Πάμε Ταξίδι , Guide

Νέοι προορισμοί από την Κύπρο για το καλοκαίρι από την SkyUp Airlines

Αυξάνεται η παρουσίατης Ουκρανικής αερογραμμής SkyUp Airlines στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2020

Εκδήλωση επί της ευκαιρίας της συμπλήρωσης ενός χρόνου παρουσίας της Ουκρανικής αερογραμμής SkyUp Airlines στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης καθώς επίσης και συνεργάτες από τον χώρο του τουρισμού και της αεροπορίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα μελλοντικά πλάνα και να συνομιλήσουν με τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας.

Η SkyUp Airlines LLC ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2017 και άρχισε την λειτουργία της τον Μάιο του 2018. 

Από τον Μάρτιο του 2019 η SkyUp ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Κιέβου με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις Κίεβο - Λάρνακα  - Κίεβο, προσθέτοντας μετά και το Χάρκοβο με ακόμα 2 εβδομαδιαίες πτήσεις. Μέσα σε ένα χρόνο, η SkyUp έχει μεταφέρει πέραν των 50 χιλιάδων επιβατών σε συνολικά 316 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Για το καλοκαίρι του 2020,  η SkyUp Airlines έχει ανακοινώσει αύξηση στον αριθμό πτήσεων καθώς επίσης και προσθήκες καινούριων προορισμών. Οι πτήσεις από/προς Κίεβο αυξάνονται σε 5 εβδομαδιαίως και επιπλέον θα εκτελούνται 2 πτήσεις από/προς Χάρκοβο και Οδησσό και μια από/προς Ζαπορίζια

“H Ουκρανική αερογραμμή χαμηλού κόστους SkyUp Airlines άρχισε να λειτουργεί πριν από περίπου δύο χρόνια και η Λάρνακα ήταν ένας από τους πρώτους διεθνείς προορισμούς με τους οποίους ξεκίνησε το πρόγραμμα πτήσεων μας. Η πρώτη πτήση της SkyUp προς την Κύπρο αναχώρησε από το Κίεβο τον Μάρτιο του 2019. Μόλις ένα μήνα αργότερα, ξεκινήσαμε να πετάμε στο νησί από το Χάρκοβο. Έχουμε αναγνωρίσει τη μεγάλη τουριστική δυναμική του νησιού και το ενδιαφέρον των Ουκρανών για αυτό. Μέσω της επιτυχημένης συνεργασίας με τους Κύπριους συνεργάτες μας και της υποστήριξης του στρατηγικού μας εταίρου Join UP!, αρχίζουμε να πετάμε στη Λάρνακα από δύο ακόμη πόλεις, από την Ζαπορίζια και την Οδησσό.
Είμαι περήφανος για αυτό το επίτευγμα. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσω αυτής της ισχυρής συνεργασίας, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τον τουρισμό στην περιοχή”. -, σχολίασε ο Yevhen Khaynatsky, Διευθύνων Σύμβουλος της SkyUp Airlines.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Orthodoxou Aviation, Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων της SkyUp Airlines στην Κύπρο κ Αντώνης Ορθοδόξου δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την συμπλήρωση ενός χρόνου παρουσίας της SkyUp στην Κύπρο η οποία σηματοδοτεί παράλληλα το πρώτο στάδιο της επιτυχημένης συνεργασίας που έχουμε δημιουργήσει με την εν λόγω αερογραμμή .Είμαστε περήφανοι καθώς η SkyUp κατάφερε να κατέχει τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις τόσο του επιβατικού κοινού όσο και των συνεργατών μας και αυτό ανταμείβεται με την αύξηση των πτήσεων συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη πορεία μας μαζί.

Από την πλευρά της, η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Αναπτυξης της Hermes Airports κ. Μαρία Κουρούπη δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς για αυτή τη συνεργασία με την SkyUp Airlines, η οποία όχι απλώς εδραιώθηκε σε αυτό τον ένα χρόνο, αλλά πλέον επεκτείνεται και με νέα δρομολόγια. Μέσα από αυτή τη συνεργασία ενισχύσαμε σημαντικά τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με δύο δημοφιλείς προορισμούς της Ανατολικής Ευρώπης και πλέον προσβλέπουμε σε μια ακόμη πιο παραγωγική συνεργασία με την προσθήκη των νέων δρομολογίων προς Οδησσό και Ζαπορίζια, από τον ερχόμενο Απρίλιο και για όλη τη θερινή περίοδο».

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close