λευκωσίας 

Ένα παραδοσιακό πετρόκτιστο οίκημα, ειδικά διαμορφωμένο για εστιατόριο αλλά και χώρο δεξιώσεων (γάμων, βαφτίσεων, ειδικών εκδηλώσεων), που βρίσκεται στα Καμπιά, πάνω από τον φράκτη Ταμασού. Σερβίρει κυπριακή αλλά και μεσογειακή κουζίνα. Ιδανικό για κυριακάτικες οικογενειακές εξορμήσεις, με ειδική τιμή για μπουφέ με 14 ευρώ το άτομο σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. (99635657)

Ταβέρνα Περικλής
Νατά, επ. Πάφου 

Ένας φιλόξενος, δροσερός χώρος ιδανικός για εξόρμηση. Μάλιστα, στον γιορτινό μπουφέ του κ. Περικλή θα βρεις μία ποικιλία από 25 διαφορετικές σαλάτες, κρεατικά, οκτώ είδη μαγειρευτών ανάμεσά τους χοιρινή, αρνίσια και σούβλα κοτόπουλο, γλυκά, φρούτα και καφέ .
(26423344) 

Two Flowers
Όλοι έχουν να λένε για τις λιχουδιές, που φτιάχνει η κυρία Φρόσω, αλλά και τη φοβερή σούβλα του κύριου Γιώργου στο εστιατόριο Two Flowers στον όμορφο Πεδουλά. Καθημερινά, αλλά και τις Κυριακές, οι φούρνοι πυρώνουν και τα ταψιά και τα τηγάνια γεμίζουν με καλομαγειρεμένα φαγητά, που φτιάχνουν με αγάπη και μεράκι. Τις δε Κυριακές σε περιμένει με πλούσιο μπουφέ. Πάντοτε με ό,τι πιο φρέσκο έχει να προσφέρει η γύρω περιοχή και ακολουθώντας αυθεντικές, πατροπαράδοτες συνταγές!
(22952372, φαξ: 22952235) Φιλοξενίας 26, Πεδουλάς, επ. Λευκωσίας. Δ-Κ από τις 07.00-24.00.

Amiandos Gardens
Κάθε Κυριακή το μεσημέρι στον δροσερό Αμίαντο, αυτό το εστιατόριο ετοιμάζει το πιο πλούσιο μπουφέ (€17.50 το άτομο & €10 τα παιδιά εκτός ποτό), με σούβλες και πιάτα της κυπριακής κουζίνας και σε περιμένει για να σε χορτάσει. 
(25552691) Ευαγόρα Παπαχριστοφόρου 1 Αμίαντος, Λεμεσός. 

Τα Πεύκα του Λεωνίδα 
Στο δρόμο Κακοπετριάς-Τροόδους θα κάνεις στάση στα πεύκα του Λεωνίδα, όπου ετοιμάζουν πλούσιο μπουφέ, με σούβλα (χοιρινό και κοτόπουλο), κλέφτικο κ.ά. (€15), για να φας και να ευχαριστηθείς.
(97725225) Κακοπετριά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close