Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε το πιο ρομαντικό εστιατόριο στη Λευκωσία, για φαγητό με θέα!

Το Cafe La Mode, ανανέωσε το μενού του και σε προσκαλεί να το δοκιμάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2020

Στη Λευκωσία θα βρεις πολλά μέρη για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Λίγα όμως είναι εκείνα που θα σε χαλαρώσουν και θα δημιουργήσουν μια όμορφη κα ρομαντική ατμόσφαιρα για ένα γεύμα για δύο.

Εξάλλου, ο έρωτας περνά από το στομάχι, οπότε κι εμείς αναζητήσαμε εκείνο το μέρος που θα έχει νόστιμα πιάτα, εξαιρετική τοποθεσία και άριστη εξυπηρέτηση, για να απολαύσεις ένα απόλυτα νόστιμο δείπνο.  

Πού καταλήξαμε; Σ' ένα μέρος με θέα στην πόλη, που μπορεί να ικανοποιήσει και γευστικά τον ουρανίσκο σου. Το Café La Mode στην Ακρόπολη. 

Με την είσοδό σου στο εστιατόριο, θα εντυπωσιαστείς αμέσως από τη μαγευτική θέα της πόλης αλλά και με το ωραίο και προσεγμένο περιβάλλον του. Και το μενού του έχει ό,τι ζητήσεις!

Εδώ μπορείς να απολαύσεις breakfast, μέσα από ένα ανανεωμένο μενού, με πληθώρα επιλογών, ενώ για μεσημεριανό, θα επιλέξεις πιάτα από τη διεθνή κουζίνα. Το Café La Mode Ακρόπολης, είναι ωστόσο και ο προορισμός σου, για τις ώρες εκείνες που θέλεις απλά να καθίσεις και να απολαύσεις έναν καλοφτιαγμένο καφέ, ένα λαχταριστό γλυκό ή ένα ζεστό τσάι! 

Θα γίνει όμως ο απόλυτος προορισμός σου για βράδια αποκλειστικά για δύο στην πρωτεύουσα, καθώς δεν θα βρεις πιο ιδανικό μέρος, για να δώσεις ραντεβού με το άλλο σου μισό... Πρόκειται για έναν χώρο που συνδυάζει μια πιο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, χαμηλό φωτισμό και υπέροχη θέα, συνδυασμένα βέβαια όλα αυτά με καλοφτιαγμένα πιάτα και εξαιρετικές υπηρεσίες. 

Πέρα από το χώρο και την ατμόσφαιρά του, εξίσου θα σε ικανοποιήσει και το μενού του, που σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις μοναδικές γεύσεις, συνοδευμένες εξαιρετικά με ένα από τα κρασιά που προτείνονται στην κάρτα του.

Ορεκτικά, σαλάτες, burger, μακαρονάδες, κυρίως πιάτα με πρωταγωνιστές το κοτόπουλο, το χοιρινό, το αρνί, το ψάρι και τα θαλασσινά φιγουράρουν επίσης στο μενού, δίνοντάς σου τις πιο νόστιμες επιλογές, με εκλεκτά πιάτα, όλα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά της αγοράς, σε πολύ καλές τιμές! Επίσης σημαντικό στις μέρες μας!

Ναι, αυτό το μενού τα έχει όλα! 

Εμείς πάντως... φυλλομετρήσαμε πολλές φορές το μενού, ρίξαμε κλεφτές ματιές στην κουζίνα του, δοκιμάσαμε και έχουμε να σου κάνουμε τις πιο κάτω (λαχταριστές) προτάσεις:

Μπορείς λοιπόν να αρχίσεις το γεύμα σου, επιλέγοντας το ορεκτικό. Εμείς προτείνουμε να δοκιμάσεις τα αφράτα Bao Buns ατμού, διαλέγοντας γέμιση από μανιτάρια πλευρώτους και μελιτζάνα ή χοιρινό φιλέτο με καβουρδισμένο σουσάμι ή γαρίδα τεμπούρα και πικάντικη μαγιονέζα γουασάμπι.

Όποια γέμιση και αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα Bao Buns θα λιώσουν στο στόμα σου, αναδύοντας όλα τα αρώματα και τις γεύσεις τους, προσφέροντάς σου μια άκρως γευστική εμπειρία.

Συνέχισε με σπιτικούς “πειραγμένους” κολοκυθοκεφτέδες με τζατζίκι και τραγανά κολοκυθάκια και μην παραλείψεις να παραγγείλεις τη δροσερή και φρέσκια σαλάτα με το τραγανό χαλλούμι, τα μαριναρισμένα σύκα και το πορτοκάλι. 

Περνώντας στο κυρίως πιάτο...  πολύ φοβάμαι ότι θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις, μιας και θα κληθείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές. Τουλάχιστον εμείς αυτό πάθαμε. Καταλήξαμε ωστόσο στο πληθωρικό Lamb Shank, σιγοψημένο αρνίσιο κότσι το οποίο μαρινάρεται με βότανα και γλυκό κρασί και σου σερβίρεται στο πιάτο με μικρές πατάτες με φρέσκα βότανα και ψητά λαχανικά, το οποίο αποδείχθηκε τελικά μια εξαιρετικά νόστιμη επιλογή. 

Αν πάλι προτιμάς κάτι σε ψάρι, τότε επίλεξε φιλέτο σολομού με σάλτσα τεριγιάκι και σουσάμι το οποίο σερβίρεται με κινόα λαχανικών ή φιλέτο λαβράκι σοταρισμένο σε ελαιόλαδο στο τηγάνι, σερβιρισμένο με λαχανικά εποχής, ανάλαφρο πουρέ πατάτας και σάλτσα από λεμόνι και θυμάρι. 

Τέλος, είτε είσαι είτε όχι γλυκατζής, θα είναι αδύνατο να αντισταθείς στα πολύχρωμα και απολαυστικά Red Velvet pancakes με λευκή σοκολάτας φρέσκες φράουλες, αμύγδαλα και ψιλοτριμμένο μπισκότο. Απόλυτα νόστιμα, και με υπέροχο άρωμα, είναι αδύνατον να φύγεις χωρίς να τα δοκιμάσεις. 

Cafe La Mode θα βρεις:
(22510788) Λεωφ. Ακροπόλης 90. / (22447272) Λεωφ. Μακαρίου 12Α. / (22467256) Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 33Γ, Λατσιά. / (22871787) Λεωφ. Λεμεσού 106, Δασούπολη. 

Website: https://cafelamode.com.cy/
Facebook: https://www.facebook.com/CafeLaModeCyprus/
Instagram: https://www.instagram.com/cafelamodecyprus/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close