Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά γενικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και βόρεια μέχρι ταραγμένη, αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Να σημειωθεί ότι την Τρίτη (29/9) ανήλθε γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά, στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, μέχρι ταραγμένη στα νότια, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση. Στα δυτικά και στα βόρεια παράλια δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, για να κυμαίνεται γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Στα ανατολικά και στα νότια παράλια αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ στη συνέχεια δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. . Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να ανέλθει γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Στα δυτικά και στα βόρεια παράλια δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, για να κυμαίνεται γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Στα δυτικά και στα βόρεια παράλια δεν αναμένεται αξιόλογη, για να κυμαίνεται γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 5ης σεζόν της σειράς Fauda – Βίντεο
Οι οπαδοί της σειράς ετοιμάζονται για την πιο ανατρεπτική σεζόν μέχρι σήμερα
Το ελληνικό νησί που χαρακτηρίζεται ως το «ανεκτίμητο διαμάντι των Κυκλάδων» από τα διεθνή Μέσα
Συνδυάζει την αρχιτεκτονική κομψότητα, τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά, χωρίς την έντονη τουριστική πίεση άλλων προορισμών
Βροχές στα ορεινά και μικρή άνοδος θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Δύο πόλεις της Κύπρου ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς για οικογένειες στην Ευρώπη
Πρόκειται για λίστα από μελέτη της TUI, όπου εξετάστηκαν 150 παραθαλάσσιοι προορισμοί στην Ευρώπη
Τελετή λήξης FIDE Candidates Tournament 2026 στο Cap St Georges Hotel & Resort
Ολοκληρώθηκε η πιο Σημαντική Διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σκακιού
Δωρεάν ξεναγήσεις, πεζοπορίες και εκδηλώσεις σε χώρους Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Κύπρου
Με αφορμή τη νέα έκδοση της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής UNESCO «Παγκόσμια Κληρονομιά της Κύπρου: Ιστορία, Μύθος, Θρησκεία»
Lidl Κύπρου: Δυναμική παρουσία και ουσιαστική στήριξη στο Ayia Napa Youth Soccer Festival 2026
Ως Platinum Sponsor, η Lidl Κύπρου συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης, προσφέροντας χιλιάδες θρεπτικά γεύματα και αναδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής στον αθλητισμό
Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 22 προορισμούς, με τιμές από €19 (μόνο για σήμερα)
Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις προορισμό
Ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία διαμονής στο πρώτο πολυθεματικό θέρετρο του νησιού
Μείναμε για 24 ώρες στο City of Dreams Mediterranean και σου μεταφέρουμε εικόνες και εντυπώσεις