Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2020
Το Ράδιο Πρώτο γιορτάζει 30 χρόνια και με αυτήν την ευκαιρία ανανεώνει το πρόγραμμά του με την είσοδο νέων προσώπων και συστήνει την καινούρια μουσική του κατεύθυνση διατηρώντας πάντα τα στοιχεία που το καταξίωσαν. Η ομάδα των έμπειρων και νέων ραδιοφωνικών παραγωγών του, με τις ιδιαίτερα προσεγμένες μουσικές προτάσεις, υπόσχεται να σε κάνει να «κολλήσεις» στη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο.
Η πρώτη καλημέρα ακούγεται σταθερά από την «Πρώτη εκπομπή» με τους Λάζαρο Μαύρο, Μάριο Πούλλαδο και Χρήστο Μιχάλαρο, οι οποίοι σκιαγραφούν την επικαιρότητα.
Ακολουθεί ο Ζαχαρίας Φιλιππίδης με την εκπομπή «Brunch Time», ο οποίος υπόσχεται να γεμίζει την ημέρα σου με την ενέργεια, τη μουσική και τις γνώσεις του.
Τη σκυτάλη παίρνουν ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού, που σου κρατάνε συντροφιά με τη γνωστή τους χημεία και την αλλιώτικη επικοινωνία τους στην εκπομπή «Επικοινωνούμε Αλλιώς».
Στη συνέχεια ο Θεόδωρος Καυκαρίδης με τη νέα εκπομπή «Transition» θα σε ενημερώσει με έναν «ροκ» ραδιοφωνικό τρόπο για όλα όσα αφορούν τον αθλητισμό.
Η γλυκιά, χαρακτηριστική φωνή του ραδιοφώνου, η Μάρια Κάνθερ, θα πάρει σειρά για να μοιραστεί κάτι δικά της, κάνοντάς τα να γίνονται και δικά σου, παρέα με πολύ καλή μουσική στην εκπομπή «Κάτι δικά μας».
Και επειδή είναι ήδη απογευματάκι, έφτασε η ώρα για μια ξεχωριστή ραδιοφωνική περσόνα. Η Φαίδρα Σαρικάκη με την εκπομπή «Radio Days» είναι έτοιμη να σε ενημερώσει για όλα τα θέματα από τα Όσκαρ μέχρι τα παράξενα happenings παγκοσμίως. Το βράδυ ο Γιώργος Καραπατάκης παίρνει τα βυνίλιά του και σε ταξιδεύει με μια ευχάριστη μελωδική ατμόσφαιρα στην εκπομπή «Νότες από Βυνίλιο».
Αλλά δεν είναι μόνο οι πιο πάνω που θα σου κρατούν συντροφιά, αφού και το Σαββατοκύριακο μπορείς να απολαύσεις συνεχή «Καλή Μουσική» με γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια του σήμερα σε συνδυασμό με τα κλασικά, διαχρονικά που όλοι αγαπήσαμε.
Το Ράδιο Πρώτο κατέκτησε εδώ και χρόνια την κορυφή και έχει καταφέρει να μείνει εκεί, κάνοντας τον χρόνο φίλο με συνοδοιπόρους τους πιστούς ακροατές του.
Συντονίσου τώρα στους 99.3, 89.4 και 87.9 για την πρώτη ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό και όπως πάντα για καλή μουσική.
Σχετικά
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa Limassol συμμετέχει στα Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2026
Ένα resort που ξεχωρίζει για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, τις παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις και την εξαιρετική εξυπηρέτηση
Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για οικογένειες στην Ευρώπη για το 2026 -Δύο πόλεις της Κύπρου στη λίστα
Ο προγραμματισμός των οικογενειακών διακοπών αποτελεί συχνά μια δύσκολη εξίσωση: οι γονείς θέλουν να χαλαρώσουν, ενώ τα παιδιά χρειάζονται ψυχαγωγία
Το Hilton Nicosia επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των Meetings & Events στην πρωτεύουσα!
Mε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών, πάντα με την αξιοπιστία και τα διεθνή πρότυπα του Ομίλου Hilton.
Το ελληνικό νησί που διατηρεί τον ανεπιτήδευτο χαρακτήρα του: Αυθεντικότητα και φυσικό τοπίο, εγκωμιαστικά άρθρα διεθνών ΜΜΕ
Έμφαση δίνεται στην αυθεντικότητα και το φυσικό τοπίο του νησιού
Η Meryl Streep πάει στο Netflix με το The Corrections
Το γνωστό μυθιστόρημα του Jonathan Franzen βρίσκει τελικά τηλεοπτική στέγη, 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, με τη Meryl Streep να υποδύεται την Enid Lambert.
Η νέα animated σειρά Stranger Things και τι πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτήν
Τα ταξίδια μας στο μυστήριο Χόκινς από ότι φαίνεται δεν ολοκληρώθηκαν... το Netflix και οι Duffer Brothers επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουργιο spin στην πολυαγαπημένη σειρά φαινόμενο.
Τα 10 μουσεία με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα διεθνώς
Δυναμική άνοδος στην Ανατολική Ασία, το ΜΕΤ της Νέας Υόρκης πρωταθλητής στις ΗΠΑ, οι επιδόσεις του εμβληματικού Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου που μπήκε στον χάρτη πριν μερικούς μήνες.
Η αφρικανική σκόνη πνίγει την Κύπρο: Έως και 40 φορές πάνω από τα όρια οι μετρήσεις
Προειδοποιήσεις λόγω σοβαρού επεισοδίου αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα σήμερα, 3 Απριλίου 2026, απευθύνει το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου, με έκτακτο δελτίο καιρού
Πάσχα για όλους στα Mare Resorts σε Αγία Νάπα και Πάφο
Εδώ σας περιμένει ένα Πάσχα που αξίζει να το ζήσετε μαζί, μέσα από στιγμές χαλάρωσης και αυθεντικής φιλοξενίας
Πασχαλινές Αποδράσεις με την Atlantica Hotels & Resorts
To φετινό Πάσχα αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα δίπλα στη θάλασσα
Tο Κυπριακό Μουσείο και τα δύο μνημεία που θα φωτιστούν μπλε (σήμερα)
Στόχος η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ως προς τις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού και οι οικογένειές τους
Γιορτάζουμε το Πάσχα, με διαμονή και φαγητό, σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με μαγευτική θέα στη θάλασσα
Στο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό θα απολάυσεις μια ξεχωριστή εορταστική απόδραση δίπλα στη θάλασσα.